Bansai 11 198 Opublikowano 31 sierpnia 2017 Opublikowano 31 sierpnia 2017 I gra skonczona, swietny remake, choc pod koniec czuc bylo ze to jednak pierwsza czesc tej wspanialej serii, po tylu latach czlowiek zdazyl zapomniec niektore niedoskonalosci w scenariuszu. To oczywiscie wciaz swietnie opowiedziana historia, ale od czesci 2 rezyseria jak i scenariusz stoja na jeszcze wyzszym poziomie. Teraz pora dokonczyc koloseum, substories i chyba wreszcie sprobuje przejsc Ishin, dalem rade z Kenzan wiec i tu powinno dac rade. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 31 sierpnia 2017 Opublikowano 31 sierpnia 2017 Łatwiejsza platyna od tej w Zero? Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 31 sierpnia 2017 Opublikowano 31 sierpnia 2017 Osobiscie nie wiem, nie robie platyn w Yakuzach. Moze w 6ce sie pokusze bo ponoc jest banalna, ale w starszych czesciach sobie nie wyobrazam, moglbym dostac bialej goraczki albo na stale obrzydzic sobie niektore elementy w serii. :p Cytuj
Schranz1985 694 Opublikowano 31 sierpnia 2017 Opublikowano 31 sierpnia 2017 (edytowane) Ja moze i bym sie pokusil o platyne ale Majima sie na mnie wypial, a szkida bo juz 60% completionist mam . Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka Edytowane 31 sierpnia 2017 przez Schranz1985 Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 1 września 2017 Opublikowano 1 września 2017 Ankieta od Segi, wypelniac! https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScaE21WJ-iKMNaV1HN9KFqP2xToutQQgfoCW5lsAoxsmGcWjw/viewform Cytuj
Schranz1985 694 Opublikowano 1 września 2017 Opublikowano 1 września 2017 (edytowane) Nawet miałem to wypełnić ale jak zobaczyłem że 11 stron to niech się walą na cyce.... Powalczyłem wczoraj trochę z gierką i nadal Majimy brak . W story w 11 ch spotkałem go dwukrotnie już myślałem że coś drgnie ale NIE. Rina wymaxowana(fajny filmik :P ) a pan Goro nadal nie raczy się pojawić,na yt obczaiłem że powinien :/ Bardzo psuje to moje odczucia co do gry. Chyba dokończę story, zrobię te 10 substories co mi zostało i gierka do żyda, Persona 5 sama się nie przejdzie. Szkoda bo tak jak mówiłem zastanawiałem się nad calakiem bo gra jest dosyć "mała". EDIT . Znalazłem hoojka! Panowie nie wiem jak to możliwe bo sprawdzałem w tym miejscu chyba z 10 razy!(mój pierwszy trop po tym jak obadałem www) Tak więc panowie którzy mieli ten sam problem, sprawdzcie ten ogromny plastikowy słupek na Nakamichy street na wprost wyjścia z burger knajpy.:) Polecam obadać go z KAŻDEJ strony wydaje mi się że nie zawsze pojawia się ikonka :check" i stąd problem, ale może to całkowicie losowa sprawa. No to zaczyna się jazda panie Majima ! Edytowane 1 września 2017 przez Schranz1985 Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 2 września 2017 Opublikowano 2 września 2017 Uff, wreszcie skonczylem montaz wszystkich mozliwych heat actions UWAGA: Majima w tym filmiku jest workiem treningowym Kazumy. Jak na to teraz patrze to az mnie wszystko bolec zaczyna. Serdecznie polecam, Piotr Fronczewski. 4 Cytuj
metalcoola 178 Opublikowano 2 września 2017 Opublikowano 2 września 2017 Spoilery do z Zero, i do Chapteru 4 - Jeśli ta Yumi była tak bliska Kiryu i Nishiki'emu, to trochę dziwne, ze nie wspomniano o niej słowem w Zero- Zacząłem subquest z Pocket Racing, szkraby wyrosły od czasów Zero :) Ciekawe, kto będzie następcą?Gra jest trudniejsza niż Zero, gram na Easy, a mimo wszystko Shimano napsuł nieco krwi, no ale po 10 latach w pace, Kiryu nieco zardzewiał, i dobrze, ze widać to w grze. Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 2 września 2017 Opublikowano 2 września 2017 Tak sie sklada ze wspomniano, musiales przegapic. ktorys z nich mowil ze Yumi kontynuuje edukacje Cytuj
metalcoola 178 Opublikowano 2 września 2017 Opublikowano 2 września 2017 A, faktycznie, sorry :) Cytuj
Schranz1985 694 Opublikowano 2 września 2017 Opublikowano 2 września 2017 (edytowane) No nie żartuj Easy jest dla lamusów, na normalu tylko 1 bossa nie rozwaliłem z marszu a już 46h nabite .... Wg mnie 0 była o wiele trudniejsza tam jak atakowała cała banda to nieraz wstać nawet nie mogłem,w Kiwami pasek życia na normal prawie nie schodzi nawet Majima praktycznie nie jest w stanie nam nic zrobić .(może to kwestia armora który noszę) Jedynie arena stanowi jako takie wyzwanie, i coś tam tego życia zbijają . Tu trzeba bardzo uważać bo nie ma leczenia się itemkami, za to story to radosny rozpyerdol a w razie czego zawsze można podleczyć . Dziś cały dzień męczyłem Majimę :) To chyba najlepszy element tej gry, brakuje miz 5 heatów i 1 kluczyka do skrzynek, suby już się nie pojawiają chyba trzeba skończyć ten 11 ch. w końcu. Edytowane 3 września 2017 przez Schranz1985 Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 3 września 2017 Opublikowano 3 września 2017 Majima praktycznie nie jest w stanie nam nic zrobić Majima to taki slaby smiec ze szkoda gadac Tyle mi tiger dropow weszlo pod rzad ze gdyby to nie byl hard to juz by sie z 15 razy nogami nakryl. Cytuj
Figuś 21 251 Opublikowano 4 września 2017 Opublikowano 4 września 2017 Majime szanuję, że mogę go tak często klepać w Kiwami Cytuj
Schranz1985 694 Opublikowano 4 września 2017 Opublikowano 4 września 2017 (edytowane) No ale chyba wolałbym żeby zamiast 4 pasków życia miał jeden a stanowił większe wyzwanie (brak możliwości leczenia np.) coś jak na arenie . Widział ktoś może jakiś fajny motyw graficzny Kiryu vs Majima w wysokiej rozdziałce? Chciałem sobie wydrukować cyfrowo i oprawić. Edytowane 4 września 2017 przez Schranz1985 Cytuj
Figuś 21 251 Opublikowano 6 września 2017 Opublikowano 6 września 2017 Subquest Memories of the Bubble, aż mnie ciary przeszły na samą myśl o bitwach tanecznych w Y0 z Isobe i Ogawą brr Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 6 września 2017 Opublikowano 6 września 2017 Co było takiego trudnego w tych bitwach? Cytuj
Schranz1985 694 Opublikowano 8 września 2017 Opublikowano 8 września 2017 Co ja pacze, wjechał patch z ENG dubbem ?! Na co to komu, grałem chwilę w 2 i w eng nie idzie w to grać bo postaci są niewiarygodne :p . Co do gierki to 60h na liczniku wymasterowałem prawie wszystko brakuje mi tylko 5 questów ale nic już mi się nie pojawia na mapie, te questy dopiero po przejściu fabuły się odblokowywują czy coś przeoczyłem? Wczoraj fajny sub robiłem z prezentem dla dzieciaczka i nawiązaniem do suba z 0 ze świerszczykiem . Uwielbiam takie smaczki . Ogólnie muszę powiedzieć że o ile zdaję sobie sprawę w jak wielu względach gra wypada gorzej od 0 o tyle gra mi się równie wyśmienicie! No i Majima everywhere (jużwymaxowane) to jest coś co najbardziej napędzało mnie do gry poza story, majstersztyk! W sumie mam juz prawie 80% completionist ale jakiś taki uraz mam po 0 do masterowania tych minigierek a zwłaszcza mahjonga którego kompletnie nie ogarniam i nie mam chęci się go uczyć . Tak jak Bansai pisał nie będę męczył buły i obrzydzał sobie tej serii dla jakiegoś dzbana. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 8 września 2017 Opublikowano 8 września 2017 Poważnie zabrałem się w końcu za granie w to i mi motym z maijmą pasuje. Na razie policjant najelpszy czekam co będzie dalej. Ile razy trzeba go pokonać aby dostać wszystkie skille. Proszę w spoilerze tylko liczbę :) Cytuj
metalcoola 178 Opublikowano 9 września 2017 Opublikowano 9 września 2017 (edytowane) Spotkanie z pewną hostessą, genialne :) W sumie jedyną irytującą rzeczą są te randomowe potyczki z żulami, w Zero była możliwość ich ominięcia dzięki rozsypaniu kasy, tutaj takich możliwości nie ma. Edytowane 9 września 2017 przez metalcoola Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 9 września 2017 Opublikowano 9 września 2017 Spotkanie z pewną hostessą, genialne :) W sumie jedyną irytującą rzeczą są te randomowe potyczki z żulami, w Zero była możliwość ich ominięcia dzięki rozsypaniu kasy, tutaj takich możliwości nie ma. Jest przedmiot [bodajze za cp] ktory calkowicie wylacza potyczki z zulami. 1 Cytuj
[InSaNe] 2 504 Opublikowano 9 września 2017 Opublikowano 9 września 2017 Te akcje z Majimą to jest miazga :D Takie durne, że czasami łzy mi lecą z beki :D Co za świr to wymyśla? Powinien dostać jakąś nagrodę :) KIIIIIRYYYUUUU-CHAAAN! 1 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 9 września 2017 Opublikowano 9 września 2017 mnie wku,rwia to jego pier.dolenie aż chętnie mu spuszczam wpier.dol ;d Cytuj
Figuś 21 251 Opublikowano 9 września 2017 Opublikowano 9 września 2017 Munancho, Shooreh pippi! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi