Skocz do zawartości

Nioh

XM.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
8 godzin temu, Ar2r napisał:

czy broń musi mieć jakieś uwarunkowania w statystykach by można ją używać w postawie wysokiej po użyciu żywej broni ?

Żywa broń zawsze jest w średniej postawie w każdej broni.

Wszystkie 3 dlc zaliczone na raz. Wspaniała gra. Mam nadzieje, że kiedyś zrobią 2. 

Edytowane przez Xantu
  • Plusik 2
  • 2 tygodnie później...
  • 5 tygodni później...
Opublikowano

Moim zdaniem trzeba się pogodzić z jej brakiem i zamawiać u kitajców. Tez długo czekałem, ale jakby miało się pojawić u nas to by juz wyszło 

Opublikowano (edytowane)

zrezygnowalem z monster huntera na rzecz nioha i po drugim bosie i kilku misjachh pobocznych powiem tyle

:banderas::banderas::banderas::banderas::banderas::banderas:

powiedzcie mi tylko jak staty ukladac pod wlocznie poza body, ile mniej wiecej dowalic w stamine, spirit i magic zeby odplokowac ciekawe skille (slyszalem juz o sloth talisman) i jakie skille pod high+low stance

Edytowane przez Andżej
  • 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
2 minuty temu, golab napisał:

w (pipi) grania, ale dodatki są znacznie trudniejsze od podstawki, za 4 dychy z pocałowaniem ręki

Ja się boje, ze odbije się od podstawki jednak :/ już w BB prawie rzucałem padem.

Opublikowano (edytowane)

Cos tam jest ale odpuściłem po 2 filmiku, jakiś bełkot

Jesteś samurajem i bijesz demony

Edytowane przez ragus
Opublikowano

Jakieś tipy na pokonanie Taczibany Muneshige? Chodzi o starcie w misji pobocznej na końcu pierwszego regionu. Wcześniejsza walka fabularna jest banalna, no a tam ma mnie na 2-3 strzały, choć mam już bohatera chyba na 34 lvlu i raczej dość konkretne opancerzenie. Mogę ewentualnie później się wrócić, jak jeszcze bardziej się dopakuję?

Opublikowano

jak robi charge'owalny atak to unik do przodu przez niego, możesz też chować się za skałą

obserwuj jego pasek staminy i jak mu nisko spadnie atakujesz, zbijasz do zera, robisz nabicie i dobitkę na glebie

uważaj też na jego spirita od połowy paska go puszcza

• Plusik 1
Opublikowano
3 godziny temu, Frantik napisał:

Jakieś tipy na pokonanie Taczibany Muneshige? Chodzi o starcie w misji pobocznej na końcu pierwszego regionu. Wcześniejsza walka fabularna jest banalna, no a tam ma mnie na 2-3 strzały, choć mam już bohatera chyba na 34 lvlu i raczej dość konkretne opancerzenie. Mogę ewentualnie później się wrócić, jak jeszcze bardziej się dopakuję?

Biegaj wokół kamienia.

• Plusik 1