Skocz do zawartości

Kobiety w rocku/metalu

Featured Replies

Opublikowano

Propsuje Garbage i KMFDM. Od siebie wrzucam debeściare - Gen z Genitorturers, du.pa Davida Vincenta z Morbid Angel, na koncertach wali danielsa bez popity.

• Odpowiedzi 36
  • Wyświetleń 4,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Kolesiowka z Otep ryczy calkiem niezle.

Procz tego jest jeszcze Kittie (ja tego nie trawie),

basistki z White Zombie i Coal Chamber

i beka na konyetz...

Opublikowano

YqL1wE5.jpg

PjWeOLV.jpg

Myrkur <3

Edytowane przez Sugan

Opublikowano

Sugan, trollujesz? :)

Jak kiedyś mi to kumpel pokazał, to był chyba mój pierwszy teledysk, gdzie widziałem mroczną śpiewającą babę. Od razu pomyślałem "co to kur.wa jest? ona w ogole nie jest kobieca, tylko robi sie na jakąś mroczną babę, do garów, a nie sie bierze za śpiewanie". A dzisiaj mam to w du.pie, ale chyba metal, gdzie laski śpiewają, to słuchają tylko laski.

----

A tutaj pierw usłyszałem muzę, a dopiero później zobaczyłem teledysk. Myślałem, że to śpiewa koleś! Tzn. nie pamiętam, czy akurat ten kawałek.

Opublikowano

Grzybiarz podejrzewam, że chodzi o fajne kobiety w rocku i metalu a nie wspominki, jak to randomowo na jakieś paszczury trafiłeś.

Opublikowano

ach, to chyba nie natrafiłem na taką, chociaż tą Tarje z Nighwisha nawet bym ruchnął :)

Opublikowano

Sugan, trollujesz? :)

nie rozumiem. Myrkur to hot nowinka na rynku kucow, niektorzy znawcy nawet porownuja ja do ulvera

Opublikowano

A mi sie podoba Cristina z Lacuna Coil:

https://www.youtube.com/watch?v=E8ucKaYr7h4

Nabijam o Niej bo nie bylo jeszcze w temacie. A tak poza tym to z damskich wokali to przechodzi mi: Evanescence, Lacuna Coil, Butcher Babies, In This Moment, Paramore, Halestorm, No i Lita Ford za ten oldschoolowy kawalek:

Opublikowano

Nikt nie napisał o mojej ukochanej Brody :)

zostatniej płyty solo

I w Spinerette

Opublikowano

evanescence - check, paramore - check, brakuje tylko królowej hardkoru avril lavigne

Avrylka zawsze na propsie

:rose:

• 1 rok później...
Opublikowano

Pobawię się w archeologa, ale tą panią bym kochał bardzo mocno każdego dnia.