Skocz do zawartości

Apple Watch, czy inne zegarki

grzybiarz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 360
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
30 minut temu, Rayos napisał:

pięknie doopa pęka biedakom :minglee: Piękny zegarek Sprajcik, zazdro mocno, liczę na to, że uda mi się zakupić do końca roku :) 

Hururu mam automat właśnie na ręku kosztujący więcej niż aw... pisząc z pięknego Xa.

Tu nie chodzi o pieniądze, po prostu z wyglądu mi nie lezy :/ mogliby zrobi okrągła kopertę.

• Plusik 1
  • 5 tygodni później...
Opublikowano

grzybiarz czy ty kiedyś badałeś sobie iloraz inteligencji? albo rozmawiałeś z psychiatrą na temat swojego zdrowia psychicznego? moim zdaniem powinieneś, bo to przestaje być śmieszne, możesz sobie zrobić krzywdę, albo co gorzej komuś innemu

• Minusik 1
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Warto brac Apple Watch z dostępem do sieci komórkowej? Trochę kusi ale z drugiej strony telefon mam ze sobą przez 99% wiec raczej bez sensu, jedyny plus to streaming muzyki podczas biegania ale można sobie wrzucić playliste na zegarek, a i pewnie bateria krócej trzyma nie?

Opublikowano
6 minut temu, kubson napisał:

Warto brac Apple Watch z dostępem do sieci komórkowej? Trochę kusi ale z drugiej strony telefon mam ze sobą przez 99% wiec raczej bez sensu, jedyny plus to streaming muzyki podczas biegania ale można sobie wrzucić playliste na zegarek, a i pewnie bateria krócej trzyma nie?

Według mnie nie, zwykła wersja wystarczy.

Opublikowano

Dzięki, ale chyba szarpnę się na wersje cellular, bo podejrzewam ze za jakieś pół roku bateria w iPhone XS nie będzie tak super trzymać jak do tej pory, a dzięki zegarkowi dalej będę mógł być w kontakcie, tym bardziej ze u swojego operatora będę mieć rok połączenia Apple Watch za darmo. 

poczekam na jakieś promo i wezmę 

Opublikowano

Wczoraj miałem mieć Apple Watch ale kurier zdecydował  zaje,bać paczkę xd no wiec lipa, czekam na zwrot hajsu i kupię raz jeszcze 

Opublikowano
1 godzinę temu, kubson napisał:

Wczoraj miałem mieć Apple Watch ale kurier zdecydował  zaje,bać paczkę xd no wiec lipa, czekam na zwrot hajsu i kupię raz jeszcze 

Lipa :/ Nike+ zamówiłeś?

Opublikowano

pomieszkuje w londynie i korzystam z vodafone pierwsze 6 miesiecy za darmo pozniej £5 dodatkowo miesiecznie - ale gadalem na infolinii i niby mam miec rok podlaczenia za free 

Opublikowano

Mały update odnośnie zegarka, przed kupnem miałem pewne obawy czy faktycznie jest mi potrzebny i szczerze mówiąc nie jest xd ale jezu jak to fajnie śmiga wszystko, płacenie zegarkiem goty, mapy na zegarku goty, odblokowywanie komputera goty, streaming muzyki goty 

Opublikowano

no telefon jak zapomnisz i wyjdziesz z chaty to lipa, czuję jakiś niepokój wtedy.

A zegarek jak zapomnisz to nic się nie dzieje, bo to tylko gadzecik, a nie niezbędnik jak telefon :/

Opublikowano

2 razy zapomnisz naładować i do szafy

niesamowity sprzęt