Skocz do zawartości

Nioh

XM.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czuć ducha Ninja Gaiden?  :whyyy:

Idę po Slim Mroźna Biel  :whistling:

Są momenty, że czuć, są też momenty, że można wymiatać jak w NG  :cool:

Opublikowano

Ja zbytnio podlevelowałem swoją postać i ostatnie dwie lokacje jak przecinak. Wrogowie (nie licząc bosów) są na 3-4 ataki w postawie średniej kataną. Wczoraj miałem feeling jak w slasherku robiąc kombosy. Troszkę za długo bawiłem się w coopa a level leci jak szalony jak kilka razy bossa ubijesz. 

Gość Orzeszek
Opublikowano (edytowane)

amatorzy, ja mam 43 i dopiero drugiego tachibane odblokowałem :kaz:

Edytowane przez Orzeszek
Gość Orzeszek
Opublikowano

gram ostrożnie, jak widze że mam lvl do wbicia to korzystam i nie trace dusz, raz moze straciłem 25tys dusz. w katakumbach sporo błądziłem to sie nastukało xd

Opublikowano

Wczoraj ubilem dwoch bossow w czwartej strefie i dolaczylem do klanu. Jak na cebulaka przystalo wybralem najpopularniejszy bo licze na jakies nagrody. Porobilem tez sobie tytuly zwiazane z glownymi misjami: ubicie bossa bez zabicia mobka, nago, bez spirit animala oraz dotykania kapliczki. Fajnie ze powrzucali takie challenge, mam nadzieje ze bedzie ich sporo. Czlowiek siedzi w robocie i juz planuje co bedzie robil w niohu po powrocie do domu, dawno tak nie mialem

Gość ragus
Opublikowano (edytowane)

Ostatnia misja poboczna w 2 świecie z dwójką ninja i Yokai na końcu :obama: Ze 4 razy musiałem powtarzać.

Edytowane przez ragus
Opublikowano

Czyścicie wszystko od razu? Cały region z misji pobocznych i dopiero przechodzicie do następnego regionu? Poleciałbym już dalej ale nie wiem czy robić te misje teraz czy wrócić potem. Jak wrócę to postać może być przepakowana i będzie zbyt łatwo i to samo w druga stronę, jak porobię wszystkie poboczne to też może się okazać, że w następnym rejonie mapy będzie zbyt łatwo. Ehm

Gość ragus
Opublikowano

Ja robię wszystko i nie jestem przepakowany. Do 7 misji głównej podchodzę 3 poziomy poniżej zalecanego.

Opublikowano

Nowe stylóweczki

C4pwzhrXUAAg6gK.jpgC4pwz75WEAAavE_.jpg

Fajna walka bonusowa z demonem po ukończeniu 3 strefy. Nie jakaś super trudna ale na strzała potrafi urwać łeb, więc adrenalinka jest. Paru ataków to sam nie wiem jak uniknąłem xD

Gość ragus
Opublikowano

Teddy dawaj namiary na drugi strój.

btw. jakiś patch jest nowy. ukrócili leniwca?

Opublikowano (edytowane)

Jak masz odblokowany dostep do hidden tea house to mozesz go kupic za punkty ktore farmujesz do klanu. Kolo 5k kosztuje

Edytowane przez teddy
Gość Orzeszek
Opublikowano

No i drugi pojedynej z tachibana zaliczony, dwie misje poboczne do przodu. Today is good day.

Opublikowano

Ja drugą miejscówkę czyszcze z pobocznych zabawa przednia. glut okazał się łatwy jak te ogniska rozpaliłem.  Szkoda że mam mało czasu ostatnio na granie. Pobawiłem się w coopa znowu i na 4 przyzwania 3 kolesi miało PL w nicku :D

Gość ragus
Opublikowano

The Battle Of Ohashi Bridge - zapowiadała się fajna walka, ale przeciwnik spadł z mostu do wody xD