Skocz do zawartości

Metal Gear Online 3

Bansai

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja bez problemów rozegrałem teraz 3 mecze. IMO bardzo fajny tryb im wyszedł. Na dzień dzisiejszy miło uzupełnia rozgrywkę choć bez ciągłego supportu ze strony Konami to swietlanej przyszłosci multi nie wróżę.

Opublikowano

Ok pogralismy troche dzisiaj wieksza ekipa i bylo syto moim zdaniem. Multi smiga dobrze, lagow praktycznie nie bylo zadnych jak gralismy, a na pewno nic co by denerwowalo, z kolei sama rozgrywka to cud miod i orzeszki.

Mecze sa bardzo zaciete, praktycznie NON STOP akcja i nigdy nie mozesz byc pewny wygranej bo jeden dobrze uskuteczniony fulton moze wszystko zmienic teamplay to klucz, mielismy sytuacje gdzie przegrywamy, pada haslo polowanie na tickety i kazdy probuje fultonowac, po chwili, bach, z wyniku 18:38 zrobilo sie 28:25 (dane przyblizone, bo dokladnie nie pamietam ile bylo), mecz oczywiscie wygrany. Podstawa to trzymanie sie w kupie, na poczatku latalismy jak kurczaki bez glowy ale z czasem lepiej nam to juz zaczelo wychodzic, niestety malo rzeczy nagralem, kilka akcji bylo swietnych, niestety bez wgladu w czat moze sie to wydac "chaotyczne" mimo iz np oFi mowi mi ze mnie oslania, po chwili haslo ze mam typa za plecami i pach pach, zaoralismy go obaj. Oto kilka filmikow jak sprawdzalismy z czym to sie je:

Tutaj piekny przyklad teamplayu, mowie blantmanowi zeby szykowal mi wormhole'a na punkt zrzutu dyskietki bo sie do niej zblizam i rach ciach, runda wygrana:

Gameplay Ocelotem - tutaj z kolei idealny przyklad tego jak role moga sie odwrocic, na poczatku klipu przegrywalismy, zrobilem 2 fultony i 20 SEKUND przed koncem meczu wynik naprawiony :) btw. ostatnie CQC poszlo na Ukyo Tapczanie :kiss: :kiss: :kiss:

Opublikowano (edytowane)

Jakie są zależnosci między wagą sprzętu, który dźwigamy a konsekwencjami w poruszaniu się naszej postaci?

Edytowane przez ornit
Opublikowano (edytowane)

Aby mieć w ogóle dostepne MGO w menu głównym trzeba najpierw przejść troche fabuły tak?

Wczoraj dopiero zacząłem i mam skończony tylko prolog, w menu głównym mam wiedoczne tylko CONTINUE i OPTION

czy coś sie z(pipi)ało? xd

Edytowane przez Fanek
Opublikowano

Samo zaczęło sie pobierać po włączeniu PS4, najpierw patch 900mb, pozniej po odpaleniu gry pobrało MGO kolejne chyba 900mb

teraz gdy biore na aktualizuj gre mam 1.04

Opublikowano

Nie ma to jak pierwszy raz uzyc mortara w multi i PIERWSZY YEBANY strzal z dupy zabil jakiegos nieszczesnika ktory tamtedy przebiegal :dynia:

A tutaj poki co moj najlepszy wynik, Ocelot + tarcza = bestia

Opublikowano

Nie ma to jak pierwszy raz uzyc mortara w multi i PIERWSZY YEBANY strzal z dupy zabil jakiegos nieszczesnika ktory tamtedy przebiegal :dynia:

A tutaj poki co moj najlepszy wynik, Ocelot + tarcza = bestia

Za(pipi)iście to wygląda!

Płacze, że jeszcze nie podłączyli mi neta bo jak wystartuję to już wszyscy będą tak do przodu, że będą mnie jechać jak szmatkę ;(

Wstępnie jak z balansem, jakaś klasa jest mocno OP czy może broń ?

Opublikowano

ja dzis odpale to multi i obadam czy serio takie fajne ale najpierw w bloodbornie musze zalatwic paul gascoigne'a, potem chetnie dolacze i mam nadzieje wytlumaczycie z czym to sie je

Opublikowano (edytowane)

multi GOTY

to był dopiero pierwszy dzień gdy jeszcze jest sie mocno zielonym a i tak była świetna zabawa, a co dopiero za pare dni/tygodni jak nabierzemy wprawy.

naprawde bardzo fajnie sie gra, a jeszcze fajniej sie gra z ekipą i naprawde przydatne jest (serio przydatne, znacznie bardziej niż np w BF) komunikowanie sie i pomoc

potem napisze wiecej bo praca

Edytowane przez Yano