Skocz do zawartości

Nioh

XM.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
  W dniu 21.02.2017 o 13:16, wet_willy napisał(a):

Kazub 150? Powaznie ja na 120 juz czuje sie mocno za silny po resecie i zrobieniu normalnego builda pod Lightning Duale.

1. Skalowanie pikuje w dol po levelu 120

2. Nie wiem jak jest na koncu ng+ i czy kolejne ng+ nie dorzucaja do pieca 

3. Bedzie nowy kontent i jakies high level missions 

4. Chodzi o naturalna granice dla buildow, bez opcji pakowania postaci w nieskonczonosc. A to, czy bylby to level 100, czy 150, to juz wdawanie sie w szczegoly. Jak chcesz wyzwania to przechodz bare hands 

W dniu 21.02.2017 o 13:22, easye napisał(a):

a w koncu ten reset oddaje wszystkie statystyki do rozdania, czy nie ? Bo Willy nie mogl sie doliczyc kuców...

Oddaje. Pewnie poyebaly musie skill points bo inaczej statsy rozlozyl

Edytowane przez Kazub
  • Plusik 1
Opublikowano

Muszę przyznać, że spodziewałem się większego skoku poziomu trudności na NG+. Z divine gearem i znajomością map/bossów jest to definitywnie za proste :( 

Opublikowano
  W dniu 21.02.2017 o 14:30, Bansai napisał(a):

Za miesiac maja niby dodac jakies super trudne misje to moze poziom skoczy do gory.

Pokaż ukrytą zawartość

Opublikowano

Dzisiaj bawilem sie opcjami u kowala i odblokowalem mozliwosc zmianu wlosow i brody :) Lol nawet nie wiedzialem ze za to trofek jest. Jestem w polowie mroznej krainy. Troche najazdow brakuje jak w ds czy bb. Gierka warta wydanej $$ i w dlc z przyjemnoscia zagram.

Opublikowano

Mi sie wlasnie platynka poszla walic, dwa achievy ktore wbilem zniknely mi z profilu i nie chca sie ponownie wbic. To pewnie z powodu braku szacunku do marki

Opublikowano

Heh 

Pokaż ukrytą zawartość

Taktyka z dark souls się sprawdza w tym przypadku czyli trzymaj się dupy strony :D 

Zrobiłem też zadanie zmierzchu w końcu i fajne. Wiem że dobrze zrobiłem mówiąc krukowi aby nie czekał na moją kopie. Będę długo jeszcze tą grą się bawił :)

Gość suteq
Opublikowano
  W dniu 21.02.2017 o 19:34, teddy napisał(a):

Mi sie wlasnie platynka poszla walic, dwa achievy ktore wbilem zniknely mi z profilu i nie chca sie ponownie wbic. To pewnie z powodu braku szacunku do marki

Jak trofiki mogą zniknąć? :O 

Opublikowano
  W dniu 21.02.2017 o 09:44, raven_raven napisał(a):

Po co ten season pass kupować kiedy jeszcze nic nie wydali? Nie można będzie już go kupić po wydaniu DLC czy co?

Ponawiam pytanie. Cena się coś zmieni jak np. w przypadku SP do Forzy Horizon 3?

Opublikowano
  W dniu 21.02.2017 o 20:02, suteq napisał(a):

Jak trofiki mogą zniknąć? :o

Nie wiem, moze nie zniknal tylko sie nie zsynchronizowal czy co tam sony jeszcze robi z nimi. Wiem, ze wpadl. Nawet wlazlem na swoja pierwsza postac i widze ze mam odblokowana ta umiejetnosc z pucharka no ale dupa, zobaczymy czy na tej nowej wpadnie. Drugi jednak wpadl znowu wiec moze i ten tez sie odblokuje

Opublikowano
  W dniu 21.02.2017 o 20:15, raven_raven napisał(a):

W dniu 21.02.2017 o 09:44, raven_raven napisał(a):

Po co ten season pass kupować kiedy jeszcze nic nie wydali? Nie można będzie już go kupić po wydaniu DLC czy co?

Ponawiam pytanie. Cena się coś zmieni jak np. w przypadku SP do Forzy Horizon 3?

Może tak się grą podniecili że już chcą mieć ? Ja zrobię tak samo jak z forzą horizon 3 czyli kupie season passa jak wyjdzie pierwsze większe dlc. To druga gra na tej generacji gdzie season passa chyba kupię (wiedźmin 3 kupowałem dlc jak wychodziły więc się nie liczy)

Opublikowano

No wiesz, jak już dodatki wyjdą, to Season Pass raczej znika z oferty - taka norma. Ale z drugiej strony kupowanie dodatków przed ich premierą to kot w worku, więc... Pozostaje mieć zaufanie do developera i wydawcy, że dostarczą coś równie godnego jak w podstawce. Ja chyba tylko do Destiny i Wiedźmina 3 kupiłem SP przed wyjściem dodatków, do kilku gier wziąłem jak były już w jakichś śmiesznych cenach w promocji.

Gość Orzeszek
Opublikowano

okej pierwszy boss który sprawdza moją cierpliwość

Pokaż ukrytą zawartość

musze nauczyć się dyscypliny FIUU FJUUU FIUUUUUUU

Opublikowano

Jaką bronią grasz? Jeśli kataną to:

Pokaż ukrytą zawartość

Gość ragus
Opublikowano (edytowane)

Kolega kupił nioha, jego pierwsza gra tego typu, podjarany, że pokonał pierwszego bossa, pogratulowałem i powiedziałem, że jakby co służę radą :ogor:

Po tygodniu dalej nie wyszedł za pierwszego bossa, poddał się i gra w Far Cry 4 oraz For Honor :/. Ja wiem, że nie powinno się dyktować komukolwiek w co ma grać, no ale jakoś tak smutno mi się zrobiło.

Edytowane przez ragus
Gość Orzeszek
Opublikowano (edytowane)
  W dniu 22.02.2017 o 19:03, Hendrix napisał(a):

Jaką bronią grasz? Jeśli kataną to:

Pokaż ukrytą zawartość

jest jeszcze prostszy sposób

Pokaż ukrytą zawartość

Edytowane przez Orzeszek
Opublikowano

@Orzeł

Pokaż ukrytą zawartość

.

Opublikowano

Zrobilem nowa postac i save poprzedniej postaci zostal nadpisany. Teraz wiem, ze to randomowy glitch. Troche za pozno, bo 130h gry poszlo sie yebac. Uroki kupowania gier na premiere. 

Podobno ten glitch wystepowal juz w ALFIE. Nie mam pytan...

Opublikowano

A sprawdzałeś czy w nie masz kopii w tym online storage Sony? To nie synchronizuje się automatycznie, także jest szansa. Jak nie to trochę smutno;)

Wysłane z mojego XT1580 przy użyciu Tapatalka