Skocz do zawartości

Nioh

XM.

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zwiekszenie lootu wraz ze zniesieniem niszczenia sie broni? Troche dziwne. W demie bron niszczyla sie szybko, ale co chwile dropilo cos nowego. Zachecalo to do eksperymentowania i czestej zmiany broni. Wg. mnie powinni skupic sie na wprowadzeniu znaczacych roznic w obrebie jednego typu oreza (np. katany nastawione na parowanie czy dai-katany z duzymi obrazeniami albo wlocznie do szybkiej walki i halabardy do wolnej itd.), a nie zwiekszac dropow ktore teraz beda sluzyc tylko jako zrodlo hajsu.

Opublikowano

Ktos to zle przetlumaczyl, brzmi troche jakby miala byc zwiekszona, ale w oryginale chodzi o to ze zostanie "dostosowana" - czyli pewnie troche zmniejszona wzgledem tego deszczu broni w alphie.

Sporo zmian na plus, jednak nie podoba mi sie ze cos kombinuja przy reakcji postaci na zerowa wartosc staminy :/

Opublikowano

Mi się to akurat podoba, bo wg. mnie albo pasek staminy nie był wystarczająco widoczny albo gra swoją mechaniką nie informowała mnie o tym kiedy stamina się skończy. Po pewnym czasie nauczyłem się to wyczuwać, ale np. w DkS3 nie tracisz kontroli nad postacią mimo zerowej staminy. Ewentualnie mogliby pójść w kierunku widocznego zmęczenia postaci przy niskiej staminie (zauważalne ciężkie oddychanie czy coś). W ferworze walki pewnie nie byłoby tego aż tak widać, ale najlepsi by się nauczyli :)

Opublikowano

albo pyerdolnąć wielki napis LOW STAMINA. po to jest ten zielony pasek, żeby kontrolować jego stan. no może nie zasłania pół ekranu, ale da się go ogarnąć. kwestia podzielności uwagi.  

• Plusik 1
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Dobra jest, giera zaczyna mocno przemawiać do mnie z przyjemnością sprawdzę betę. 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

A ja sam nie wiem. Mam z tym ciężki orzech do zgryzienia. Niby demko super, ale ledwo udało mi się dotrzeć do pierwszego bossa, więc chyba jednak gra nie dla mnie :(

Edytowane przez Frantik
Opublikowano

W demku wystarczylo troche podlevelowac i juz bylo znacznie latwiej, takze nie martwilbym sie o nic, nie dajesz rady, troche podexpisz i bedzie maszyna do zabijania. Boss sprawia problem mimo levelu? No to coop.

Opublikowano

Tak, jest.

Do tego trochę farmienia na okolicznych mobkach, handel wymienny w kapliczkach, max estu... znaczy elixirów i jazda.

Ja też miałem kilka podejść do grubasa, ale później właśnie mnie olśniło i poświęciłem trochę czasu na farmienie - efekt przyszedł natychmiast:

Opublikowano (edytowane)

http://www.ppe.pl/news/45071/ni-oh-otrzyma-drugie-demo-mamy-date-i-szczegoly.html

Wiadomość tym rewelacyjniejsza dla mnie,że będę miał okazję osobiście posmakować tego sztosicha, albowiem siostrzeniec z Francji przyjechał do mnie na 2 tygodnie z Francji na wakacje wraz ze swoim PS4 :banderas:

:fsg:

EDYTA: Fak! Pomerdało mi się. Już myślałem,że to 23.07, a drugie demko będzie dopiero 23.08 :frog:

Edytowane przez Czezare