Yano 3 697 Opublikowano 2 października 2015 Opublikowano 2 października 2015 też sie boje o serwery bo jestem napalony, ciekawe jak to będzie, wątpie o idealną prace odrazu 6 października ale mam nadzieje że jesli będą problemy to szybko znikną Cytuj
Kogut 308 Opublikowano 2 października 2015 Opublikowano 2 października 2015 Jesus to trzeba by w końcu singla skończyć Cytuj
VerB_ 34 Opublikowano 3 października 2015 Opublikowano 3 października 2015 Mam 2 pytania: 1. Szykuje się jakaś forumowa ekipa do online? (PS4) 2. Czy osiągnięcia w single będą się przekładać na jakiś lepszy start w online czy to niezależne tryby? Pytam bo mimo że tak najarałem się na MGS5 że kupiłem na premierę zestaw z dedykowanym PS4 z braku czasu jestem na 6 misji chyba dopiero ;D Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 5 października 2015 Opublikowano 5 października 2015 wiadomo kiedy dokładnie bedzie mozna grać w mgo? dziś o północy? czy jutro czy jak? Cytuj
Kogut 308 Opublikowano 5 października 2015 Opublikowano 5 października 2015 Nie mam pojecia ale jezeli tak to pisze sie na granie jutro wieczorem Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 5 października 2015 Opublikowano 5 października 2015 Jo można być coś postulejarzyć. Cytuj
YETI 11 045 Opublikowano 5 października 2015 Opublikowano 5 października 2015 Radze się nie napalać na jutrzejszą grę, chyba że Konami pozytywnie zaskoczy. Wystarczy sobie przypomnieć jakie były problemy z połączeniem z serwerami kilka dni po premierze. Cytuj
ornit 2 993 Opublikowano 5 października 2015 Opublikowano 5 października 2015 Mi idroid w singlu zamula jak jestem podłączony do neta to co dopiero będzie podczas samej gry Cytuj
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 5 października 2015 Opublikowano 5 października 2015 Droid zamula tak samo w wersji offline, wszystko sie posralo po pierwszym patchu jaki wyszedl kilka chwil po premierze. Na PC to samo, odlaczysz kabel od internetu, ustawisz steama w offline a idroid muli jak jasny gwint. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 5 października 2015 Opublikowano 5 października 2015 Droid zamula tak samo w wersji offline na ps4 w offline nie zamula Cytuj
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 5 października 2015 Opublikowano 5 października 2015 No to znowu cuda w wersji PC, na premiere i chwile po niej przed pierwszymi patchami idroid chodzil szybko, potem w tym temacie ktos napisal ,ze po pierwszym patchu idroid zaczal zamulac i na pc po patchu to samo przy developingu, rozbudowie bazy etc. U mnie w offline zamula tak samo jak w online, nie ma znaczenia czy jest podlaczony do neta czy nie. Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 6 października 2015 Autor Opublikowano 6 października 2015 Mozna juz pobierac MGO, wystarczy wyszukac w storze: Cytuj
Kogut 308 Opublikowano 6 października 2015 Opublikowano 6 października 2015 Kurde dziś nie dam rady bo mam od cholery roboty, ale może jutro. Jak ktoś planuje grać to wysyłać zaproszenia PSN : Wretched_pl Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 6 października 2015 Opublikowano 6 października 2015 Probowalem pograc przed praca chwile no ale wiadomo. Server maintance Ale oprocz zassania mgo wczoraj w nocy to przed chwila zassalo mi tez patcha nowego. Ok 500mb. Poszlo w 20 sekund wiec nie moge marudzic. no wiec odpalam mgsv. W menu glownym pojawila sie nowa opcja "go to mgo" no to ide oczywiscie. Niestety jest obecnie konserwacja servera i nie moglem sie zalogowac. Multi zaczyna sie we freeroamie w leśnej okolicy z roznymi bajerami jak mosty domki wraki itp niestety bez servera moglem tylko pobiegac i postrzelac do tarcz (caly ten freeroam jest po to zeby potrenowac bronie). Bez servera nie da sie otworzyc idroida nawet ale mozna podejzec opcje gdy wywala błąd. Sa typowe - match, customize itp ide do pracy i mam nadzieje ze wieczorem bedzie sie dalo pograc Cytuj
YETI 11 045 Opublikowano 6 października 2015 Opublikowano 6 października 2015 Wieczorem jestem chętny na grę, oczywiście jeżeli serwery będą działać. Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 6 października 2015 Opublikowano 6 października 2015 OK, jednak zagram. 2 Cytuj
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 6 października 2015 Opublikowano 6 października 2015 hitboxy do headshotów to pewnie w Radome w sumie to jest ten moment, gdzie mozna pozazdrościć konsolowcom, bo na pc z trainerami i haxami to się nie będzie dało grać Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 6 października 2015 Opublikowano 6 października 2015 (edytowane) (pipi)a nie wiem po co sobie nadzieje robiłem. W końcu to konami mistrz sieciowego s(pipi)enia. Wracam do domu o 15 konsola już uruchomiona z patchem i mgs online. Próbowałem przez 30 minut dołączyć do CZEGOKOLWIEK randomowy mecz. Nie byłem wybredny nie chciałem jeden konkretny rodzaj. I co ? I (pipi). .. usługa sieciowa 100 lat za murzynami. W halo, killzone, call of duty , gta v czy innej grze online znajduje mi mecze szybciej czy wolniej ale znajduje. Tutaj co chwila coś znajduje ale jest sorry host exit albo mecz nie znaleziony. Jeżeli do czwartku będzie identyko to sprzedaje. W (pipi)e mam pieski i mam w co grać (aż za dużo ) . I oczywiście za każdym razem jak uruchamiasz grę pojawia się 100 ekranów do przeklikania. No ja (pipi)ie... Edytowane 6 października 2015 przez blantman Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 6 października 2015 Opublikowano 6 października 2015 Nie żebym chciał bronić konami, ale GTA V klękalo na premiere online. Duże premiery typu FIFA też nie wyrabiały, ale fakt faktem MGO to nie jest aż tak duży projekt (przynajmniej tak przypuszczam) a i godziny nie są szczytowe więc jak zwykle lecą w ch.uja. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 6 października 2015 Opublikowano 6 października 2015 Zwracam honor da się grać ale jak masz znajomych i stworzysz mecz dołączanie jest s(pipi)e na razie. Cytuj
Kogut 308 Opublikowano 6 października 2015 Opublikowano 6 października 2015 JA(pipi)E plus mi się dzisiaj skończył ;/ Cytuj
Ptasiek 8 Opublikowano 6 października 2015 Opublikowano 6 października 2015 (edytowane) Udało się komuś połączyć? Automatch daje po paru minutach Network Error a select match pokazuje mecze albo z 1 wolnym miejscem albo z 1 graczem. W pierwszym przypadku match is full w drugim że nie istnieje. Coś robię źle czy ta gra tak ma? ;-) Chętnie pogram z jakąś ekipa. PS ID Ptasieqq Edytowane 6 października 2015 przez Ptasiek Cytuj
Emtebe 2 575 Opublikowano 6 października 2015 Opublikowano 6 października 2015 U mnie tak samo jak powyżej. (pipi) obsrane. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi