Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Ale czy to ostatecznie ustala kwestie statusu exkluziwa?

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Wyświetleń 338,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gra jest (pipi)aniutkim kosiorem, day one będzie uskuteczniane mocno.   Zacznijmy może od tego ze klimat w tej grze to strzał w 10tke dla mnie, a jakby tego było mało to devi jeszcze na dzień dobry

• Ja nie wiem co wy widzicie w tej grze. Ja po paru dniach spędzonych z ta gra czułem się jakbym powrócił do ery ps2 czy ps3, w negatywnym znaczeniu tego słowa. Ja rozumiem, ze w Japonii pozamykali wszy

• Nioh? Tylko nówka ze sklepu, takie gry są na wymarciu, więc trzeba to wspierać w odpowiedni sposób. Kto wie, może grze uda się przebić jak swego czasu Demon's Souls, które też wyskoczyło znikąd i prze

Opublikowano

No o Xboxie to nie ma nawet mowy, dla PC jest jeszcze nadzieja ale jesli juz to pewnie odlegla przyszlosc.

btw. TRAILER!!!!!!!!!!!!!!! :banderas:

Pan Kou Shibusawa? Szanuje :hi:

Opublikowano

We're excited to announce that upcoming PS4 Exclusive, Nioh will be published by Sony Interactive Entertainment.

Find out how the challenging samurai action RPG will take advantage of the power of PS4 Pro:

https://blog.eu.playstation.com/2016/11/03/action-rpg-nioh-to-be-published-by-sie-ps4-pro-enhancements-detailed/

Widać Sony pokłada duże nadzieje w tym tytule

Opublikowano

no milo że w końcu się obudzili i może sypną groszem trochę na reklamę, oraz produkcję

Opublikowano

Świetna wiadomość. Mam nadzieje ze gra się nieźle sprzeda, seria Souls jest martwa, to wtedy byśmy mieli godnego następce.

Opublikowano

nie wiem czy brak portu na steam jest taki dobry dla sprzedaży. z drugiej strony teraz mogą liczyć na lepszą promocję w mediach. 

Opublikowano

Pewna kasa od Sony za exa, albo liczenie na to że może gra sprzeda sie na pc.

Opublikowano

Świetna wiadomość. Mam nadzieje ze gra się nieźle sprzeda, seria Souls jest martwa, to wtedy byśmy mieli godnego następce.

Miyazaki pracuje nad grą dark fantasy, tak więc znowu bym nie rozpaczał. 

Opublikowano

Miyazaki pracuje nad grą dark fantasy, tak więc znowu bym nie rozpaczał. 

BB2, nowe Armored Core i gra pod VR, nad tym teraz pracuje FS.

W tamtym roku Yoshida wspominał, że dla niego Nioh, to najbardziej oczekiwana premiera na PS4 w 2016 roku. Więc nie dziwi mnie, że położyli łapy na tym tytule.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Armored Core nie jest potwierdzone. Powiedział tylko, że chętnie by wrócili do tego IP

Opublikowano

Ok, zwracam honor.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Digital pre-order pozwala nam od razu pobrac motyw ktory prezentuje sie tak:

Chce :niedobrze:

Opublikowano

Ja też, ale nie podoba mi się że to digital. Czekam na jakieś wykokszone wersje pudełkowe. Fajnie by było dostać season passa w limitce np.

Opublikowano

Obawiam sie ze nie bedzie physicali, premiera coraz blizej, cyfrowe edycje zapowiedziane, a o fizycznych nic, wiec podejrzewam ze bedzie lipa. Poczekam do przyszlego roku, ale jak nic nie zapowiedza to biore digitala, to i tak bedzie gierka ktora chce miec na amen w cyfrze. 

Opublikowano

Panowie jest jakaś szansa na sprawdzenie Ni-oh'a ? może jakieś demko do pobrania ? :)

Opublikowano

Alfa i beta byly tymczasowe, teraz pozostaje czekac do pelniaka.

Mozesz sobie moje filmiki na jutubie z bety sprawdzic :kaz:

Opublikowano

:corvo:

Opublikowano

Standard Edition

• The full game

Uuuu... w dzisiejszych czasach to trzeba docenić, rzadko kiedy ostatnio mamy do czynienia z taką hojnością   :kaz:

Opublikowano

Ujawnili prezenty dla tych co ukończyli alphę i betę:

Screenshot-11_20_2016-3_05_45-PM.jpg

Screenshot-11_20_2016-3_06_14-PM.jpg

Może być, ale liczyłem na jakiś cały secik. :dog:

Opublikowano

Slabiutko, ale pierwszy helm przygarne motzno, jeszcze jak.

Opublikowano

a nie miało być jakichś bonusowych leveli zamiast pstrokatego śmiecia?

Opublikowano

a nie miało być jakichś bonusowych leveli zamiast pstrokatego śmiecia?

Nic nie mowili, jedyne co wiedzielismy o tych bonusach to ze beda sie nazywac "Mark of..."