Skocz do zawartości

Gravity Rush Remastered

Gość Kasias

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Remaster wspaniałego Gravity Rush z PS Vita ukaże się na PS4 i to już 10 grudnia br. (w Japonii). Jako rozgrzewka przed "dwójką" (2016, tylko na PS4). Sprzedawane będą kolekcjonerki z figurką Kat i kocura.

Edytowane przez Kasias
Opublikowano

Cholera nigdy nie slyszalem o tym tytule a wyglada wysmienicie. Zaraz przejze jakies recenzje po powrocie do domu.

Swoja droga najpierw Terraway teraz to... wydawaloby sie, ze dni Vity sa juz policzone.

Nie narzekam. Bardzo pradopodobne, ze zakupie.

Opublikowano (edytowane)

Gravity Rush to najlepsza gra na Vite oraz jeden, z bardziej unikatowych nowych IP.

W sumie cieszę się, że kontynuacja Gravity Rush nie wyjdzie na Vite tylko na PS4 gdzie zostanie dopieszczona maksymalnie. Powiedzmy sobie szczerze. Vita żyje już własnym życiem i jeden Gravity Rush 2 robiony specjalnie pod Vite jej (pipi)j sytuacji nie poprawi - głownie chodzi o nieciekawą sytuacje w Usa i Europie, bo w Japonii Vitka jest rozchwytywana.

A sam - choć jedynkę ograłem w 100% na Vicie, to odrestaurowaną wersją nie pogardzę, ale tylko wtedy, gdy w Europie wyląduje ta limitka.

0szMFGI.jpg

Edytowane przez kazuyoshi
Opublikowano

Ależ ten trailer ma fajną muzykę.

Grałem chwilę na Vicie i widziałem potencjał. Sterowanie trochę szwankowało - mam nadzieję, że na PS4 poprawią małe niedociągnięcia i będzie super!

A dwójka wygląda przecudownie!

Opublikowano (edytowane)

Klimat nawet, ale ogolnie gra jest mega nudna i bez polotu imo.

W sumie nie moge teraz skojarzyć gry ktora bardziej mnie wynudzila

Edytowane przez kubson
  • Plusik 1
Opublikowano

Gusta, guściki. Dla mnie GTA, to jehbana nuda.

Ooo... Czyli nie jestem jedyny.

A remaster na "czwórkę" bardzo mnie cieszy bo zawsze chciałem w to zagrać, ale szkoda mi było kasy na prawie martwa konsole.

Która swoją droga dostała kolejny gwóźdź do swojej trumny.

Opublikowano

Dokładnie. Zmuszałem się żeby to (pipi) w ogóle skończyć.

Pierwszy Gravity Rush to tylko rozgrzewka, bo jak się patrzy na 2 to :obama:. Zakładam że wersja na ps4 będzie miała wszystkie dlc?

Opublikowano

Dokładnie. Zmuszałem się żeby to (pipi) w ogóle skończyć.

Pierwszy Gravity Rush to tylko rozgrzewka, bo jak się patrzy na 2 to :obama:. Zakładam że wersja na ps4 będzie miała wszystkie dlc?

Tak.

Opublikowano

Gra monotonna bo gralem kiedys w wersje na ps vite, obejrzalem gameplay z wersji na ps4 i takie sobie. Jeszcze z hitow ps vity brakuje killzona mercenary i golden abyss na PS4, ale to w swoim czasie

• 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Dla mnie Res Drugi > trzecia odsłona, ale też chętnie bym w składankę zagrał.

Wracając do GR, to podkreślanie sześćdziesięciu klatek jest komiczne. Nawet by się nie ośmieszali, że gra z Vity miałaby mieć blokadę na trzydziestu. Sama gra jest specyficzna. Mam ją na przenośnej konsoli i chwalę sobie. Zdecydowanie warto się zapoznać, choć nie każdemu do gustu przypadnie.

Opublikowano

Sama gra jest specyficzna. Mam ją na przenośnej konsoli i chwalę sobie. Zdecydowanie warto się zapoznać, choć nie każdemu do gustu przypadnie.

Dokładnie tak. Ja też miałem tą grę na Vicie i nie mogłem się do niej przekonać pomimo dwóch podejść. Na PS4 w mojej ocenie także sporo osób się odbije od tej gry. Dlatego mój hype jest umiarkowanie niski, a nawet zerowy na GR.

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...