Schranz1985 672 Opublikowano 9 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2017 Ależ się namęczyłem z Jo Amon(głównie przez to że kompletnie się tego nie spodziewałem i miałem tylko 3 medykamenty) Najtrudniejszy boss w Yakuzach jakiego widziałem(nawet na normal jest masakra) Ale za to muzyka podczas walki Był to ostatni 78 quest, smuteczek poza minigierkami juz praktycznie wszystko wymasterowane . Cytuj Odnośnik do komentarza
golab 1 670 Opublikowano 10 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2017 jest jakiś dobry guide, żeby wymaksować dragona? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 12 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 Jest w grze jakiś recap fabuły Zero, czy e tam? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 12 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 (edytowane) Nie ma. Edytowane 12 Września 2017 przez _Be_ Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 14 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2017 Pierwsze spotkanie z Goro Pierwszy chapter Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 14 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2017 (edytowane) Czy to moje błędne wrażenie, czy gra jest trudniejsza od Zero? XD Skąd się ten (pipi)any Goro na pogrzebie wziął xddd Edytowane 14 Września 2017 przez Rozi Cytuj Odnośnik do komentarza
Schranz1985 672 Opublikowano 14 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2017 Wg mnie kiwami jest łatwiejsze od 0, Majima jest workiem treningowym gdzie w 0 Mr. Shakedown potrafił mnie zmieść na 2 hity(1 przewrócić i dobić z buta) Z bossami nie miałem żadnych problemów w 0 miałem kilka podejść do co poniektórych . Jedynie Amon był jakimś wyzwaniem . Takie jest moje zdanie ale to pewnie też dlatego żę miałem ze 100h w 0 i ogarnięte podstawowe 3 style walki . Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 14 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2017 A może dlatego, że jakieś tam wyzwanie zaczyna się w trybie legendary ;) Cytuj Odnośnik do komentarza
kes 1 462 Opublikowano 14 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2017 W tym trybie gdzie możesz wszystkich załatwić złotym pistolecikiem? Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 14 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2017 Nie wiem. Nawet jeśli w Kiwami można importować do legend postać to i tak można się zesrać w Virtua Copie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 129 Opublikowano 14 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2017 Dam w spoiler bo moderka czasami nadwrażliwa jest aż nadto 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 129 Opublikowano 15 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2017 Jest gdzieś, jakiś guide do Majimy bo brakuje mi dwa razy pokonać Everyones Idol Goro i za uja nie mogę go nigdzie znaleźć w tej wersji. Nie wiem czy w jakiejś specjalnej sytuacji się pojawia, czy co? Wszystko inne z nim związane już mam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 15 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2017 Jest gdzieś, jakiś guide do Majimy bo brakuje mi dwa razy pokonać Everyones Idol Goro i za uja nie mogę go nigdzie znaleźć w tej wersji. Nie wiem czy w jakiejś specjalnej sytuacji się pojawia, czy co? Wszystko inne z nim związane już mam. Ale na miescie? Bo jak na miescie to jest prosta sprawa, wchodzisz i wychodzisz non stop z jakiegos budynku i czekasz az zadynda majima sense, podlatujesz i jesli to nie jest Idol no to z powrotem do budynku, 5-10 minut i bankowo sie uda. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 129 Opublikowano 15 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2017 Tak na mieście, robi już z trzy godziny próbowałem i dałem sobie spokój po albo Thug albo Policjant :[ Cytuj Odnośnik do komentarza
Schranz1985 672 Opublikowano 16 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2017 Ja nabilem 75h i np. za huhu nie chcial mnie Majima zaatakowac from above, jest za to trophy . Widzialem w necie gdzie, probowalem z godzine i nic zawsze latal po ulicach obok. Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
[InSaNe] 2 477 Opublikowano 16 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2017 Mnie za to nie może zaatakować jako policjant. Reszta bez problemu. Platyna byłaby w sumie prosta, tylko ten je... mahjong, w którego nigdy nie nauczę się grać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
metalcoola 178 Opublikowano 16 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2017 Mam problem z koloseum, w jednym z trybów gdzie trzeba używać broni, po 5 minutach pokonałem gościa z młotem, następnie zmasakrował mnie gość z mieczem samurajskim, można zdobyć jakiegoś Heata, który jakoś ułatwi ten tryb? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 16 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2017 Mam problem z koloseum, w jednym z trybów gdzie trzeba używać broni, po 5 minutach pokonałem gościa z młotem, następnie zmasakrował mnie gość z mieczem samurajskim, można zdobyć jakiegoś Heata, który jakoś ułatwi ten tryb? kastety i heat action 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Schranz1985 672 Opublikowano 16 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2017 Nożem ciachaj, rozwalasz klatkę i typ spada tracąc całe życie. W 40sec cały turniej szło zrobić przy odrobinie wprawy :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 17 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 Podoba mi się w tej części ta walka kobiet-owadów, a to chyba wszystko przez to kolekcjonowanie kart i ustalanie setów. Póki co łatwo idzie, ale pewnie końcowe questy mnie zdenerwują xd Już 6 chapter i sobie powoli dawkuję, bo bardzo to szybko leci wszystko. Ale nadal to wysoki poziom Yakuzy, te questy poboczne, Majima w Batting Centre XDD Wycisnę chyba więcej z tej gry niż z Zero, bo tam pod koniec zmuszony byłem grindować, a tutaj przez mniej zawartości jakoś łatwiej mi to przychodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 17 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 Jeeezu, kudosy dla SEGI za odblokowywanie abilities przez punkty doświadczenia, a nie kasę. W innych grach z serii też tak jest? Cytuj Odnośnik do komentarza
ireniqs 3 025 Opublikowano 17 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 Kasa jest tylko w Zero. Chyba dla klimatu tak dali. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 17 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 Całe szczęście. Tutaj przynajmniej walczysz, robisz rzeczy poboczne i za to dostajesz expa, a kasa służy do innych rzeczy. Bardzo podoba mi się ten podział. Cytuj Odnośnik do komentarza
ireniqs 3 025 Opublikowano 17 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 No mnie w Zero bardzo mocno to zdziwiło. W zasadzie nie ma czegoś takiego że kasy brakuje na zakup itemków. Ewidentnie zrobili tak dla klimatu. Czujesz się wtedy jak pan i wladca idąc ulicą. Miła odmiana w sumie ale tak jak piszesz dobrze że tylko w Zero. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 17 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 Tak sobie popatrzyłem na gameplaye Ishin i kurde czemu tego barany nie wydali na Zachodzie :/ Taki klimat mi siada jeszcze bardziej. Swoją drogą, zobaczyłbym kiedyś Yakuzę w powojennej Japonii, albo podczas okupacji Chin. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi