Skocz do zawartości

Yakuza Kiwami

okens

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 miesiące temu...
Opublikowano
HD remake Yakuza Kiwami will be available in the Americas and Europe on Aug. 29! The game will be coming out physically and digitally on the PlayStation®4 for $29.99/£29.99/€34.99. Additionally, pre-orders and limited first run copies of the physical version will come packaged in a stunning SteelBook®.  
Opublikowano (edytowane)

No nie wiem czy taki "stunning steelbook", mnie się średnio podoba. Art-style jak dla mnie ważny, a jeżeli nie to przynajmniej minimalizm, a tutaj nie ma ani jednego ani drugiego. :/

Ale i tak kupię. :P Czekam na ofertę na kig. Fajnie że dostaniemy gierkę w stosunkowo niskiej cenie.

Edytowane przez ireniqs
Opublikowano

Dupy nie urywa, ale miec musze tak czy siak, wiem juz ze na pewno bedzie stal na polce od strony tatuazy Nishikiego i Kiryu :cool:

btw. nowy trailer

Dla czlowieka, ktory ogral jedynke pierwszy raz na PS2 zaledwie 2 miesiace temu ten remaster wyglada jak zupelnie inna gra. Swietnie zrobione, trzeba bedzie platynke klepnac :cool:

• 4 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Ultima widzialem juz ma. Ale oni jak cos maja to tego nie maja wiec lepiej chyba poczekac na inny sklep.

Lepiej bym tej opinii o Ultimie nie wyraził. Najbardziej zyebany sklep jeśli chodzi o edycje kolekcjonerskie w całym widzialnym wszechświecie...

Sorry za off top, ale nie mogłem się powstrzymać.

Edytowane przez Czezare
Gość Rozi
Opublikowano

18402964_1263109430454927_17941106394829

Sneak peek.

Zakochałem się w tej serii po uszy.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Złożyłem preordera tez. Ale Steel okropny ma front, szkoda ze po obu stronach nie jestes taki jak tył.

Jak nie grales w Y0 to mocno sugeruje jednak zagrac najpierw w 0 a potem w Kiwami. Zbyt wiele relacji miedzy kluczowymi postaciami w Kiwami zostalo poruszonych w 0 zeby sobie to odpuscic.

Niektore watki poboczne beda tez bezposrednia kontynuacja tych z 0.