Opublikowano 15 lutego 20169 l Zrobię te komary i na pewno spróbuje przejść jeszcze każdą planszę po kolei bez starcy życia, ale znając mnie szybko mogę się zniechęcić, poza tym żaden ze mnie achivhunter.
Opublikowano 15 lutego 20169 l W którym momencie wskoczył Ci trofik? Na koniec planszy, czy w trakcie po ostatniej grupie komarów?
Opublikowano 15 lutego 20169 l Na końcu jak podnosi tą naszywke. Chapter 7 gdzie chodzimy po jaskini, drucie elektrycznym i w środku tej maszyny, zrobiłem teraz 14 podejść, dochodze do maszyny i zawsze musze sie gdzieś wyłożyć, nie wiem czy starczy na to sił, jutro jeszcze spróbuje. Ale do(pipi)ali konkretnie z tym trofikiem, wyjdzie że Pan włóczka trudniejszy od Bloodborne
Opublikowano 15 lutego 20169 l Wpadło, przy drugim podejściu dziś, czyli w sumie za czwartym. No i od razu kolejna plansza bez śmierci.Myślałem, że ta maszyna to raczej pamięciówka. Przy powtarzaniu niektórych plansz w których trzeba było robić dodatkowe rzeczy raczej wszystko gładko szło.Jeszcze wrony mogą być trochę wnerwiające, ale tam wystarczy cierpliwie przeczekać. Edytowane 15 lutego 20169 l przez Hum
Opublikowano 15 lutego 20169 l Obczaj plansze z drutami i maszyną na czysto i daj znać Tip z drutami 3 uderzenia pioruna i jest dłuższa chwila przerwy edit: w końcu sie udało, zrobiłem przerwe i teraz usiadłem, razem 20 prób chyba było wtf Edytowane 15 lutego 20169 l przez Fanek
Opublikowano 16 lutego 20169 l Mnie rownież unravel zachwycił, dawno nie grałem w tak odprężająca grę.
Opublikowano 16 lutego 20169 l Grę dopiero zakupię. Czy że trofeum bez zgonu to poziom trudności porównywalny z LBP część pierwsza i analogicznym trofeum? Na ostatnich planszach było dość trudno
Opublikowano 17 lutego 20169 l Skonczylem ostatni chapter bez zgonu, wpadla platynka, cieszy na pewno bo to moja 10-ta i przy tak swietnym tytule! Jednak gdybym wiedzial, ze tak ciezko bedzie to zrobic to pewnie bym odpuscil, najgorsze lvl to ten z linami elektrycznymi i maszyna, z torami kolejowymi na poczatku i troche teraz siedzialem nad tym ze złomowiskiem. Anyway pan włóczka ftw!
Opublikowano 5 kwietnia 20168 l Tyle pozytywnych recek czytalem i gameplaye na youtube mnie urzekly, ze sie szarpnalem. Dzis bedzie grane.
Opublikowano 5 kwietnia 20168 l No ja też grqm od kilku dni. Mega gierka. Niektóre zagadki naprawdę potrafią na trochę zatrzymać. Super gierka, mistrzowsko wykonana.
Opublikowano 7 kwietnia 20168 l Platyna wpadła kilka dni temu.Jedna z najładniejszych i sympatycznych gier w jakie grałem Genialna mieszanka klimatów - trochę radości, smutku i nostalgii.Jeżeli chodzi o poziom trudności, to oceniam go punkt niżej od LBP (trofeum bez zgonu, znajdźki).Gorąco polecam !PS. Śmiesznie wygląda, kiedy spis ludzików ze Skandynawii odpowiedzialnych za Unravel zajmuje dwie strony, a spis EA (którzy pomogli w wydaniu gry) jakieś 50... Edytowane 7 kwietnia 20168 l przez giger_andrus
Opublikowano 30 lipca 20168 l Kozak co? http://www.ppe.pl/news/45307/unravel-otrzyma-pudelkowa-edycje-kolekcjonerska-z-maskotka-bohatera.html
Opublikowano 30 lipca 20168 l W środku lalka, którą można sobie zrobić samemu mając przy tym kupę zabawy oraz kod na papierku zamiast krążka z fajną grafiką -- no kozak jak skur, i jeszcze ta cena - ehhh. Edytowane 30 lipca 20168 l przez kazuyoshi
Opublikowano 2 sierpnia 20168 l Lol myslalem, ze w pudelku bedzie jednak plyta z gra zamiast kodu... jaka bieda
Opublikowano 14 stycznia 20187 l 21zł to jak darmo za tak piękną unikalną gierkę, ja już dawno zplatynowałem ale polecam cholernie kto nie grał....
Opublikowano 27 stycznia 20187 l Trzeci level Berry Mire, mam nieaktywny. Dlaczego? W planszy obok zebrałem 1 z 5 sekretów. Jest jakaś wymagana ilość sekretów, by odblokować nastęne plansze? Nagrałem nawet filmik:) Tylko myślałem, że film będzie dłuższy, jak chodzę po tym warp roomie. Edytowane 27 stycznia 20187 l przez grzybiarz
Opublikowano 28 stycznia 20187 l To możliwe, że mam jakiś błąd, że ta plansza jest nieaktywna? Obrazek obok, drugi level, mogę normalnie wejść
Opublikowano 29 stycznia 20187 l Film nie działa, ale z tego co pamiętam to znajdźki nie powinny mieć wpływu na dostępność leveli.
Opublikowano 30 stycznia 20187 l Przeszedłem od nowa drugi level i poszło. Ogólnie gra jest strasznie zabugowana. Na stronie EA pełno tematów odnośnie nie działania gry: albo komuś się nie uruchamia na PC, albo wywala do pulpitu, albo zwiesza się po jakimś levelu. Stara gra, to powinni ją już elegancko załatać.
Opublikowano 31 stycznia 20187 l Także przeszedłem na PS4 nawet platyne zrobiłem, świetny tytuł! żadnych bugów nie było
Opublikowano 15 listopada 20186 l Chyba na forum brakuje tematu "najbardziej wkur***ąca gra"? Unravel zająłby tam pierwsze miejsce. Kolejny raz zmuszam się do gry, dziś z jedną planszą walczyłem godzinę. Ta gra w ogóle nie jest przyjemna