ornit 2 993 Opublikowano 6 października 2015 Opublikowano 6 października 2015 Ja bez problemów rozegrałem teraz 3 mecze. IMO bardzo fajny tryb im wyszedł. Na dzień dzisiejszy miło uzupełnia rozgrywkę choć bez ciągłego supportu ze strony Konami to swietlanej przyszłosci multi nie wróżę. Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 6 października 2015 Autor Opublikowano 6 października 2015 Ok pogralismy troche dzisiaj wieksza ekipa i bylo syto moim zdaniem. Multi smiga dobrze, lagow praktycznie nie bylo zadnych jak gralismy, a na pewno nic co by denerwowalo, z kolei sama rozgrywka to cud miod i orzeszki. Mecze sa bardzo zaciete, praktycznie NON STOP akcja i nigdy nie mozesz byc pewny wygranej bo jeden dobrze uskuteczniony fulton moze wszystko zmienic teamplay to klucz, mielismy sytuacje gdzie przegrywamy, pada haslo polowanie na tickety i kazdy probuje fultonowac, po chwili, bach, z wyniku 18:38 zrobilo sie 28:25 (dane przyblizone, bo dokladnie nie pamietam ile bylo), mecz oczywiscie wygrany. Podstawa to trzymanie sie w kupie, na poczatku latalismy jak kurczaki bez glowy ale z czasem lepiej nam to juz zaczelo wychodzic, niestety malo rzeczy nagralem, kilka akcji bylo swietnych, niestety bez wgladu w czat moze sie to wydac "chaotyczne" mimo iz np oFi mowi mi ze mnie oslania, po chwili haslo ze mam typa za plecami i pach pach, zaoralismy go obaj. Oto kilka filmikow jak sprawdzalismy z czym to sie je: Tutaj piekny przyklad teamplayu, mowie blantmanowi zeby szykowal mi wormhole'a na punkt zrzutu dyskietki bo sie do niej zblizam i rach ciach, runda wygrana: Gameplay Ocelotem - tutaj z kolei idealny przyklad tego jak role moga sie odwrocic, na poczatku klipu przegrywalismy, zrobilem 2 fultony i 20 SEKUND przed koncem meczu wynik naprawiony btw. ostatnie CQC poszlo na Ukyo Tapczanie :kiss: Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 6 października 2015 Opublikowano 6 października 2015 Ja zaraz wracam do domu i tez bede chcial grac :DDD jaram sie Cytuj
ornit 2 993 Opublikowano 6 października 2015 Opublikowano 6 października 2015 (edytowane) Jakie są zależnosci między wagą sprzętu, który dźwigamy a konsekwencjami w poruszaniu się naszej postaci? Edytowane 6 października 2015 przez ornit Cytuj
WisnieR 2 773 Opublikowano 6 października 2015 Opublikowano 6 października 2015 Panowie wrzucie mnie do znajomych z checia cos pogram bo ten matchmaking to mi nie hula. PSN ID: wisnier Cytuj
Ptasiek 8 Opublikowano 6 października 2015 Opublikowano 6 października 2015 Udało mi się zagrać 3 mecze z automatcha. Cytuj
YETI 11 045 Opublikowano 6 października 2015 Opublikowano 6 października 2015 Mi znajduje bez problemu, najszybciej w tym trzecim trybie. Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 6 października 2015 Opublikowano 6 października 2015 (edytowane) Aby mieć w ogóle dostepne MGO w menu głównym trzeba najpierw przejść troche fabuły tak? Wczoraj dopiero zacząłem i mam skończony tylko prolog, w menu głównym mam wiedoczne tylko CONTINUE i OPTION czy coś sie z(pipi)ało? xd Edytowane 6 października 2015 przez Fanek Cytuj
Ptasiek 8 Opublikowano 6 października 2015 Opublikowano 6 października 2015 Raczej nie. Ściągnąłeś MGO z Ps store? Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 6 października 2015 Opublikowano 6 października 2015 Samo zaczęło sie pobierać po włączeniu PS4, najpierw patch 900mb, pozniej po odpaleniu gry pobrało MGO kolejne chyba 900mb teraz gdy biore na aktualizuj gre mam 1.04 Cytuj
wet_willy 2 166 Opublikowano 6 października 2015 Opublikowano 6 października 2015 No i jest Mesjasz o_O Cytuj
oFi 2 499 Opublikowano 6 października 2015 Opublikowano 6 października 2015 Bansai, pamietaj kto Toba keruje Cytuj
Kitty 152 Opublikowano 7 października 2015 Opublikowano 7 października 2015 Co tu dużo mówić - jest goty . Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 7 października 2015 Autor Opublikowano 7 października 2015 Nie ma to jak pierwszy raz uzyc mortara w multi i PIERWSZY YEBANY strzal z dupy zabil jakiegos nieszczesnika ktory tamtedy przebiegal A tutaj poki co moj najlepszy wynik, Ocelot + tarcza = bestia Cytuj
Masorz 13 215 Opublikowano 7 października 2015 Opublikowano 7 października 2015 Ja zagrałem tylko 3 meczyki z chuopakami powyżej ale od wyniku (kills/deaths) 1:11 przeszedłem do 20:15 Chyba szykuje się mesjasz gier multi online. Cytuj
michu86- 397 Opublikowano 7 października 2015 Opublikowano 7 października 2015 Nie ma to jak pierwszy raz uzyc mortara w multi i PIERWSZY YEBANY strzal z dupy zabil jakiegos nieszczesnika ktory tamtedy przebiegal A tutaj poki co moj najlepszy wynik, Ocelot + tarcza = bestia Za(pipi)iście to wygląda! Płacze, że jeszcze nie podłączyli mi neta bo jak wystartuję to już wszyscy będą tak do przodu, że będą mnie jechać jak szmatkę ;( Wstępnie jak z balansem, jakaś klasa jest mocno OP czy może broń ? Cytuj
Gumiś_JaGoDa 961 Opublikowano 7 października 2015 Opublikowano 7 października 2015 Fajnie to wygląda. Coś innego. Ktoś coś stąd na XONE czy niekoniecznie? Cytuj
Kogut 308 Opublikowano 7 października 2015 Opublikowano 7 października 2015 Czy ktoś już założył jakąś forumkową społeczność coś jak w przypadku drivecluba ? Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 7 października 2015 Opublikowano 7 października 2015 Ile map jest dostępnych ? Cytuj
Masorz 13 215 Opublikowano 7 października 2015 Opublikowano 7 października 2015 Czy ktoś już założył jakąś forumkową społeczność coś jak w przypadku drivecluba ? Cytuj
Kogut 308 Opublikowano 7 października 2015 Opublikowano 7 października 2015 Czy ktoś już założył jakąś forumkową społeczność coś jak w przypadku drivecluba ? Czy w takim razie mogę liczyć na zaproszenie? Cytuj
WisnieR 2 773 Opublikowano 7 października 2015 Opublikowano 7 października 2015 O właśnie - wrzućcie zaprzoszenie do społeczności jakiejś. Cytuj
Masorz 13 215 Opublikowano 7 października 2015 Opublikowano 7 października 2015 Jest tam grupa "FPE" i chyba z 50 osób już jest, można łatwo znaleźć. Jestem moderatorem, więc jak coś to wysyłać prośby randomy he he Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 7 października 2015 Opublikowano 7 października 2015 ja dzis odpale to multi i obadam czy serio takie fajne ale najpierw w bloodbornie musze zalatwic paul gascoigne'a, potem chetnie dolacze i mam nadzieje wytlumaczycie z czym to sie je Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 7 października 2015 Opublikowano 7 października 2015 (edytowane) multi GOTY to był dopiero pierwszy dzień gdy jeszcze jest sie mocno zielonym a i tak była świetna zabawa, a co dopiero za pare dni/tygodni jak nabierzemy wprawy. naprawde bardzo fajnie sie gra, a jeszcze fajniej sie gra z ekipą i naprawde przydatne jest (serio przydatne, znacznie bardziej niż np w BF) komunikowanie sie i pomoc potem napisze wiecej bo praca Edytowane 7 października 2015 przez Yano Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi