Czezare 1 448 Opublikowano 25 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 Gdyby to nie była Ultima - powtarzam po raz kolejny, najgorszy sklep z grami jaki znam - to już bym również klikał w preordera... Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 129 Opublikowano 25 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 149,99 powerplay http://powerplay.com.pl/pl/p/PREORDER-Yakuza-Kiwami-ANG-PS4-folia/7046 Cytuj Odnośnik do komentarza
Malibu 940 Opublikowano 25 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 U mnie cena już jakiś czas temu to ciągle 34,99€ z steelbookiem. A jak będę w Polsce to Yakuza 0 obowiązkowo do kupienia! Cytuj Odnośnik do komentarza
chmurqab 3 192 Opublikowano 25 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 W sumie z wysyłką mnie taniej wychodzi z VGP, a ciśnienia żeby grać na premierę nie mam, więc nie ma co zmieniać na Ultimę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kasias Opublikowano 25 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 Zero i Kiwami są jak Kill Bill vol.1 i vol 2. - drugiego takiego double-packa w świecie gierek nie pamiętam. Skok w Kiwami po skończeniu Y0 jest jak powrót w rodzinne strony i spotkanie ze starym znajomymi po przejściach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 448 Opublikowano 25 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 W sumie z wysyłką mnie taniej wychodzi z VGP, a ciśnienia żeby grać na premierę nie mam, więc nie ma co zmieniać na Ultimę. O Ultimie to w ogóle przestańcie myśleć. Powiem Wam jak będzie. Ultima siorbnie kasę za preoreder, którą do czasu premiery będzie dowolnie obracać, po czym w dniu wypusku Kiwami Was wykiwa mówiąc sorry, ale gry nie będzie wcale, a już w ogóle w takiej cenie. Co Pan/Pani sobie życzy? Zwrocik kasy na konto czy na kartę? Straty moralne? Rekompensata? A spyerdalaj pan! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 25 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 No to przecież można wziąc z płatnością przy odbiorze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 448 Opublikowano 25 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 No to przecież można wziąc z płatnością przy odbiorze. Tak? No to postęp. Kiedyś nie można było. Z karty ściągali od razu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 25 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 Niby mozna platnosc przy odbiorze, ale to i tak nie fajnie bedzie jak w dzien premiery lub kilka dni po anuluja bo nie maja, a potem sie okaze ze steelbooki na allegro po 300zl. Najlepiej jak sie cos zamawia w Ultimie brac gdzies zapasowany pre-order. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 25 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 (edytowane) Ja wzialem z odbiorem osobistym i zaplata na miejscu. Jak wskoczy yaczesowi wersja z sb to wezme od niego i po prostu nie odbiore z ultimy lub anuluje, proste. Edytowane 25 Maja 2017 przez XM. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 25 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 Do sierpnia liczę ze przejde kolego - miejsce na poleczce dawno grzeje. A no chyba ze tak. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 13 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2017 Nowy trailer 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 20 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 https://youtu.be/xctBy0jHbPg Cytuj Odnośnik do komentarza
Schranz1985 672 Opublikowano 20 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 Jezusku patrzę na te trailery i DAWAĆ MI TO. Jestem świeżo po skończeniu 0, ale mi mało,mało mi klimatu tego miasta tych charakternych postaci, tego zakręconego story ! Najbardziej oczekiwany przez mnie tytuł obecnie :) Cytuj Odnośnik do komentarza
Schranz1985 672 Opublikowano 30 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2017 Miesiąc do premiery mesjasza :) Z ciekawości odpaliłem dziś 1 na emu, niby wszystko git, fajne wstawki, znajome mordy ale jakie było moje zdziwienie gdy się okazało że tam jest dubb ENG :D (WTF!) Nagle czar prysł ... Kiryu Nishiki Majima no jak bym w inną grę grał DRAMAT . Z innej beczki, strasznie podoba mi się ten steelbook,a jeszcze bardziej podoba mi się cena - 140zł na premierę to świetna cena nawet dla najbardziej wybrednego cebulaka. W końcu będę mógł grać i wymieniać się wrażeniami z gry day one a nie pół roku po premierze :D Cytuj Odnośnik do komentarza
Amer 1 366 Opublikowano 30 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2017 To będzie chodzić na silniku z Yakuza 0? 60fps itp? Cytuj Odnośnik do komentarza
Schranz1985 672 Opublikowano 30 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2017 Tak :) Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Z Kiwami mam jeden wielki problem - Majima. Jest wszędzie, czasem pojawia się znikąd. Pół biedy kiedy możesz mu uciec/uniknąć walki. Dlaczego? Bo jest jak ten umięśniony ściągacz haraczu z Zero tylko pojawia się częściej, za każdym razem z coraz to dłuższym paskiem życia. To taki specjalny "feature" Kiwami. Z początku jest fajnie, ciekawie. Niestety, po krótkim czasie męczy. Zwłaszcza kiedy chcemy przebiec z jednego końca mapy na drugi a po drodze napotykamy lokalnych gangsterów i rzeczonego pana. PS To nie jest spoiler. Majima everywhere pojawia się w każdym trailerze... Cytuj Odnośnik do komentarza
golab 1 670 Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2017 a można taksówkami się przemieszczać? Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2017 (edytowane) Tak ale można do tej taksówki nie dobiec :P edit: Byłbym zapomniał. W taksówce też może siedzieć Majima... Edytowane 4 Sierpnia 2017 przez ornit 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Schranz1985 672 Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Tak ale można do tej taksówki nie dobiec :P edit: Byłbym zapomniał. W taksówce też może siedzieć Majima... No to są smaczki na jakie liczę, szkoda że już mnie nie zaskoczy :p . Ja to bardzo liczę na minigierkę taiko drum master :) Te gry segi z 0 mi się nie podobały ale wiadomo lata 80 ... Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 129 Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2017 (edytowane) Dwa tyg do premiery, na ultimie cenę preordera podnieśli o dyszkę, a w innych sklepach nie ma Edytowane 16 Sierpnia 2017 przez Figuś Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kasias Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Zapewne dlatego, że w Polsce gra nie ma wydawcy. Yakuzę 0 wydała Cenega, ale Kiwami sobie odpuścili, Y6 pewnie też. Cytuj Odnośnik do komentarza
ireniqs 3 025 Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Ja nie pamiętam już kiedy ostatnio kupiłem jakąś gre w PL. Doszło do tego że bardziej opłaca się kupować z Anglii/Kanady. Nie mam ciśnienia żeby mieć cokolwiek w dniu premiery więc nie straszny mi czas oczekiwania na paczkę chociaż rzadkość kiedy przekracza tydzień/dwa. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2017 ja kupuje w polskim sklepie z warszawy. Mają na premierę w dobrej cenie. :D Szkoda że cenega nie wyda chyba nie była gra zbyt popularna skoro im się nie opłaca ponownie wydawać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi