Moldar 2 245 Opublikowano 5 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 kwietnia 2021 No jednak możliwość widzenia tarczy cały czas to spory plus. Oczywiście bateria wytrzyma maks dzień, ale bez tego ledwo dwa, więc wolę mieć tarczę ciągle widoczną. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 5 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 kwietnia 2021 nie odpowiadamy frostiemu, bo on tylko spamuje po tematach i co chwile coś kupuje, dwa dni temu dopytywal, bo kupował imaca 27" Cytuj Odnośnik do komentarza
eloszki 109 Opublikowano 5 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 kwietnia 2021 A czy w tym zegarku gdzie jest „always on” da się to ustawić tak jak w poprzednikach tzn aby działało tylko na przechylenie nadgarstka ? Ciekawy jestem ile bateria wytrzyma dłużej bez tego, bo moja 4 obecnie bez tego bajeru dzień wytrzymuje Max. Jeśli nowy wytrzyma dużo więcej w co osobiście szczerze wątpię to może jest sens wymiany. Ktos ma, testował? Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 5 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 kwietnia 2021 Tak, da się tak ustwic i zegarek trzyma mi prawie całe dwa dni z wyłączonym always on 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sven Froost 486 Opublikowano 5 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 kwietnia 2021 Do AW musi byc koniecznie druga karta sim z tym samym numerem czy wystarczy jakakolwiek z pakietem internetu zeby z niego korzystac? Jeszcze jedno, doradzacie 40 czy 44 mm? Cytuj Odnośnik do komentarza
Sven Froost 486 Opublikowano 15 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 kwietnia 2021 Kupilem dzisiaj AW SE 44 Cellular za 1450 pln z outletu, za jakis czas pewnie cos napisze o nim bo mialem wczesniej AW2. Stan idealny jak by co Cytuj Odnośnik do komentarza
Pajda 2 282 Opublikowano 9 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 9 maja 2021 (edytowane) Szukam smartwatcha dla dziewczyny. Generalnie jeśli chodzi o funkcje to idealny byłby miband 5 od xiaomi, ale strasznie się jej nie podoba wygląd - woli klasyczne koperty. Czy jest cos wartego plecenia co ma: - możliwie mała i okrągła kopertę - jest srebrne lub czarne - nie jest gównem z AliExpress za 50zl ? Edytowane 9 maja 2021 przez Pajda Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 9 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 9 maja 2021 Galaxy Watch Active 2? A jak ma iPhona to SE 40mm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sven Froost 486 Opublikowano 15 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 15 maja 2021 Zajebisty jest ten AW SE 44mm z LTE. Niedlugo beda spacery z samym smartwatchem i airpodsami w uszach, jasne plus klucze do mieszkania Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 908 Opublikowano 31 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 31 maja 2021 Padł mi huawei GT sport. Jakie zegarki w okolicy tysiąca są teraz polecane? Nie chce już chińczyka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 31 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 31 maja 2021 https://zegarownia.pl/smartwatch-suunto-9-peak-granite-blue-titanium-ss050520000 Piękny smarcik sportowy Dla mnie ideał jeśli chodzi o wygląd, a i możliwości spore. Biegać nie biegam, ale na rower by mi się przydał Brałbym jak nic, tylko ta cena... Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 245 Opublikowano 23 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 czerwca 2021 Czy macie takie migotanie ekranu kiedy zegarek jest w słońcu? Prawdopodobnie tylko u tych co mają modele z always on display. Ciężko to nagrać telefonem, nie widać tego jak na żywo, generalnie jak w zegarek świeci mi mocno słońce, to ekran tak dziwnie migocze na biało co sekundę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sven Froost 486 Opublikowano 23 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 czerwca 2021 Jedyne co mi przychodzi mi na mysl to przegrzewanie sie AW, jak cos innego to gwarancja albo najlepiej pogadaj z obsluga Apple na chacie Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 245 Opublikowano 23 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 czerwca 2021 Raczej nie to, bo to dzieje się momentalnie jak świeci na telefon, ale tylko pod "idealnym" kątem. Poczytałem w internecie i w sumie znany problem, ale średnio rozwiązany przez apple. Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 245 Opublikowano 7 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 lipca 2021 Wstępnie podoba mi się ten huawei 3 pro elite. Wydaje się duży, więc musiałbym przymierzyć, ale na ogromny plus czas pracy na baterii, 5 dni to czas którego potrzebuje i który by mi spokojnie wystarczył. Do codziennego chodzenia apple watch jest ok, nie śpię z zegarkiem, więc na ładowarkę i rano 100%, ale jak gdzieś się jedzie na weekend to trzeba myśleć o ładowarce i wtedy to już frustrujące. Oby ogarnęli baterie w końcu ale pewnie nie ma na co liczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sven Froost 486 Opublikowano 8 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2021 Panowie, cholernie polecam pasek milaneze (hehe) Wogole inne i lepsze wrazenia niz z podstawowego sportowege no i moze z powodzeniem sluzyc nawet za stojak Cytuj Odnośnik do komentarza
Sven Froost 486 Opublikowano 30 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 lipca 2021 (edytowane) Panowie, orientujecie sie jak moge jakims domowym sposobem zdjac ekran/tyl mojego Apple Watcha SE zeby wlozyc karte do srodka? EDIT: Juz sie dowiedzialem po kontakcie z Apple Nie moglem ogarnac tego ze nie ma fizycznie wejscia na karte Sim tylko jest eSim a z tym to juz grubo Edytowane 31 lipca 2021 przez Sven Froost Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 245 Opublikowano 15 września 2021 Udostępnij Opublikowano 15 września 2021 Trochę szok, że wszelkie plotki o aw7 się nie potwierdziły, zapowiadały całkowicie inny design, a i pod koniec lepszą baterię, finalnie nic się nie sprawdziło. Liczyłem, że w końcu coś zaczną z tym robić i fajnie by było jakby zegarek potrafił trzymać te 4 dni aby nie zabierać ładowarki na każdy weekendowy wyjazd. No nic, czekamy dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 845 Opublikowano 5 października 2021 Udostępnij Opublikowano 5 października 2021 1630 AW 6 generacji w media markecie- z rabatem klubu media. 1690 na Allegro, a nawet 1660. Dobra cena i moment na zakup 6, bo robią miejsce na 7. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 437 Opublikowano 8 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2021 Kórwa kusi mnie 7, żeby se gadać przez to normalnie to trzeba esim tak? Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 8 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2021 Ta. Chyba że masz telefon w kieszeni. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 845 Opublikowano 8 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2021 6 godzin temu, messer88 napisał: Kórwa kusi mnie 7, żeby se gadać przez to normalnie to trzeba esim tak? Kup se Airpodsy, lepsze do gadania od zegarka. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 437 Opublikowano 8 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2021 Mi chodzi o podsy plus AW żeby se wyskoczyć bez telefonu. Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 845 Opublikowano 8 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2021 Chyba że, bo samo gadanie do telefonu mocno słabe. W domu jak nic nie masz włączone, to jako tako ujdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 245 Opublikowano 9 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2021 (edytowane) Gadanie do zegarka czasem mi się przydaje, jak np. coś gotuję w kuchni, to odbieram na zegarku, bo telefon i tak leży daleko i nie chcę odchodzić. Też spoko jak bywam w domu i telefon został na I piętrze, gdzie ja na parterze, ktoś dzwoni, to znowu odbieram zegarkiem ( nie wiem czy po wifi wtedy nie idzie połączenie ). Czasem się to sprawdza, wersji z esim bym raczej nie brał, bo żre baterie, która i tak jest przeciętna. Ten brak zmian w kwestii godzin pracy strasznie boli, 4 dni by się przydały, aby móc gdzieś pojechać na weekend bez ładowarki. Edytowane 9 listopada 2021 przez Moldar Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi