Skocz do zawartości

FIFA 16 Ultimate Team

Labtec

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ocho minusik od Gyvera ! Pewnie nie na recznym, cheatujac i "szukajac sposobów na wykorzystanie błędów w grze aby wygrać."

Nie wiem jak ludzie mogą czerpać z tego fun.

xDDDDD

Gratki, 1 liga to dla mnie nie lada wyzwanie, znow jestem w 3ciej ; /

Opublikowano

A mi się wydaje nie na miejscu, Twoja wieloletnia krucjata odnośnie manuala. Obrzydziles mi postac mcgyvera totalnie. Kiedys go nawet lubilem, noobie, leszczu, cieniasie. Czy może per "pan"? =]

Opublikowano

nie wiem jak może pisać ktoś kto gra na asystach per cieniasie do kogoś kto sam decyduje gdzie poda jak strzeli i z jaką mocą :D

Dla mnie jest to ajkimś absurdem. Wy ludize gracie na asystach konsoli i to ona w głównej mierze decyduje o Waszych poczynaniach na boisku. Gracie w czysty ARCADE...serio nie wiem kiedy to zrozumiecie. 

Opublikowano

nie wiem jak może pisać ktoś kto gra na asystach per cieniasie do kogoś kto sam decyduje gdzie poda jak strzeli i z jaką mocą :D

Dla mnie jest to ajkimś absurdem. Wy ludize gracie na asystach konsoli i to ona w głównej mierze decyduje o Waszych poczynaniach na boisku. Gracie w czysty ARCADE...serio nie wiem kiedy to zrozumiecie.

No i co z tego, noobie?

Opublikowano

kurna..to wy jesteście nooby bo wam pomaga konsola podawać i strzelać!!!

ja rozumiem, że was jest wiecej i bedziecie sie bronić ale dobrze wiecie ze to wy jestescie nooby a nie ja...pozdrawiam

Ile Ty masz lat?

Opublikowano

Nie wiem co zle robie, od wczorajszego fut draft o ktorym tu napisalem rozegralem z 20 meczy, mniejsza z wynikami ale wszystko oki, wiec postanowilem sobie ze sie odegram w drafcie za wczoraj i co? Znow wtopilem 1:2 po dwoch golach straconych po karnych. Chce mi sie smiac bo za 30k wladowane to jakiegos fajnego albo dwoch fajnych zawodnikow do teamu bym sobie wrzucil :/

Opublikowano (edytowane)

no grasz drafta, zanim zlozysz sklad xD

Ja w koncu znalazlem swoja mantre - 2 sklady idealne ! Nawet jak przegrywam to sie 5 razy mniej denerwuje. 

galacticos.jpg

Krychowiak niszczy kazdy atak, Lacazzete ma juz 2 razy wiecej strzelonych bramek niz rozegral meczy, do boskiej technicznie pomocy idealnie wywazona obrona !

(dazymy do zakupu Ibry !)

A.jpg

Tu od poczatku wszystko sie zgralo, nie przewiduje zadnych zmian, poza ewentualna wymiana zawodnikow na ich karty IF (no - moze kiedys Pogba!).

Tevez co prawda biega roznie, ale i tak jest wiekszym dzikiem niz kazdy napastnik w A.

Palacio to jak dla mnie jeden z najlepszych budzetowych napastnikow jakimi w tej edycji gralem! 

Edytowane przez easye
Opublikowano (edytowane)

MI dzisiaj FUT tak zniszczyl psychike, ze wracam do sezonow, a wszytskie coiny ida na sprzedaz.

z 600-700 wyjdzie - zyciowka w Ultimate Team. xD

Edytowane przez easye
Opublikowano (edytowane)

czlowiek po prostu jest nikim w FIFE i nie radzi sobie z handicapami xD

Chce wrocic do normalnych sezonow.

Drafta tez na koniec 4 razy sprobowalem - 2 razy przed fialem i raz final prze(pipi)alem - nagrody swietne !

Pol godziny musialbym nazwiska zawdonikow googlowac, by sie dowiedziec kto to...

Edytowane przez easye