_Red_ 12 019 Opublikowano 27 października 2022 Opublikowano 27 października 2022 Zakładam, że Derek the Executioner to tylko tutorialowa rozgrzewka? xd Jakoś fajniejszy próg wejścia ma Nioh porównując do Demonów IMHO. Cytuj
mario10 516 Opublikowano 27 października 2022 Opublikowano 27 października 2022 (edytowane) Nie pisz o tej su.e bo napsuła mi krwi jak cholera przy pierwszym przejściu. Red nie trzymaj lootu za dużo bo wypada go ogrom ja najczęściej oddawałem jako ofiara w kapliczkach. Szukaj kodam bo one dają fajne bonusy do różnych rzeczy, uważaj na ciężar noszonego ekwipunku bo później Cię spowolni w walce, jak jest sposobność to atakuj wrogów od tyłu Aha i naucz się impulsu Ki bo to świetna technika. Edytowane 27 października 2022 przez mario10 1 Cytuj
baniek 246 Opublikowano 27 października 2022 Opublikowano 27 października 2022 Postaci nie zepsujesz, bo uwaga uwaga można respeccować praktycznie do woli 1 Cytuj
_Red_ 12 019 Opublikowano 27 października 2022 Opublikowano 27 października 2022 Spoko, wieczorem podejdę do kolejnej partyjki. Na razie jest dość łatwo, no chyba że otoczy nas trzech wieśniaków z włóczniami. Lootu wpada dużo, za dużo. Co kogoś załatwię, to już muszę latać po menusach i uaktualniać. Trochę Diablo style, fajne, ale upierdliwe. Czytam jednak w necie, że później robi się monotonnie, w kółko recykling tych samych lokacji, wrogów - żeby nie wpadło w tryb Dragon Age 2, gdzie robiliśmy tę samą jaskinię trzysta razy Cytuj
mario10 516 Opublikowano 27 października 2022 Opublikowano 27 października 2022 Tak to jest minus Nioh, że wrogowie później się powtarzają regularnie i recykling lokacji raz przez wioskę z punktu A do B, a później w innej misji z B do A. Ja mimo wszystko dobrze się bawiłem ale wiele osób narzekało. Mi się podobała też historia naszego żeglarza Dwójka trochę to poprawił i dołożyła nowych mechanik. Cytuj
Lukas_AT 1 188 Opublikowano 27 października 2022 Opublikowano 27 października 2022 (edytowane) Ten recykling lokacji mi jakos nie przeszkadzal. Ja czasami lubie wrocic do poprzednich lokacji i obserwowac co sie zmienilo. W teorii wszystkich pobocznych misji nie trzeba robic, ale one sa kluczowe by zdobywac doswiadczenie i rozwijac postac. Pod koniec gry robi sie ladna masakra i kazdy level jest na wage zlota. Edytowane 27 października 2022 przez Lukas_AT Cytuj
mugen 1 954 Opublikowano 28 października 2022 Opublikowano 28 października 2022 Dodam, że najlepszym źródłem ekwipunku są duszki graczy z czerwonych nagrobków. Raz na jakiś czas warto sobie znaleźć lokację gdzie jest tego dużo i pofarmić. Cytuj
_Red_ 12 019 Opublikowano 28 października 2022 Opublikowano 28 października 2022 Już mi się znudziło Po 4h totalnie odechciało mi się siekać. No nic, po prostu soulslike z tą mechanika staminy, dodge roll i precyzyjnymi uderzeniami jednak nie są dla mnie. Cytuj
mario10 516 Opublikowano 28 października 2022 Opublikowano 28 października 2022 To szybko ale jak się masz męczyć to lepiej nie grać lub spróbować czegoś innego np Sekiro. 1 Cytuj
baniek 246 Opublikowano 28 października 2022 Opublikowano 28 października 2022 Mnie jak wciągnęło to skończyło się na +200h, więc nie poddawaj się tak szybko. Popatrz sobie może nad jakimiś mechanikami, na czym oparte są początkowe buildy, bo jest w tej grze mnogo opcji. Loot można w ustawieniach zmienić by nie podnosić tego najsłabszego to wtedy zarządzaniem tym jest łatwiejsze. Cytuj
Soyokaze 75 Opublikowano 20 grudnia 2022 Opublikowano 20 grudnia 2022 Ja też się przekonam za parę dni., jak przyjdzie paczka. Za jakieś 35 zeta kupiłem nową z Allegro 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi