Skocz do zawartości

Unravel

maciekww28

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zrobię te komary i na pewno spróbuje przejść jeszcze każdą planszę po kolei bez starcy życia, ale znając mnie szybko mogę się zniechęcić, poza tym żaden ze mnie achivhunter.

Opublikowano

Na końcu jak podnosi tą naszywke.

Chapter 7

gdzie chodzimy po jaskini, drucie elektrycznym i w środku tej maszyny,

zrobiłem teraz 14 podejść, dochodze do maszyny i zawsze musze sie gdzieś wyłożyć, nie wiem czy starczy na to sił, jutro jeszcze spróbuje.

Ale do(pipi)ali konkretnie z tym trofikiem, wyjdzie że Pan włóczka trudniejszy od Bloodborne :D

Opublikowano (edytowane)

Wpadło, przy drugim podejściu dziś, czyli w sumie za czwartym. :obama:
No i od razu kolejna plansza bez śmierci.
Myślałem, że ta maszyna to raczej pamięciówka. Przy powtarzaniu niektórych plansz w których trzeba było robić dodatkowe rzeczy raczej wszystko gładko szło.
Jeszcze wrony mogą być trochę wnerwiające, ale tam wystarczy cierpliwie przeczekać.

Edytowane przez Hum
Opublikowano (edytowane)

Obczaj plansze z drutami i maszyną na czysto i daj znać :D

Tip z drutami

3 uderzenia pioruna i jest dłuższa chwila przerwy

edit: w końcu sie udało, zrobiłem przerwe i teraz usiadłem, razem 20 prób chyba było wtf

Edytowane przez Fanek
Opublikowano

Skonczylem ostatni chapter bez zgonu, wpadla platynka, cieszy na pewno bo to moja 10-ta i przy tak swietnym tytule! :)

Jednak gdybym wiedzial, ze tak ciezko bedzie to zrobic to pewnie bym odpuscil, najgorsze lvl to ten z linami elektrycznymi i maszyna, z torami kolejowymi na poczatku i troche teraz siedzialem nad tym ze złomowiskiem.

Anyway pan włóczka ftw!

• Plusik 1
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano (edytowane)

Platyna wpadła kilka dni temu.
Jedna z najładniejszych i sympatycznych gier w jakie grałem :) Genialna mieszanka klimatów - trochę radości, smutku i nostalgii.

Jeżeli chodzi o poziom trudności, to oceniam go punkt niżej od LBP (trofeum bez zgonu, znajdźki).
Gorąco polecam !

PS. Śmiesznie wygląda, kiedy spis ludzików ze Skandynawii odpowiedzialnych za Unravel zajmuje dwie strony, a spis EA (którzy pomogli w wydaniu gry) jakieś 50... :)

Edytowane przez giger_andrus
  • Plusik 1
  • 2 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano (edytowane)

W środku lalka, którą można sobie zrobić samemu mając przy tym kupę zabawy oraz kod na papierku zamiast krążka z fajną grafiką -- no kozak jak skur, i jeszcze ta cena - ehhh.

Edytowane przez kazuyoshi
  • Plusik 1
  • 1 rok później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Trzeci level Berry Mire, mam nieaktywny. Dlaczego? W planszy obok zebrałem 1 z 5 sekretów. Jest jakaś wymagana ilość sekretów, by odblokować nastęne plansze?
Nagrałem nawet filmik:)

Tylko myślałem, że film będzie dłuższy, jak chodzę po tym warp roomie.

Edytowane przez grzybiarz
Opublikowano

Przeszedłem od nowa drugi level i poszło. Ogólnie gra jest strasznie zabugowana. Na stronie EA pełno tematów odnośnie nie działania gry: albo komuś się nie uruchamia na PC, albo wywala do pulpitu, albo zwiesza się po jakimś levelu. Stara gra, to powinni ją już elegancko załatać.

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

Chyba na forum brakuje tematu "najbardziej wkur***ąca gra"?

Unravel zająłby tam pierwsze miejsce. Kolejny raz zmuszam się do gry, dziś z jedną planszą walczyłem godzinę. Ta gra w ogóle nie jest przyjemna :/

• Plusik 1