Opublikowano 18 kwietnia 20177 l Branie pomoc na wampirzyce XD Pewnie juz niedlugo znudzony rzuci gre na pchli. Tutaj sie bossow rozpracowywuje i nie sa jakos szczegolnie zlozeni. BTW wszystkie dodatkowe misje zaliczone niezle mambo jambo bylo w nich XD
Opublikowano 18 kwietnia 20177 l 'walki denerwują bardziej niż motywują' widzę bardzo podobny tekst już chyba drugi lub trzeci raz w tym temacie i dalej nie rozumiem za bardzo co to oznacza, czy to jakiś nowy eufemizm do '(pipi)a ale to trudne, aż musiałem wezwać pomoc, co za (pipi), w soulsach nie musiałem'?
Opublikowano 18 kwietnia 20177 l Był moment, że czułem się trochę znużony, ale odstawiłem gierkę na ponad tydzień i teraz przeżywam z nią drugą miłość. Kto wie, może nawet platynę zrobię.
Opublikowano 20 kwietnia 20177 l Warto od razu walczyć z demonami innych graczy? Czy na razie to po prostu olać?
Opublikowano 21 kwietnia 20177 l Jak wyjsc do glownej mapki, Wlazlem w jakis level z demonami na 99 level i (pipi) wyjsc nie umiem
Opublikowano 21 kwietnia 20177 l Poszukaj w ekwipunku takiej gałązki, nie pamietam dokładnie jak się nazywa, H.. branch, coś w tą stronę Wysłane z mojego XT1580 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 21 kwietnia 20177 l Jak wyjsc do glownej mapki, Wlazlem w jakis level z demonami na 99 level i (pipi) wyjsc nie umiemGalaz hirogi czy jakoś tak.
Opublikowano 21 kwietnia 20177 l Chcialbym tyle ze ja dopiero po 2 planszy jestem a wszedlem z ciekawosci no i dostalem w pape. Dobra dzieki panowie
Opublikowano 25 kwietnia 20177 l Czy nioh robi sie jakoś potem trudniejszy? skonczylem wlasnie calkiem trzecia wyspe razem z subquestami i wlasciwie wszystko robie na luzie, pomijajac onryioki przykokszonego ktory bral mnie na hita z ktorym mecyzlem sie 15-20 minut i nue z ostatniej misji 3 wyspy. Wyfarmilem sobie ten czerwony secik do wloczni, popylam wlasnei z ta wlocznia ew z jakims tam miecyzkiem (chyba katana) jak mi nie idzie wlocznia, bo zaczalem nia niedawno grac. level 70+. Ostatnie jakies wieksze problemy mialem... na 1 wyspie
Opublikowano 25 kwietnia 20177 l Tak. Potem robi się zdecydowanie trudniej. Szczególnie w pobocznych. Szykuj się na ostry w(pipi). No chyba że magii używasz :)
Opublikowano 25 kwietnia 20177 l nah, nie lubie magii w soul-like. Ok, to trzymam za słowo, że będzie trudniej :)
Opublikowano 25 kwietnia 20177 l Nie bedzie trudniej... Napewno nie glowne story... Niestety trudny jest tylko pocztek, jak juz ogarniesz dobry set i wpasujesz sie w jakas bron/poznasz jej skille to jest dosyc latwo. Trudne sa dopiero misje poboczne w post game ale i tam majac legendarki i mozliwosc wykoksania postaci wszystko zrobilem na 130lev gdzie zadania pokazywaly 170...
Opublikowano 26 kwietnia 20177 l Fakt Nioh nie jest jakis wyjatkowo ciezki, ale nie ummiejsza to tej grze. Niepotrzebnie team chyba dala duzo ciezsze akfy i bety i teraz jest stekanie. A ja mam taka anegdotke ze im dluzej w niego gram tym bardziej widze podobienstwa do ninja gaiden niz do soulsow.
Opublikowano 26 kwietnia 20177 l Autor No bo jest sporo podobienstw do NG, też to widziałem od pierwszej bety. Też jest sporo to poprawy w sequelu, ale mam nadzieje, że max 2 lata i w 2019 roku zobaczymy drugą część.
Opublikowano 26 kwietnia 20177 l Powinni troche ogarnac temat z ekwipunkiem, boosty sa malo czytelne i ogolnie zajezdza normalnie borderlandsami. Ale to jak narazie chyba jedyna wada po dwoch wysepkach. Mechanika jest Cieszy ze forma Team Ninja wraca do czasow NG1 i2.
Opublikowano 28 kwietnia 20177 l Autor https://blog.us.playstation.com/2017/04/27/nioh-dlc-dragon-of-the-north-out-may-2/ Edytowane 28 kwietnia 20177 l przez XM.
Opublikowano 1 maja 20177 l To bedzie do odpalenia osobno z menu czy w trakcie gry? Bo ukończyłem grę i od razu rozpocząłem NG.