flaczki 66 Opublikowano 9 września 2017 Opublikowano 9 września 2017 Dzisiaj u kolegi grałem w ta gre po raz pierwszy na PC, i powiedzcie mi czy to kombo na kwadracie to jest tak normalnie? Idzie to wyłączyc czy jaki uj, ciskałem kwadrat(niby LP) i robil combo z zakonczeniem supera. Jesli sie nie da, to tfu zakopac, zaorac, pogrzebac to (pipi)! Cytuj
ornit 2 938 Opublikowano 10 września 2017 Autor Opublikowano 10 września 2017 To jest normalne. Nie ma się jednak o co pienić. To autocombo to ukłon w stronę casuali. Niby pokazują się cyferki ale zadaje mniej obrażeń, nie ma po tym żadnych resetów i posadzisz je tylko w ten sam sposób. Cytuj
ornit 2 938 Opublikowano 25 stycznia 2018 Autor Opublikowano 25 stycznia 2018 Pewnie nie tylko ja mam położoną lachę na tą grę ale okazuje się, że SNK przygotowuje kolejne DLC z postaciami. Tym razem do składu dołączy Oswald, który pojawił się w już nieco zapomnianym KOF XI Cytuj
ornit 2 938 Opublikowano 22 lutego 2018 Autor Opublikowano 22 lutego 2018 O (pipi)a! SNAK...HEIDERN!!! Kiedyś marzę o tym żeby kupić te DLC za jakieś śmieszne pieniądze i ogrywać arcade mode non stop jak za starych dobrych czasów na początku XXI wieku kiedy grałem na emulatorach. 2 Cytuj
Shen 9 623 Opublikowano 1 maja 2019 Opublikowano 1 maja 2019 (edytowane) Gdyby ktoś chciał zagrać, to teraz 33zł na ps network i pierwsza paczka postaci za 25zl Edytowane 1 maja 2019 przez Shen 2 Cytuj
devilbot 3 682 Opublikowano 1 maja 2019 Opublikowano 1 maja 2019 (edytowane) To lepiej całość z pierwszą paczką za 42zł https://store.playstation.com/en-pl/product/EP4062-CUSA05461_00-KOF14ANNIVERSARY Edytowane 1 maja 2019 przez devilbot Cytuj
devilbot 3 682 Opublikowano 7 maja 2019 Opublikowano 7 maja 2019 Mam niesamowitą wiadomość w najnowszej mandze "KoF XIV A NEW beginning" rozdizał 16-2, maskę stracił King Of Dinosaurs i znana jest oficjalnie jego tożsamość. Daje w spoiler bo to spoiler: Spoiler W 16 epizodzie Team Ikari walczą z Team Mexico w którym to jak wiecie jest Dinosaur. Jest pojedynek grapplerów i Dinosaur mierzy się z Clarkiem: Podczas pojedynku Dinosaur prowadzi ale Clark robi jakiś reversal: ... i ściąga mu maskę: Spoiler nie chce zejść mu ta maska: Spoiler w końcu prawie schodzi: Pod maską znajduje się: Spoiler Niektórzy fani przypuszczali że to może być on. Więc pod maską jest: Spoiler Jeszcze jedna maska!!! Czyli Tizoc! Pozdrawiam fanów kofa i garou. 1 1 1 Cytuj
ornit 2 938 Opublikowano 7 maja 2019 Autor Opublikowano 7 maja 2019 Przecież to było oczywiste! Niemniej fajnie, że to pokazali. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi