MacGyver_PL 0 Opublikowano 15 października 2015 Opublikowano 15 października 2015 (edytowane) Patrzcie jak się strzela na ręcznym! https://www.facebook.com/pawel.p.plociennik/videos/10201237208207865/?pnref=story Edytowane 16 października 2015 przez MacGyver_PL Cytuj
xMatinx 36 Opublikowano 16 października 2015 Opublikowano 16 października 2015 Tak sie gra noobki! 1 2 Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 17 października 2015 Opublikowano 17 października 2015 Ocho minusik od Gyvera ! Pewnie nie na recznym, cheatujac i "szukajac sposobów na wykorzystanie błędów w grze aby wygrać." Nie wiem jak ludzie mogą czerpać z tego fun. xDDDDD Gratki, 1 liga to dla mnie nie lada wyzwanie, znow jestem w 3ciej ; / Cytuj
MacGyver_PL 0 Opublikowano 18 października 2015 Opublikowano 18 października 2015 dokładnie dlatego easye. po pierwsze że nie na ręcznym, a po drugie zwrócenie się gracza na asystach do innych per 'noobki' wydaje mi się nie na miejscu nie wiem kiedy wy to w końcu zrozumiecie... Cytuj
xMatinx 36 Opublikowano 18 października 2015 Opublikowano 18 października 2015 A mi się wydaje nie na miejscu, Twoja wieloletnia krucjata odnośnie manuala. Obrzydziles mi postac mcgyvera totalnie. Kiedys go nawet lubilem, noobie, leszczu, cieniasie. Czy może per "pan"? =] Cytuj
MacGyver_PL 0 Opublikowano 18 października 2015 Opublikowano 18 października 2015 nie wiem jak może pisać ktoś kto gra na asystach per cieniasie do kogoś kto sam decyduje gdzie poda jak strzeli i z jaką mocą Dla mnie jest to ajkimś absurdem. Wy ludize gracie na asystach konsoli i to ona w głównej mierze decyduje o Waszych poczynaniach na boisku. Gracie w czysty ARCADE...serio nie wiem kiedy to zrozumiecie. Cytuj
KOŁD 1 091 Opublikowano 18 października 2015 Opublikowano 18 października 2015 (edytowane) Jak chcesz grac na manualu to wyjdz z domu tam mozesz nawet kontrolowac którą stroną stopy uderzysz piłke a fifa to tylko gierka Edytowane 18 października 2015 przez Codename Cytuj
Ludwes 1 682 Opublikowano 18 października 2015 Opublikowano 18 października 2015 nie wiem jak może pisać ktoś kto gra na asystach per cieniasie do kogoś kto sam decyduje gdzie poda jak strzeli i z jaką mocą Dla mnie jest to ajkimś absurdem. Wy ludize gracie na asystach konsoli i to ona w głównej mierze decyduje o Waszych poczynaniach na boisku. Gracie w czysty ARCADE...serio nie wiem kiedy to zrozumiecie. No i co z tego, noobie? Cytuj
MacGyver_PL 0 Opublikowano 18 października 2015 Opublikowano 18 października 2015 kurna..to wy jesteście nooby bo wam pomaga konsola podawać i strzelać!!! ja rozumiem, że was jest wiecej i bedziecie sie bronić ale dobrze wiecie ze to wy jestescie nooby a nie ja...pozdrawiam Cytuj
puchol1906 1 Opublikowano 22 października 2015 Opublikowano 22 października 2015 mam pytanko . co dają trenerzy np. +10 speed +10back itp , co dają wiem ale jak ich użyć ? Cytuj
Labtec 3 646 Opublikowano 22 października 2015 Autor Opublikowano 22 października 2015 mam pytanko . co dają trenerzy np. +10 speed +10back itp , co dają wiem ale jak ich użyć ? Masz ich w druzynie, uzywajac potem kart treningowych, ich bonus zostanie dodany Cytuj
Plamek 273 Opublikowano 22 października 2015 Opublikowano 22 października 2015 kurna..to wy jesteście nooby bo wam pomaga konsola podawać i strzelać!!! ja rozumiem, że was jest wiecej i bedziecie sie bronić ale dobrze wiecie ze to wy jestescie nooby a nie ja...pozdrawiam Ile Ty masz lat? Cytuj
BoryzPL 254 Opublikowano 25 października 2015 Opublikowano 25 października 2015 Ok wrocilem do FUT po raz pierwszy od F13, moze mi ktos przypomniec jaki to byl sposob na wydluzenie graczom kontraktow? Tam trzeba bylo zebrac do squadu jakis odpowiednikow pracownikow? Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 29 października 2015 Opublikowano 29 października 2015 (edytowane) Po regularnej grze od premiery, walce na rynku transferowym uzbieralem w zasadzie 2 sklady, ktorych nigdy bym sie nie spodziewal. Edytowane 6 listopada 2015 przez easye 1 Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 2 listopada 2015 Opublikowano 2 listopada 2015 Bundesliga zawod roku xD Po 3 dniach wszytskich na sprzedaz wystawilem. Trzeba przetestowac atletow z Francji! https://www.easports.com/pl/fifa/ultimate-team/web-app/show-off?showoffId=fcI3MGoXnL1YF:FFA16PS4 Cytuj
BoryzPL 254 Opublikowano 4 listopada 2015 Opublikowano 4 listopada 2015 W(pipi)iaja mnie te mecze gdy wywalam coinsy na granie w drafty, i przegrywam 4:1 z czego 4 gole rywala to po karnych gdzie kazde przewrocenie sie Ronaldo albo Neymara konczylo sie gwizdkiem Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 4 listopada 2015 Opublikowano 4 listopada 2015 no ja draft zostawilem na koniec, jak znudze sie ciaglym zmienianiem skladow... Cytuj
BoryzPL 254 Opublikowano 5 listopada 2015 Opublikowano 5 listopada 2015 Nie wiem co zle robie, od wczorajszego fut draft o ktorym tu napisalem rozegralem z 20 meczy, mniejsza z wynikami ale wszystko oki, wiec postanowilem sobie ze sie odegram w drafcie za wczoraj i co? Znow wtopilem 1:2 po dwoch golach straconych po karnych. Chce mi sie smiac bo za 30k wladowane to jakiegos fajnego albo dwoch fajnych zawodnikow do teamu bym sobie wrzucil Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 5 listopada 2015 Opublikowano 5 listopada 2015 (edytowane) no grasz drafta, zanim zlozysz sklad xD Ja w koncu znalazlem swoja mantre - 2 sklady idealne ! Nawet jak przegrywam to sie 5 razy mniej denerwuje. Krychowiak niszczy kazdy atak, Lacazzete ma juz 2 razy wiecej strzelonych bramek niz rozegral meczy, do boskiej technicznie pomocy idealnie wywazona obrona ! (dazymy do zakupu Ibry !) Tu od poczatku wszystko sie zgralo, nie przewiduje zadnych zmian, poza ewentualna wymiana zawodnikow na ich karty IF (no - moze kiedys Pogba!). Tevez co prawda biega roznie, ale i tak jest wiekszym dzikiem niz kazdy napastnik w A. Palacio to jak dla mnie jeden z najlepszych budzetowych napastnikow jakimi w tej edycji gralem! Edytowane 6 listopada 2015 przez easye Cytuj
BoryzPL 254 Opublikowano 6 listopada 2015 Opublikowano 6 listopada 2015 No po tych ostatnich 3 podejsciach, na pewno odpuszczam drafta na dlugi czas Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 7 listopada 2015 Opublikowano 7 listopada 2015 (edytowane) MI dzisiaj FUT tak zniszczyl psychike, ze wracam do sezonow, a wszytskie coiny ida na sprzedaz. z 600-700 wyjdzie - zyciowka w Ultimate Team. xD Edytowane 7 listopada 2015 przez easye Cytuj
BoryzPL 254 Opublikowano 7 listopada 2015 Opublikowano 7 listopada 2015 To pochwal sie co sie od(pipi)alo? Bo poki co ja tylko sie wyleczyłem z draftow Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 7 listopada 2015 Opublikowano 7 listopada 2015 (edytowane) czlowiek po prostu jest nikim w FIFE i nie radzi sobie z handicapami xD Chce wrocic do normalnych sezonow. Drafta tez na koniec 4 razy sprobowalem - 2 razy przed fialem i raz final prze(pipi)alem - nagrody swietne ! Pol godziny musialbym nazwiska zawdonikow googlowac, by sie dowiedziec kto to... Edytowane 7 listopada 2015 przez easye Cytuj
BoryzPL 254 Opublikowano 7 listopada 2015 Opublikowano 7 listopada 2015 Ta najlepsze jest pierwsze podanie po rozpoczeciu gry ze srodka jak stracisz bramke, zawodnik jest w stanie przejsc cala druzyne i jeszcze strzelic gola, najszybsze zolte kartki dla mnie to sa. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi