Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Pewnie na E3 powiedzą/pokażą więcej ale jeśli to ma być kozak na miarę soulsów/NG to niech robią nawet do 2018, ważne żeby nie spieprzyli czegoś.

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Wyświetleń 339,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gra jest (pipi)aniutkim kosiorem, day one będzie uskuteczniane mocno.   Zacznijmy może od tego ze klimat w tej grze to strzał w 10tke dla mnie, a jakby tego było mało to devi jeszcze na dzień dobry

• Ja nie wiem co wy widzicie w tej grze. Ja po paru dniach spędzonych z ta gra czułem się jakbym powrócił do ery ps2 czy ps3, w negatywnym znaczeniu tego słowa. Ja rozumiem, ze w Japonii pozamykali wszy

• Nioh? Tylko nówka ze sklepu, takie gry są na wymarciu, więc trzeba to wspierać w odpowiedni sposób. Kto wie, może grze uda się przebić jak swego czasu Demon's Souls, które też wyskoczyło znikąd i prze

Opublikowano

Pewnie na E3 powiedzą/pokażą więcej ale jeśli to ma być kozak na miarę soulsów/NG to niech robią nawet do 2018, ważne żeby nie spieprzyli czegoś.

No nie popadajmy z tymi datami z jednej skrajności w drugą ;) Tak do końca 2017 gra mogłaby wyjść.

Opublikowano

Ciekawe jaki będzie wybór naginat i katan, oby co najmniej taki jak w stareńkim Soul of Samurai (dual wielding katan :banderas: ).

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Walka z tym ninjasem, ja pier.dole. Na to czekałem, takie klimatu po NG i dostanę go tutaj. Ale to będzie petardziocha, okórfa!

Opublikowano

Ukończenie dema odblokuje graczowi specjalny DLC chapter w pełnej wersji.

Plus potwierdzono wyjście gry w Europie w tym roku.

Opublikowano

Polski Geralt to widzę teraz produkt eksportowy :P

Opublikowano

Jak dobrze pamiętam gdy ktoś tłumaczył, wygląd bohatera jest celnie oparty o mitologię na której grze bazuje. 

Opublikowano

Tak chodzi o brytyjskiego samuraja Williama Adamsa. Co to tego gameplayu to walący piorunami różowy Shiba inu mnie rozje.bał xddd

Opublikowano

Pięknie to wygląda! Day One! Jaram się hair-fire.gif

Opublikowano

Sony zdjelo dzisiejszy filmik i zrobili re-upload, nie wiem czemu :dunno:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Fajnie, że Japończycy teraz zaczynają sypać demkami swoich hitów. Niedawno przecież pojawiło się demko Fajnala a tutaj za parę dni Ni-Oh. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Do kogo mam wbijać jutro na demko? :)

Opublikowano

Do kogo mam wbijać jutro na demko? :)

Jak masz aktualny paszport to zapraszam do Sosnowca, no chyba ze bedzie mozna streamowac to na pewno postreamuje zanim wsiakne w Alienation.

Opublikowano

no już zaciągnąłem, ale grane dopiero koło południa

Opublikowano

Świetny system walki oparty o stance i staminę - jeśli ktoś myślał, że Soulsy karzą za zły managment, to deczko się zdziwi jak tutaj jest. Mashowanko? Nie tutaj. Zjedziesz do zera, kolejny źle obliczony ruch w czasie i kaput - na chwilę stajesz się bezbronny.

Trzy postawy i ich wykorzystanie stanowi podstawę:
R1+ :triangle: - silne ataki z nad głowy z większym zasięgiem.
R1+ :square: - ataki horyzontalne o średniej sile rażenia i zasięgu, dobre do walki z grupką.
R1+ :cross: - szybkie ataki z pozycji dolnej, najmniejszy ubytek staminy = najmniejsze obrażenia i zasięg

Mechanika levelovania i ograniczenia wagi ekwipunki jak w serii od FROM (nawet wolny unik powyżej 70%). Na pierwszy rzut oka sporo do zbierania. Każdy rodzaj broni ma skille, które możemy wykupić i wyekwipować.

Wstępne wrażenia są bardzo dobre: Miks Gaidenów, Soulsów i Onimushy - dokładnie to co można było wywnioskować z filmików. Technikalia na przyzwoitym poziomie - trochę słabiej od Soulsów. Zresztą to tylko Alpha (kod gry jest chyba ten sam co na wrześniowym TGS).

Opublikowano

30 czy 60 fps? ma problemy z frame pacingiem, czy spadkami klatek? miło wiedzieć że system walki daje radę.