messer88 6 589 Opublikowano 15 lutego 2016 Opublikowano 15 lutego 2016 I co, kupił to ktokolwiek...? Kupione, jutro pewnie trochę posiedzę z gierką. 1 Cytuj
balon 5 371 Opublikowano 16 lutego 2016 Opublikowano 16 lutego 2016 Co ciekawe to wg opisy w sklepiku dodali napisy PL. Jakby nie było gratki dla Sony, że nawet do "Japoñszczyzny" dorzucają wersję PL. Ciekawe jak Personę wydadzą? Cytuj
balon 5 371 Opublikowano 16 lutego 2016 Opublikowano 16 lutego 2016 Ano fakt. Oby chociaż Person miał napisy DE. Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 16 lutego 2016 Opublikowano 16 lutego 2016 Kupiłem, spoko na ps4, chodzi o wiele lepiej jak na Vicie. Ale jest też o wiele łatwiej grając na padzie, platyna i 98% wszystkich trofików wpadło w tak 11-12h nie starając się za bardzo, na koniec tylko w 5 wyzwaniach nie miałem złota z czego 3 były z DLC... Jedno wyzwanie olałem bo to te kilku minutowe w szczelinie ognia, nie chce mi się babrać tam Cytuj
oFi 2 499 Opublikowano 10 maja 2016 Opublikowano 10 maja 2016 Widzę, że temat troszkę umarł. Zakupiłem Gravity rusha w przecenie wiosennej na PS4. Jest sztos i klimat. Jakby ktoś się zastanawiał czy brać za 5 dyszek z psn'a - to doradzam = brać w ciemno. Cytuj
messer88 6 589 Opublikowano 10 maja 2016 Opublikowano 10 maja 2016 Potwierdzam, jak ktoś nie grał na vicie to niech śmiało bierze za taką kasę, sympatyczna gierka w sam raz na przerwę od poważniejszych tytułów. Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 5 stycznia 2017 Opublikowano 5 stycznia 2017 Kupiłem na styczniowym promo zachęcony demem dwójki. Bardzo fajny gameplay, historia oraz muzyka. Mam pytanie. Czy do platyny muszę zebrać te wszystkie klejnoty latające po mieście? :( Cytuj
kes 1 462 Opublikowano 5 stycznia 2017 Opublikowano 5 stycznia 2017 Z tego co pamiętam to musisz zebrać dużą ich cześć, ale nie wszystkie. Warto zacząć zbierać jak najwięcej od samego początku, szukanie pod koniec brakujących kryształów gdzie nawet nie wiadomo ile nam brakuje może być ciężkie. Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 10 stycznia 2017 Opublikowano 10 stycznia 2017 Bardzo mi się gra podoba ale nie będę ukrywał, że czasami kamera mnie denerwuje. Dokładnie przy wyzwaniach których nie trzeba w ogóle robić by ukończyć grę ale chcę mieć wszystko na złoto. Walki z Navi nie są emocjonujące ze względu na to, że najbardziej efektywnym sposobem zwalczania ich jest gravity kick. No, ale nie będę ukrywał, że pokonywanie rekordów jest satysfakcjonujące i przekłada się to także na klejnoty. Cytuj
Pix 971 Opublikowano 30 stycznia 2017 Opublikowano 30 stycznia 2017 Ta gra wzięła mnie z zaskoczenia. Zupełnie nie spodziewałem się tak dobrej zabawy. Rozumiem, że dwójka to więcej tego samego i jeśli komuś podobała się pierwsza część, to sequel też można śmiało brać? Cytuj
grzybiarz 10 314 Opublikowano 31 stycznia 2017 Opublikowano 31 stycznia 2017 Dwójka ma demowke jak coś. Sam sie przekonaj :) Cytuj
Pix 971 Opublikowano 31 stycznia 2017 Opublikowano 31 stycznia 2017 O, nawet nie wiedziałem. Dzięki. Cytuj
grzybiarz 10 314 Opublikowano 31 stycznia 2017 Opublikowano 31 stycznia 2017 Mnie Sony pozytywnie zaskoczxyło tym, że wydali spolszczonego remastera. Pierwowzór był po angielsku. Tak samo i "jedynka" Uncharted jest spolszczona w remasterze. I tak jak psioczyłem na remastery, tak teraz dobrze mi się gra w rozciągniętym 4K + Boberek :) Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 5 maja 2017 Opublikowano 5 maja 2017 Jeśli demko Gravity Rush 2 bardzo mi się podobało to moge liczyć, że jedynka też mi się spodoba czy niekoniecznie? Cytuj
Gość Kasias Opublikowano 6 maja 2017 Opublikowano 6 maja 2017 "Dwójka" jest większa, ładniejsza i bardziej rozbudowana, ale w "jedynkę" gra się lepiej - tutaj autorzy nie wariowali z designem misji, no i 60fps robi sporą różnicę. Serię polecam, a jak już zaczynasz, to oczywiście od remastera Gravity Rush. 1 Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 6 maja 2017 Opublikowano 6 maja 2017 (edytowane) No i wziąłem Gravity Rush1, troche dziś pograłem i takie pytanko - te chalenge na czas zostawić na razie na koniec gry? Bo można później coś odblokować co to ułatwi robić tak? Te DLC zdaje się co są 3, są od razu w wersji Remastered czy to był jakieś oddzielne? Z trofików nie ma chyba nic co można spalić? Acha i do czego służą takie jakby nibiesko-zielone kwadratowe kryształy, to tylko jakieś punkty? Póki co zachwycony jestem tym tytułem, dawno już spodobało mi się demko, ale nie było kiedy przysiąść. Dostałem dokładnie to na co liczyłem, mega pozytywny tytuł i fajny gameplay :) Edytowane 6 maja 2017 przez Fanek Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 6 maja 2017 Opublikowano 6 maja 2017 Wyzwania zostaw na później gdy ulepszysz Kat, będzie łatwiej. Te niebieskie kryształy odnawiają pasek grawitacji. 1 Cytuj
Gość Kasias Opublikowano 6 maja 2017 Opublikowano 6 maja 2017 Fanek, w GR nie ma trofeów-spalajek. W dodatku te z DLC nie są konieczne do platyny, jeśli chcesz na nią zapolować. 1 Cytuj
Cedric 1 313 Opublikowano 27 czerwca 2017 Opublikowano 27 czerwca 2017 (edytowane) Jestem już przy końcówce i cóż mogę napisać... super tytuł, no. Bardzo lubię gry, w których gameplay kładzie nacisk na zróżnicowaną eksplorację, a to akurat Gravity Rush robi wyjątkowo dobrze. Designersko - super. Poskręcane, wertykalnie i horyzontalnie rozbudowane miasto zachęca do podróży, mimo dostrzegalnej ułomności pod kątem jakości pobocznych aktywności. Ale dla kogoś to nie jest miłośnikiem wyciskania z gier ostatnich soków to samo mięsko z głównego wątku + nieco dodatkowych misji jest w pełni satysfakcjonujące. No i wiadomo - muzyka, styl, cudnie oddane uczucie lotu i Kat A fabułka z początku głupiutka, później nawet wciąga. Da się w tej grzej dostrzec wyraźnie wady projektowe czy nie do końca udane pomysły, ale osobiście mi nie przeszkadzają. I jeszcze ta druga część za pasem Edit: no i koniec. Koncówka elegancka i jeszcze Douse Shinundakara na napisach - miodzio Edytowane 27 czerwca 2017 przez Cedric 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi