qvstra 3 213 Opublikowano 28 marca 2016 Opublikowano 28 marca 2016 powinno byc ok - http://www.futhead.com/16/squads/11426590/ jesli nie to napisze 3-5-2 gk - perin cb - jesus x mauricio x manolas cdm - nainggolan (kot!) x medel lm - perisic rm - berardi cam - pereyra st - palacio x balotelli Cytuj
erykgx 151 Opublikowano 28 marca 2016 Opublikowano 28 marca 2016 Boki napewno i Medel jest chyba mocno niski, ja takimi grac nie lubie. Pereyra jest spoko, ale ja jestem fanem Mertensa. No i przydalby sie z jeden dobry napastnik np Dybala. Cytuj
bartiz 1 619 Opublikowano 28 marca 2016 Opublikowano 28 marca 2016 Na lewą flankę Felipe Anderson no i w składzie Serie A nie mieć Dybali to grzech... na CDM obok Nainggolana może być też Khedira Albo Marchisio Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 29 marca 2016 Opublikowano 29 marca 2016 Do ataku chcialem kupic teveza, ale super mario strzela przynajmniej jedna bramke w kazdym meczu i zal mi go zmieniac. Co do reszty to przypominam, ze zaczynam od zera i nie mam xxx k coinsow do wydania. uzbieralem teraz 20k i mozna powoli cos zmieniac. ewentualnie myslalem o zmianie na laliga/bpl, ale chyba rozsadniejszym rozwiazaniem bedzie uzbieranie przynajmniej 100k na seriea i dopiero zmiana. Cytuj
MateuszeKkK 3 Opublikowano 22 kwietnia 2016 Opublikowano 22 kwietnia 2016 mam fife 16, pomyslalem ogolnie ze pogram sobie drafty. Tylko nie bylo mnie stac wiec robilem sobie konta i gralem darmowe drafta lecz wkoncu dostalem blokade i ze teraz jak zaloze konto nowe to nie moge na nim grac w UTA. I teraz moje pytanie czy w fifie 17 tez bedzie ta blokada? Oraz jak poodlaczam swoje wszystkie konta EA od kont PSN? Cytuj
luk_ash 88 Opublikowano 16 maja 2016 Opublikowano 16 maja 2016 pytanie z ciekawości - w jakiej division graliście najwyżej? w sumie dwa - macie też sporo lagów? gram laligą z bonusami głównie w d3: degea/bravo-alba, pique/pepe, godin, alves-iniesta/kross, busquets/modric, silva/koke, isco/racitic-martinez/griezmann), benzema Cytuj
Błachoo1950 5 Opublikowano 17 maja 2016 Opublikowano 17 maja 2016 pytanie z ciekawości - w jakiej division graliście najwyżej? w sumie dwa - macie też sporo lagów? gram laligą z bonusami głównie w d3: degea/bravo-alba, pique/pepe, godin, alves-iniesta/kross, busquets/modric, silva/koke, isco/racitic-martinez/griezmann), benzema ma PS4 ostatnio nie schodzę z 2 ligi, a dwa razy nawet awansowalem do 1. niestety tylko na sezon Cytuj
leon107 1 Opublikowano 11 lipca 2016 Opublikowano 11 lipca 2016 Panowie takie pytanko gram w FUT na dwóch konsolach na PS4 mam ugrane trochę kasy i chciałbym przenieść na ONE tą kasę da się tak zrobić? grę mam zarejestrowaną na jednym i tym samym mailu jak gram na jednej konsoli to punkty doświadczenia sumują się. Cytuj
adasiulko 201 Opublikowano 11 lipca 2016 Opublikowano 11 lipca 2016 Coinsów nie da się przenieść z PS4 na XO. Cytuj
leon107 1 Opublikowano 12 lipca 2016 Opublikowano 12 lipca 2016 Coinsów nie da się przenieść z PS4 na XO. dzięki, to pewnie kart też nie da rady Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi