Opublikowano 11 stycznia 20187 l 8 godzin temu, Ar2r napisał: czy broń musi mieć jakieś uwarunkowania w statystykach by można ją używać w postawie wysokiej po użyciu żywej broni ? Żywa broń zawsze jest w średniej postawie w każdej broni. Wszystkie 3 dlc zaliczone na raz. Wspaniała gra. Mam nadzieje, że kiedyś zrobią 2. Edytowane 11 stycznia 20187 l przez Xantu
Opublikowano 25 stycznia 20187 l Po pokonaniu ostatniego bossa autotomatycznie zaczynamy od początku, czy możemy robić poboczne zadania?
Opublikowano 25 stycznia 20187 l Autor Możesz robić. W każdej chwili możesz się przełączać między kampania z ng+ a podstawowa.
Opublikowano 25 stycznia 20187 l Amazon przeceniasz właśnie Nioh na 24 funty. Często tak robią jak ma wyjść edycja GOTY. Kupić czy czekać?
Opublikowano 23 lutego 20187 l Właśnie co z tą pudełkową wersją GOTY na Zachodzie? Cisza jak makiem zasiał. Zaczynam już wątpić czy to pudełko w ogóle u nas wyjdzie.
Opublikowano 24 lutego 20187 l Autor Moim zdaniem trzeba się pogodzić z jej brakiem i zamawiać u kitajców. Tez długo czekałem, ale jakby miało się pojawić u nas to by juz wyszło
Opublikowano 1 marca 20187 l zrezygnowalem z monster huntera na rzecz nioha i po drugim bosie i kilku misjachh pobocznych powiem tyle powiedzcie mi tylko jak staty ukladac pod wlocznie poza body, ile mniej wiecej dowalic w stamine, spirit i magic zeby odplokowac ciekawe skille (slyszalem juz o sloth talisman) i jakie skille pod high+low stance Edytowane 1 marca 20187 l przez Andżej
Opublikowano 28 maja 20186 l https://twitter.com/TeamNINJAStudio/status/1001085681089720320/photo/1 2 miliony Nioha pekly
Opublikowano 18 czerwca 20186 l w (pipi) grania, ale dodatki są znacznie trudniejsze od podstawki, za 4 dychy z pocałowaniem ręki
Opublikowano 18 czerwca 20186 l 2 minuty temu, golab napisał: w (pipi) grania, ale dodatki są znacznie trudniejsze od podstawki, za 4 dychy z pocałowaniem ręki Ja się boje, ze odbije się od podstawki jednak już w BB prawie rzucałem padem.
Opublikowano 18 czerwca 20186 l 38 minut temu, ragus napisał: Początek trudny, od połowy robi się spacerek. A fabularnie coś tam jest czy raczej tylko gameplay?
Opublikowano 18 czerwca 20186 l Cos tam jest ale odpuściłem po 2 filmiku, jakiś bełkot Jesteś samurajem i bijesz demony Edytowane 18 czerwca 20186 l przez ragus
Opublikowano 18 czerwca 20186 l Uwaga podaję fabułę gry Nioh: Williamem przez całą Japonię ścigasz Edwarda i na samym końcu spuszczasz mu wpierdol. Koniec.
Opublikowano 18 czerwca 20186 l 5 godzin temu, Starh napisał: Paczka DlC warta tych 40zl? Raczej 50zł...
Opublikowano 18 czerwca 20186 l Moja żona też się tak "myli", gdy mówi mi, ile wydała na buty/bluzki/spódniczki...
Opublikowano 18 czerwca 20186 l 11 minut temu, Wredny napisał: Moja żona też się tak "myli", gdy mówi mi, ile wydała na buty/bluzki/spódniczki... Witaj w klubie
Opublikowano 23 czerwca 20186 l Jakieś tipy na pokonanie Taczibany Muneshige? Chodzi o starcie w misji pobocznej na końcu pierwszego regionu. Wcześniejsza walka fabularna jest banalna, no a tam ma mnie na 2-3 strzały, choć mam już bohatera chyba na 34 lvlu i raczej dość konkretne opancerzenie. Mogę ewentualnie później się wrócić, jak jeszcze bardziej się dopakuję?
Opublikowano 23 czerwca 20186 l jak robi charge'owalny atak to unik do przodu przez niego, możesz też chować się za skałą obserwuj jego pasek staminy i jak mu nisko spadnie atakujesz, zbijasz do zera, robisz nabicie i dobitkę na glebie uważaj też na jego spirita od połowy paska go puszcza
Opublikowano 23 czerwca 20186 l 3 godziny temu, Frantik napisał: Jakieś tipy na pokonanie Taczibany Muneshige? Chodzi o starcie w misji pobocznej na końcu pierwszego regionu. Wcześniejsza walka fabularna jest banalna, no a tam ma mnie na 2-3 strzały, choć mam już bohatera chyba na 34 lvlu i raczej dość konkretne opancerzenie. Mogę ewentualnie później się wrócić, jak jeszcze bardziej się dopakuję? Biegaj wokół kamienia.