ireniqs 3 025 Opublikowano 17 września 2017 Opublikowano 17 września 2017 (edytowane) Bo kupiloby pewnie z 10 osób tę grę. Ja Ishin ukończyłem po japońsku pomimo że nie znam języka. Bawiłem się bardzo dobrze, a niektóre cutscenki są tak wymowne że nie trzeba dużo żeby je zrozumieć. Zresztą fabuła nie jest jakaś szczególnie zagmatwana w porównaniu do serii właściwej. Edytowane 17 września 2017 przez ireniqs Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 19 września 2017 Opublikowano 19 września 2017 Dzisiejsza aktualizacja dodała kolejny Fun Pack z garniturem z pogrzebu Szkoda, że nie można zmieniać strojów w czasie pierwszego przejścia :c Cytuj
kes 1 462 Opublikowano 19 września 2017 Opublikowano 19 września 2017 W czasie drugiego przejścia i kolejnych też nie ma możliwości zmiany stroju, tylko w premium adventure mode. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 19 września 2017 Opublikowano 19 września 2017 Tak, to miałem właśnie na myśli. Cytuj
_Red_ 12 064 Opublikowano 22 września 2017 Opublikowano 22 września 2017 Zaczalem grac. Czuje sie poczatkowo jakbym znowu mial przechodzic Y0, te same wrażenia z otoczki. A myślałem, ze Assasiny to klony xd No ale dajemy, fabuły nie znam więc bedzie fajnie. Cytuj
[InSaNe] 2 504 Opublikowano 22 września 2017 Opublikowano 22 września 2017 Robię te requesty Haruki. Wszystko było proste i przyjemne, ale teraz muszę pokonać typa w bilard w "rotation" na poziomie expert. To jest w ogóle możliwe do zrobienia? :D Cyborg trafia do łuzy każdą bilą, obojętnie z jakiej pozycji. Cytuj
[InSaNe] 2 504 Opublikowano 24 września 2017 Opublikowano 24 września 2017 Udało się cudem. Czasami się pomyli. Teraz Karaoke dla cyborgów - 950 punktów w najbardziej poje... piosenkę. Cytuj
metalcoola 178 Opublikowano 25 września 2017 Opublikowano 25 września 2017 W opisie jedynki na PS2 w Poradniku, Roger napisał, ze zdobycie rangi SSS w Haruka's Trust było jednym z najbardziej frustrujących momentów w karierze gracza, a zdobyty przedmiot nie był tego wart :) Cytuj
ping 9 048 Opublikowano 25 września 2017 Opublikowano 25 września 2017 Udało się cudem. Czasami się pomyli. Teraz Karaoke dla cyborgów - 950 punktów w najbardziej poje... piosenkę. Wjeżdża za pierwszym razem. Co do haruki - w jedynce było trudniej niż w Kiwami. Między innymi przez przegięty wymóg trzepnięcia 20 homerunów bez skuchy. Zrobiłem, nie zapomnę nigdy... :) Cytuj
ornit 2 993 Opublikowano 25 września 2017 Opublikowano 25 września 2017 A w Kiwami nie ma tak z homerunami jak w 0? Ja sobie na kartce rozrysowywalem kwadraty. Cytuj
[InSaNe] 2 504 Opublikowano 26 września 2017 Opublikowano 26 września 2017 #%$##$^^%%@# zatrzymuję się ciągle na 940 punktach w karaoke z Haruką :D Cytuj
_Red_ 12 064 Opublikowano 28 września 2017 Opublikowano 28 września 2017 Chyba kogos poebalo z tą walka na dachu - Jingu i dwoch colonelow. Zjadlem wszytskie staminiany, wystrzelalem co mialem a i tak gine. Masakra, strzelaja mi w plecy z kazdej pozycji. Ale gunwo :( Cytuj
golab 1 672 Opublikowano 29 września 2017 Opublikowano 29 września 2017 rush i cios po sidestepie dawał radę, byle nabić heat, potem przełączasz się na broń i walisz heat action ability pięciu sidestepów z rzędu pomaga w tej z(pipi)anej walce Cytuj
_Red_ 12 064 Opublikowano 29 września 2017 Opublikowano 29 września 2017 Jak w koncu ich pokonalem, to: wstają z pelnym zdrowiem i atakują nożami xd sadyzm, nie gram w to juz bo o(pipi)ieję Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 29 września 2017 Opublikowano 29 września 2017 jak kocham yakuze tak ta walka byla glupia, moze nie jakos super trudna, ale strasznie zle zaprojektowana. Cytuj
_Red_ 12 064 Opublikowano 29 września 2017 Opublikowano 29 września 2017 No raczej. Nie wiem czy ktokolwiek kto testowal mógł uznac, ze fajnie jest co 3 sekundy dostawac strzal w plecy, gleba, wstan, strzal, gleba. Nie nadazalem unikac i atakowac jednocześnie, podczas gdy w calej grze nie mialem problemow z walką. Cheap as fuck. Aha po tej walce to nie wszystko, a nie mam juz potionow Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 29 września 2017 Opublikowano 29 września 2017 Gra kosztuje obecnie 99 złotych w Playstation Store, jakby ktoś jeszcze się wahał. Cytuj
kes 1 462 Opublikowano 29 września 2017 Opublikowano 29 września 2017 No raczej. Nie wiem czy ktokolwiek kto testowal mógł uznac, ze fajnie jest co 3 sekundy dostawac strzal w plecy, gleba, wstan, strzal, gleba. Nie nadazalem unikac i atakowac jednocześnie, podczas gdy w calej grze nie mialem problemow z walką. Cheap as fuck. Aha po tej walce to nie wszystko, a nie mam juz potionow Obniż sobie poziom trudności nie ma sensu się męczyć. Pamietam jak na finałową walkę w Yakuzie 5 nie wziąłem żadnych potionów a boss miał chyba z 10 pasków życia, nie chciałem zmienić poziomu na easy bo za przejście na normalu jest trofeum w końcu po chyba dwóch godzinach jednak się złamałem na easy poszło lekko a trofeum dostałem tak czy siak ;) 1 Cytuj
Schranz1985 694 Opublikowano 30 września 2017 Opublikowano 30 września 2017 Chyba kogos poebalo z tą walka na dachu - Jingu i dwoch colonelow. Zjadlem wszytskie staminiany, wystrzelalem co mialem a i tak gine. Masakra, strzelaja mi w plecy z kazdej pozycji. Ale gunwo :( Ale muzyczka w tej walce Cytuj
aleksander.kwasniewski 0 Opublikowano 4 października 2017 Opublikowano 4 października 2017 Nigdy nie grałem w żadną Yakuzę ale ostatnio zacząłem się interesować tą serią i lepiej zacząć od kiwami czy y0? Czytałem, że kiwami to remake pierwszej części a 0 to prequel i lepiej zagrać chronologicznie w kolejności wyjścia gier czy zacząć od 0? Cytuj
giger_andrus 3 145 Opublikowano 4 października 2017 Opublikowano 4 października 2017 Nigdy nie grałem w żadną Yakuzę ale ostatnio zacząłem się interesować tą serią i lepiej zacząć od kiwami czy y0? Czytałem, że kiwami to remake pierwszej części a 0 to prequel i lepiej zagrać chronologicznie w kolejności wyjścia gier czy zacząć od 0? Prawdopodobnie nie ma jedynej dobrej odpowiedzi na Twoje pytanie :) Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 4 października 2017 Opublikowano 4 października 2017 (edytowane) Nigdy nie grałem w żadną Yakuzę ale ostatnio zacząłem się interesować tą serią i lepiej zacząć od kiwami czy y0? Czytałem, że kiwami to remake pierwszej części a 0 to prequel i lepiej zagrać chronologicznie w kolejności wyjścia gier czy zacząć od 0? Ja zacząłem od Zero(i gra się za(pipi)iście),ale zapewe najlepiej jest je ogrywać tak jak zostały wydawane. Wtedy pewnie można lepiej ogarnąć wątki fabularne jak i wychwycić dużo więcej smaczków. Yakuze 0 zapewne inczaczej się odbierze grając w nią jako 6stę grę z serii niż pierwszą. Podobnie jak z książkowymi sagami wydawanymi po sobie ale dziejącymi się w róznych przedziałach czasowych. Najlepiej je czytać zgodnie z datą wydania a nie chronogią czasową wątku fabularnego. Edytowane 4 października 2017 przez Ryo-San Cytuj
aleksander.kwasniewski 0 Opublikowano 4 października 2017 Opublikowano 4 października 2017 Skoncze to co mam skonczyc i zaczne od kiwami:) mam juz dosyc wszystkich gierek ktore wygladaja tak samo a to czuje bedzie powiew swiezosci. Cytuj
metalcoola 178 Opublikowano 5 października 2017 Opublikowano 5 października 2017 W końcu skończone :) Ciekawe, jak rozwinie się reszta serii biorąc pod uwagę, ze prawie wszystkie osoby bliskie Kiryu, zginęły. :( Cytuj
kes 1 462 Opublikowano 5 października 2017 Opublikowano 5 października 2017 W końcu skończone :) Ciekawe, jak rozwinie się reszta serii biorąc pod uwagę, ze prawie wszystkie osoby bliskie Kiryu, zginęły. :( W kolejnych częściach wszystko kręci się wokół Haruki. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi