Opublikowano 16 września 20159 l U mnie od wczoraj pojawia się komunikat: "Sorry, there was an error logging into the FUT Web Application. We were not able to verify your FUT 16 data. Please wait a while and try again by refreshing your browser. For help, please go to EA Answers HQ." Próbowałem na kilku kontach, na dwóch przeglądarkach. Ma ktoś podobnie?
Opublikowano 16 września 20159 l U mnie wszystko ok. Sprawdzałem na Firefoxie. 4 paczki ale sama kicha... :<
Opublikowano 16 września 20159 l wygląda mi na to że nie mogę budować składu, bo nie kupiłem gry przez "buy now"
Opublikowano 23 września 20159 l Ciągle web app nie dziala karze kupić Fife... Kij że grałem w 14,15 na PC, 14,15 na XO i 15 na PS4..
Opublikowano 23 września 20159 l Nie kumam, przez zakupem fify 16 dzialal mi normalnie webapp i wylosowalem pare paczek, po zakupie w ogole nie mam tych pilkarzy. To sie jakos zgrywa je czy cos u mnie nie halo? webapp nadal dziala, ale w ogole tych pilkarzy nie widze...
Opublikowano 23 września 20159 l Nie / Przy odpaleniu juz w grze pierwszy raz FUT, nazwałem swój zespół inaczej niz mialem wpisany w webapp [emoji17] Edytowane 23 września 20159 l przez Koleś88
Opublikowano 24 września 20159 l Panowie, próbuje ściągnąć aplikację na telefon i ciągle mam info, że nie jest zgodna z moim urządzeniem. O co chodzi?
Opublikowano 24 września 20159 l @easye Ja ściągałem wersje na androida i nie było żadnych problemów (samsung z androidem 4.4.2). Może masz jakaś nie wspieraną wersję OS ? Po 2 dniach się udało zrobić całkiem sensowny team oparty na ligue 1: https://www.easports.com/fifa/ultimate-team/web-app/show-off?showoffId=h8MSJ4manLWAl:FFA16PS4. Opłaca się grać ten nowy tryb "draft". Po 4 wygranych meczach dostałem 1 złotą paczkę premium + 1 specjalną (12 złotych rzadkich zawodników). Później tylko transfery i można budować konkretną pakę do zwykłego FUTa Edytowane 24 września 20159 l przez karmaster
Opublikowano 24 września 20159 l Sprobuj odinstalowac I zainstalowac ponownie tez u mnie byly problemy z aplikacja na Lumi. Z tego co ludzie pisza na forum to problem jest znany wiec napewno to z czasem naprawia, w poprzedniej edycji rynek na smatfonach nie dzialal. Tryb draftu to jest ogien zamiast na paczki wydawac mozna kupic token do draftu a szanse na wylosowanie czegos lepszego wzrastaja, no i mozna pograc naprawde "fajnymi" zawodnikami, Legendami ktorzy kosztuja miliony doslownie
Opublikowano 24 września 20159 l a zalogowałeś się na to samo konto origin na webbapp co na konsoli? Tak, na ten sam mail itp. :< Ja raz sprobowalem Draft, sezon ale offline. Wygralem 2 pierwsze mecze i 3 dostalem / zgarnalem za to 2 paczki zlote i 1 zlota premium. Te zetony do draftu dostaje sie co jakis czas? Czy jest tylko 1 na start a pozniej trzeba placic te 15000 monet albo 300 pointsow?
Opublikowano 25 września 20159 l Trzeba, można jeszcze w paczce dostać jak się ma fart. Ja wczoraj podczas kilku ostatnich godzin EA access postanowiłem po handlować. W godzinę z 15k zrobiłem 25k a przy tym bawilem się klawo. Dzisiaj kupuje fulla i buduje pierwszy złoty skład. Postawie na ligę Bbva z Vietto w napadzie i Krychowiaku na pomocy. Obu już mam, na resztę będę miał 25k więc cos się złoży. Skład od fitness mam srebrny z Championship 2 (4 tysiące) wygralem 10 ligę, można pograć z przyjemnością, w 15 srebrne karty były niegrywalne. Mega gra. Po robocie jadę po swoją kopie i nocka będzie owocna
Opublikowano 25 września 20159 l Dla mnie FUT po raz pierwszy od bardzo dawna jest jeszcze lepszy niz sezony (glownie tez przez zmienione trempo w ostatniej aktualizacji). Wkrecilem sie jak pare lat temu i bez meczu w sezonie po prostu mam straony dzien. Skleilem juz swoj sklad Serie A, z Dzeko, Felipe Andersonem, Blaszczykowskim, Szczesnym - kazdy mecz jest trudny, ale najwazniejsze, ze w tym roku nawet z koksami mozna spokojnie powalczyc ! Edytowane 25 września 20159 l przez easye
Opublikowano 25 września 20159 l Dokładnie. Grałem swoim srebrno-brazowym i rozklepalem złoty bpl wczoraj. Nie mogę się doczekać jak wyjde z roboty i odpale giere po południu.
Opublikowano 25 września 20159 l Mi bez problemu przeniosło skład z apki do fulla. A jeszcze trafił mi się Sterling w darmowej paczce i w sumie nie wiem czy go nie sprzedać za 40k czy budować wokół niego skład.
Opublikowano 25 września 20159 l Mnie nie przenioslo. Mozna sie jakos wylogowac i zalogowac od nowa czy cos? W ogole to jak uzbieracie troche coinsow to kupujecie paczki zlote czy nie oplaca sie i szukacie pojedynczych zawodnikow? Jak na razie to same padla trafialem w paczkach i nie wiem czy ryzykowac. Mam troche ponad 10k tylko teraz.
Opublikowano 26 września 20159 l Tylko kupowanie z marketu. Paczki nie opłacają sie kompletnie, chyba, że naprawdę nie masz co robić z coinsami.
Opublikowano 27 września 20159 l Man troche ponad 40K coinsow i zaczynam w sumie sklad od 0. Zloze z tego jakis w miare ogarniety sklad z Ligue 1 albo Serie A?