Figuś 21 129 Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Ty chory poj.ebie Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 I gra skonczona, swietny remake, choc pod koniec czuc bylo ze to jednak pierwsza czesc tej wspanialej serii, po tylu latach czlowiek zdazyl zapomniec niektore niedoskonalosci w scenariuszu. To oczywiscie wciaz swietnie opowiedziana historia, ale od czesci 2 rezyseria jak i scenariusz stoja na jeszcze wyzszym poziomie. Teraz pora dokonczyc koloseum, substories i chyba wreszcie sprobuje przejsc Ishin, dalem rade z Kenzan wiec i tu powinno dac rade. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Łatwiejsza platyna od tej w Zero? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Osobiscie nie wiem, nie robie platyn w Yakuzach. Moze w 6ce sie pokusze bo ponoc jest banalna, ale w starszych czesciach sobie nie wyobrazam, moglbym dostac bialej goraczki albo na stale obrzydzic sobie niektore elementy w serii. :p Cytuj Odnośnik do komentarza
Schranz1985 672 Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 (edytowane) Ja moze i bym sie pokusil o platyne ale Majima sie na mnie wypial, a szkida bo juz 60% completionist mam . Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka Edytowane 31 Sierpnia 2017 przez Schranz1985 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 1 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2017 Ankieta od Segi, wypelniac! https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScaE21WJ-iKMNaV1HN9KFqP2xToutQQgfoCW5lsAoxsmGcWjw/viewform Cytuj Odnośnik do komentarza
Schranz1985 672 Opublikowano 1 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2017 (edytowane) Nawet miałem to wypełnić ale jak zobaczyłem że 11 stron to niech się walą na cyce.... Powalczyłem wczoraj trochę z gierką i nadal Majimy brak . W story w 11 ch spotkałem go dwukrotnie już myślałem że coś drgnie ale NIE. Rina wymaxowana(fajny filmik :P ) a pan Goro nadal nie raczy się pojawić,na yt obczaiłem że powinien :/ Bardzo psuje to moje odczucia co do gry. Chyba dokończę story, zrobię te 10 substories co mi zostało i gierka do żyda, Persona 5 sama się nie przejdzie. Szkoda bo tak jak mówiłem zastanawiałem się nad calakiem bo gra jest dosyć "mała". EDIT . Znalazłem hoojka! Panowie nie wiem jak to możliwe bo sprawdzałem w tym miejscu chyba z 10 razy!(mój pierwszy trop po tym jak obadałem www) Tak więc panowie którzy mieli ten sam problem, sprawdzcie ten ogromny plastikowy słupek na Nakamichy street na wprost wyjścia z burger knajpy.:) Polecam obadać go z KAŻDEJ strony wydaje mi się że nie zawsze pojawia się ikonka :check" i stąd problem, ale może to całkowicie losowa sprawa. No to zaczyna się jazda panie Majima ! Edytowane 1 Września 2017 przez Schranz1985 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 2 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2017 Uff, wreszcie skonczylem montaz wszystkich mozliwych heat actions UWAGA: Majima w tym filmiku jest workiem treningowym Kazumy. Jak na to teraz patrze to az mnie wszystko bolec zaczyna. Serdecznie polecam, Piotr Fronczewski. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
metalcoola 178 Opublikowano 2 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2017 Spoilery do z Zero, i do Chapteru 4 - Jeśli ta Yumi była tak bliska Kiryu i Nishiki'emu, to trochę dziwne, ze nie wspomniano o niej słowem w Zero- Zacząłem subquest z Pocket Racing, szkraby wyrosły od czasów Zero :) Ciekawe, kto będzie następcą?Gra jest trudniejsza niż Zero, gram na Easy, a mimo wszystko Shimano napsuł nieco krwi, no ale po 10 latach w pace, Kiryu nieco zardzewiał, i dobrze, ze widać to w grze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 2 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2017 Tak sie sklada ze wspomniano, musiales przegapic. ktorys z nich mowil ze Yumi kontynuuje edukacje Cytuj Odnośnik do komentarza
metalcoola 178 Opublikowano 2 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2017 A, faktycznie, sorry :) Cytuj Odnośnik do komentarza
Schranz1985 672 Opublikowano 2 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2017 (edytowane) No nie żartuj Easy jest dla lamusów, na normalu tylko 1 bossa nie rozwaliłem z marszu a już 46h nabite .... Wg mnie 0 była o wiele trudniejsza tam jak atakowała cała banda to nieraz wstać nawet nie mogłem,w Kiwami pasek życia na normal prawie nie schodzi nawet Majima praktycznie nie jest w stanie nam nic zrobić .(może to kwestia armora który noszę) Jedynie arena stanowi jako takie wyzwanie, i coś tam tego życia zbijają . Tu trzeba bardzo uważać bo nie ma leczenia się itemkami, za to story to radosny rozpyerdol a w razie czego zawsze można podleczyć . Dziś cały dzień męczyłem Majimę :) To chyba najlepszy element tej gry, brakuje miz 5 heatów i 1 kluczyka do skrzynek, suby już się nie pojawiają chyba trzeba skończyć ten 11 ch. w końcu. Edytowane 3 Września 2017 przez Schranz1985 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 3 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 Majima praktycznie nie jest w stanie nam nic zrobić Majima to taki slaby smiec ze szkoda gadac Tyle mi tiger dropow weszlo pod rzad ze gdyby to nie byl hard to juz by sie z 15 razy nogami nakryl. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zetta 3 378 Opublikowano 4 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 Majime bedzie obrazac :/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 129 Opublikowano 4 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 Majime szanuję, że mogę go tak często klepać w Kiwami Cytuj Odnośnik do komentarza
Schranz1985 672 Opublikowano 4 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 (edytowane) No ale chyba wolałbym żeby zamiast 4 pasków życia miał jeden a stanowił większe wyzwanie (brak możliwości leczenia np.) coś jak na arenie . Widział ktoś może jakiś fajny motyw graficzny Kiryu vs Majima w wysokiej rozdziałce? Chciałem sobie wydrukować cyfrowo i oprawić. Edytowane 4 Września 2017 przez Schranz1985 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 129 Opublikowano 6 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2017 Subquest Memories of the Bubble, aż mnie ciary przeszły na samą myśl o bitwach tanecznych w Y0 z Isobe i Ogawą brr Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 6 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2017 Co było takiego trudnego w tych bitwach? Cytuj Odnośnik do komentarza
Schranz1985 672 Opublikowano 8 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2017 Co ja pacze, wjechał patch z ENG dubbem ?! Na co to komu, grałem chwilę w 2 i w eng nie idzie w to grać bo postaci są niewiarygodne :p . Co do gierki to 60h na liczniku wymasterowałem prawie wszystko brakuje mi tylko 5 questów ale nic już mi się nie pojawia na mapie, te questy dopiero po przejściu fabuły się odblokowywują czy coś przeoczyłem? Wczoraj fajny sub robiłem z prezentem dla dzieciaczka i nawiązaniem do suba z 0 ze świerszczykiem . Uwielbiam takie smaczki . Ogólnie muszę powiedzieć że o ile zdaję sobie sprawę w jak wielu względach gra wypada gorzej od 0 o tyle gra mi się równie wyśmienicie! No i Majima everywhere (jużwymaxowane) to jest coś co najbardziej napędzało mnie do gry poza story, majstersztyk! W sumie mam juz prawie 80% completionist ale jakiś taki uraz mam po 0 do masterowania tych minigierek a zwłaszcza mahjonga którego kompletnie nie ogarniam i nie mam chęci się go uczyć . Tak jak Bansai pisał nie będę męczył buły i obrzydzał sobie tej serii dla jakiegoś dzbana. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 8 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2017 Poważnie zabrałem się w końcu za granie w to i mi motym z maijmą pasuje. Na razie policjant najelpszy czekam co będzie dalej. Ile razy trzeba go pokonać aby dostać wszystkie skille. Proszę w spoilerze tylko liczbę :) Cytuj Odnośnik do komentarza
metalcoola 178 Opublikowano 9 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2017 (edytowane) Spotkanie z pewną hostessą, genialne :) W sumie jedyną irytującą rzeczą są te randomowe potyczki z żulami, w Zero była możliwość ich ominięcia dzięki rozsypaniu kasy, tutaj takich możliwości nie ma. Edytowane 9 Września 2017 przez metalcoola Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 9 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2017 Spotkanie z pewną hostessą, genialne :) W sumie jedyną irytującą rzeczą są te randomowe potyczki z żulami, w Zero była możliwość ich ominięcia dzięki rozsypaniu kasy, tutaj takich możliwości nie ma. Jest przedmiot [bodajze za cp] ktory calkowicie wylacza potyczki z zulami. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
[InSaNe] 2 477 Opublikowano 9 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2017 Te akcje z Majimą to jest miazga :D Takie durne, że czasami łzy mi lecą z beki :D Co za świr to wymyśla? Powinien dostać jakąś nagrodę :) KIIIIIRYYYUUUU-CHAAAN! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 9 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2017 mnie wku,rwia to jego pier.dolenie aż chętnie mu spuszczam wpier.dol ;d Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 129 Opublikowano 9 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2017 Munancho, Shooreh pippi! Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi