Figuś 21 169 Opublikowano 18 września 2015 Udostępnij Opublikowano 18 września 2015 Ze starych gier lubię sobie powtarzać całe Serious Sam Second Encouter, pierwszego Painkillera z zmienionym soundtarackiem na swój. Ze świeższych to level na cmentarzu w Dead Nation oraz non stop katuję tryb przetrwania w Resogunie Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 18 września 2015 Udostępnij Opublikowano 18 września 2015 (edytowane) @mate5 no ale możesz zmieniać tam kierunek jazdy w dowolnym momencie, lądować kilkanaście metrów dalej, oraz w bonusie potrącać krowy, jelenie i dziki? a no nie możesz! Edytowane 18 września 2015 przez nobody Cytuj Odnośnik do komentarza
dee 8 808 Opublikowano 18 września 2015 Udostępnij Opublikowano 18 września 2015 Rozwalanie helikopterów w serii Far Cry. Nie wiem dlaczego, ale każde rozwalenie helikoptera w FC daje mi wiecej emocji i radochy niż jakakolwiek walka z bossem czy inna tam forma gameplayu. I te multikille! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 18 września 2015 Udostępnij Opublikowano 18 września 2015 @nobody No jak sie chce isc na latwizne i moc w kazdym momencie skrecic gdziekolwiek to moze i tak. :czesc: Nie no, bardzo podoba mi sie sanchezowanie w piatce, ale w czworce wiecej czasu tak spedzilem. Choc przyznam, ze jakkolwiek glupio by to nie brzmialo to podczas pierwszego i moze drugiego zjazdu z chillad w piatce czulem sie tak, jak sie czlowiek czuje gdy spada we śnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 368 Opublikowano 18 września 2015 Udostępnij Opublikowano 18 września 2015 Choc przyznam, ze jakkolwiek glupio by to nie brzmialo to podczas pierwszego i moze drugiego zjazdu z chillad w piatce czulem sie tak, jak sie czlowiek czuje gdy spada we śnie. Kurde miałem to samo, szczególnie gdy jechało się rowerem. Cytuj Odnośnik do komentarza
kultywator 2 083 Opublikowano 18 września 2015 Udostępnij Opublikowano 18 września 2015 Mate5 przypomniał mi o GTA 3 i Banshee. Oczywiście jedyny prawilny kolor to ciemny granat: Jeździłem po mieście tylko po to żeby posłuchać ryku silnika Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 18 września 2015 Udostępnij Opublikowano 18 września 2015 to tez był mój ulubiony kolor, bo czerwień była tam jakaś taka wyblakła. za to czerwony banshee w san adreas <3333 drugie miejsce dla infernusa w tym pięknym kolorze Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 19 września 2015 Udostępnij Opublikowano 19 września 2015 "brzdęk" wypadającej legendy w diablo 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 301 Opublikowano 19 września 2015 Udostępnij Opublikowano 19 września 2015 Oglądanie eksplozji w Mad Max, włączę grę, wysadzę kilka aut i wyłączam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 680 Opublikowano 19 września 2015 Udostępnij Opublikowano 19 września 2015 (edytowane) Małe przyjemności? Pierwsze rzeczy, co mi do głowy przychodzą to: - latanie helikopterem w BF3, czasem lubię sobie tę grę włączyć i polatać sobie nim po prostu, super uczucie - ogrywanie latem Chrono Crossa i omijanie walk na koszt fabuły i słuchania super muzy - a i zapomniałbym o Tekkenie, jedna walka na jakiś czas tylko po to, żeby sobie Hwoarangiem nogami pomachać Granie w KZ3 z ekipą z AK to raczej duża przyjemność i nie ma tygodnia, żebym sobie to odpuścił[;p Edytowane 19 września 2015 przez Plugawy Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 19 września 2015 Udostępnij Opublikowano 19 września 2015 początek gry w silent hill the room początek half life 1 eksploracja mrocznych miejscowek w sandboxach w fpp jak dying light czy fallout 3 / nv Cytuj Odnośnik do komentarza
Alex van Cube 462 Opublikowano 19 września 2015 Udostępnij Opublikowano 19 września 2015 ISS/PES z czasów PSX'a, free training i ćwiczenie rzutów wolnych, żeby opanować je do perfekcji i później wykorzystać przeciwko bratu w multi. W dzisiejszych kopankach nawet nie przywiązuję do tego żadnej wagi. Za to w starych to był cud, miód i orzeszki. I ta animacja podbiegu Roberto Carlosa <3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 223 Opublikowano 19 września 2015 Udostępnij Opublikowano 19 września 2015 - pierwszy wyścig w FH2 gdy jedziemy Lambo przy kawałku Eric Prydz - Liberate do tego intro, specjalnie zostawiłem sobie demo które zawsze tak się zaczyna - mielenie Locustów na 1000 kawałków z Gnashera w każdym GOW - Zelda WW i pływanie łódką - Wiedzmin 3 kilka kluczowych momentów z głównej fabuły gdzie mam specjalnie save'y żeby sobie czasem odpalić - Metroid Prime same menusy lub Chozo Ruins po którym biegam bez celu - każdy save room w RE1R i RE4 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekww28 848 Opublikowano 19 września 2015 Udostępnij Opublikowano 19 września 2015 odpalanie ninja gaiden black tylko po to by zobaczyć ten moment Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 844 Opublikowano 19 września 2015 Udostępnij Opublikowano 19 września 2015 Mógłbym wypisac mnóstwo takich momentów, ale wypiszę na razie tylko jeden:Pierwszy etap NG to najlepsza misja jaka została zrobiona w grach. Przeszedłem w dziesiątkach razy, do dziś nawet nie wkładam płyty z grą tylko odpalam demówkę która ma ją w sobie i przechodzę po parę razy, za każdym razem z jakimś innym celem do zrobienia. Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 456 Opublikowano 19 września 2015 Udostępnij Opublikowano 19 września 2015 TEKKEN 5: DR - raz na kilka dni odpalam online i patrze, czy jeszcze ludki graja. Jak ktoś gra to dołączam i gram do 3 wygranych, albo więcej, jak gość wyraża chęci. W innym wypadku ćwiczę juggle, taunty i dashe. Nie wiem, czemu to robię... bo lubię strasznie ta cześć Cytuj Odnośnik do komentarza
Canaris 304 Opublikowano 19 września 2015 Udostępnij Opublikowano 19 września 2015 Sekcje w przestrzeni kosmicznej w całej serii Dead Space <3 Uwielbiam te kawałki, szczególnie w 3 ( jedyny dobry kawałek tej s(pipi)iałej gierki ). Fantastyczny feeling z tym ciezkim oddechem Isaaca, brakiem dzwieku, bezwładnością <3 Jazda w GTA V na Pc w widoku z pierwszej osoby, zgodnie z przepisami, tylko po to żeby sobie pozwiedzac mape ( szkoda że randkowania z laskami nie ma ) <3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość osiol Opublikowano 19 września 2015 Udostępnij Opublikowano 19 września 2015 BURNOUT 2: POINT OF IMPACT tytułowy kawałek lecący już zanim wczyta się menu głośniejsza, żywsza muzyka po odpaleniu nitro ścieżkę dźwiękową podobno nagrywali programiści po godzinach - to pewnie kłamstwo, ale bardzo ładne; wierzę byłbym zapomniał: muzyka uczucie obcowania z najlepszą częścią Burnouta i świadomość, jak wielu niedzielnych graczy jest w błędzie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 204 Opublikowano 19 września 2015 Udostępnij Opublikowano 19 września 2015 Jedynka i dwójka miały swój klimat. Trójeczka i dalsze to już prawie inna seria. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 19 września 2015 Udostępnij Opublikowano 19 września 2015 (edytowane) Sporo takich było (i jest):LoK: Soul Reaver i animacja zmiany świata (plus całe intro z najlepszym voice actingiem w grach).Intro Chrono Cross i The Scars of Time. Kiedy nauczyłem się (porządnie)grać na gitarze to pierwsze co zrobiłem to rozpisałem sobie cały utwór. Mój ulubiony Ost <3.Gran Turismo 3: wyjazd z tunelu i jazda pod koronami drzew w Trial Mountain CircuitSetzer i Shadow (i jego pies) z FF VI.Bieganie Amaterasu w Okami.Zwiedzanie pustego świata SotC.Nieśmiertelne podbijanie wrogów parą Ebony & Ivory.Flow w Mirrors EgdeI mnóstwo innych, chociaż w tej liście nostalgia wzięła górę Edytowane 19 września 2015 przez Hendrix Cytuj Odnośnik do komentarza
Canaris 304 Opublikowano 19 września 2015 Udostępnij Opublikowano 19 września 2015 LoK: Soul Reaver i animacja zmiany świata (plus całe intro z najlepszym voice actingiem w grach). My nigga. BURNOUT 2: POINT OF IMPACT tytułowy kawałek lecący już zanim wczyta się menu głośniejsza, żywsza muzyka po odpaleniu nitro ścieżkę dźwiękową podobno nagrywali programiści po godzinach - to pewnie kłamstwo, ale bardzo ładne; wierzę byłbym zapomniał: muzyka uczucie obcowania z najlepszą częścią Burnouta i świadomość, jak wielu niedzielnych graczy jest w błędzie Are you ready for the run to the Sun ?? Oj łupało sie w tą gierke na splicie z bratem po nocach... <3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 735 Opublikowano 19 września 2015 Udostępnij Opublikowano 19 września 2015 Jak parę już osób pisało, jazda samochodem w GTA przy ulubionej stacji, często stosując się mniej więcej do przepisów ruchu i oczywiście unikając wypadków. Bardziej mnie to jara niż robienie demolki. Podobnie w Forzy, lubię czasem po prostu sobie przetestować jakiś samochód na lubianym torze. Zwykle na Laguna Seca. Często najpierw oglądam sobie wnętrze, potem patrzę jak auto zachowuje się przy spokojnej jeździe, a dopiero później zaczynam jechać na czas. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
VeSD 29 Opublikowano 19 września 2015 Udostępnij Opublikowano 19 września 2015 Wlatywanie jak najwyżej się da odrzutowcem w GTA V i freefall nad miastem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 19 września 2015 Udostępnij Opublikowano 19 września 2015 (edytowane) GTA5 wyjścia do burdelu i na piwo Edytowane 19 września 2015 przez Fanek Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 294 Opublikowano 19 września 2015 Udostępnij Opublikowano 19 września 2015 GTA 3 i celowanie snajperką w głowy - jucha fajnie tryskała, potem już tego nie było Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi