Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Zrobię te komary i na pewno spróbuje przejść jeszcze każdą planszę po kolei bez starcy życia, ale znając mnie szybko mogę się zniechęcić, poza tym żaden ze mnie achivhunter.

• Odpowiedzi 76
  • Wyświetleń 22 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Jak by ktoś chciał zrobić własną figurkę włóczkowego bohatera

• jezu weźcie to przeniescie do dzialu multiplatform xd

• Razem jest 12 chapterów, przed chwilą skończyłem ostatni, zostało mi jeszcze 3 trofiki dobić, najtrudniejszy przejść każdy chapter nie ginąc. Niektóre są długie i wymagja sporo zręczności, trzeba będz

Opublikowano

W którym momencie wskoczył Ci trofik? Na koniec planszy, czy w trakcie po ostatniej grupie komarów?

Opublikowano

Na końcu jak podnosi tą naszywke.

Chapter 7

gdzie chodzimy po jaskini, drucie elektrycznym i w środku tej maszyny,

zrobiłem teraz 14 podejść, dochodze do maszyny i zawsze musze sie gdzieś wyłożyć, nie wiem czy starczy na to sił, jutro jeszcze spróbuje.

Ale do(pipi)ali konkretnie z tym trofikiem, wyjdzie że Pan włóczka trudniejszy od Bloodborne :D

Opublikowano

Wpadło, przy drugim podejściu dziś, czyli w sumie za czwartym. :obama:
No i od razu kolejna plansza bez śmierci.
Myślałem, że ta maszyna to raczej pamięciówka. Przy powtarzaniu niektórych plansz w których trzeba było robić dodatkowe rzeczy raczej wszystko gładko szło.
Jeszcze wrony mogą być trochę wnerwiające, ale tam wystarczy cierpliwie przeczekać.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Obczaj plansze z drutami i maszyną na czysto i daj znać :D

Tip z drutami

3 uderzenia pioruna i jest dłuższa chwila przerwy

edit: w końcu sie udało, zrobiłem przerwe i teraz usiadłem, razem 20 prób chyba było wtf

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Grę dopiero zakupię. Czy że trofeum bez zgonu to poziom trudności porównywalny z LBP część pierwsza i analogicznym trofeum? Na ostatnich planszach było dość trudno :)

Opublikowano

Skonczylem ostatni chapter bez zgonu, wpadla platynka, cieszy na pewno bo to moja 10-ta i przy tak swietnym tytule! :)

Jednak gdybym wiedzial, ze tak ciezko bedzie to zrobic to pewnie bym odpuscil, najgorsze lvl to ten z linami elektrycznymi i maszyna, z torami kolejowymi na poczatku i troche teraz siedzialem nad tym ze złomowiskiem.

Anyway pan włóczka ftw!

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Tyle pozytywnych recek czytalem i gameplaye na youtube mnie urzekly, ze sie szarpnalem. Dzis bedzie grane. 

Opublikowano

No ja też grqm od kilku dni. Mega gierka. Niektóre zagadki naprawdę potrafią na trochę zatrzymać. Super gierka, mistrzowsko wykonana.

Opublikowano

Platyna wpadła kilka dni temu.
Jedna z najładniejszych i sympatycznych gier w jakie grałem :) Genialna mieszanka klimatów - trochę radości, smutku i nostalgii.

Jeżeli chodzi o poziom trudności, to oceniam go punkt niżej od LBP (trofeum bez zgonu, znajdźki).
Gorąco polecam !

PS. Śmiesznie wygląda, kiedy spis ludzików ze Skandynawii odpowiedzialnych za Unravel zajmuje dwie strony, a spis EA (którzy pomogli w wydaniu gry) jakieś 50... :)

Edytowane przez giger_andrus

• 2 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

W środku lalka, którą można sobie zrobić samemu mając przy tym kupę zabawy oraz kod na papierku zamiast krążka z fajną grafiką -- no kozak jak skur, i jeszcze ta cena - ehhh.

Edytowane przez kazuyoshi

Opublikowano

Lol myslalem, ze w pudelku bedzie jednak plyta z gra zamiast kodu... jaka bieda :/

• 1 rok później...
Opublikowano

Unravel za 21 na PSN do 20 stycznia :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Trzeci level Berry Mire, mam nieaktywny. Dlaczego? W planszy obok zebrałem 1 z 5 sekretów. Jest jakaś wymagana ilość sekretów, by odblokować nastęne plansze?
Nagrałem nawet filmik:)

Tylko myślałem, że film będzie dłuższy, jak chodzę po tym warp roomie.

Edytowane przez grzybiarz

Opublikowano

To możliwe, że mam jakiś błąd, że ta plansza jest nieaktywna? Obrazek obok, drugi level, mogę normalnie wejść :/

Opublikowano

Przeszedłem od nowa drugi level i poszło. Ogólnie gra jest strasznie zabugowana. Na stronie EA pełno tematów odnośnie nie działania gry: albo komuś się nie uruchamia na PC, albo wywala do pulpitu, albo zwiesza się po jakimś levelu. Stara gra, to powinni ją już elegancko załatać.

Opublikowano

Także przeszedłem na PS4 nawet platyne zrobiłem, świetny tytuł! żadnych bugów nie było

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

Chyba na forum brakuje tematu "najbardziej wkur***ąca gra"?

Unravel zająłby tam pierwsze miejsce. Kolejny raz zmuszam się do gry, dziś z jedną planszą walczyłem godzinę. Ta gra w ogóle nie jest przyjemna :/