messer88 6 450 Opublikowano 9 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2021 No tak tylko wersja bez esim to wtedy se nie wyjdę bez telefonu, a tak to zajebista opcja i pogadasz, zapłacisz w sklepie, spotify też jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 247 Opublikowano 9 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2021 No zgodzę się, ale jednak jak czytam o baterii, to ta wersja szybko staje się dla mnie bezużyteczna Cytuj Odnośnik do komentarza
Chmielinski 212 Opublikowano 9 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2021 40 minut temu, messer88 napisał: No tak tylko wersja bez esim to wtedy se nie wyjdę bez telefonu, a tak to zajebista opcja i pogadasz, zapłacisz w sklepie, spotify też jest. Jak coś to płacić można bez telefonu też w wersji bez esima Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 28 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2021 Ja używam esim w zegarku mam AW5 i nie zauważyłem jakiegoś dużego zużycia baterii, zależy od dnia ale zazwyczaj dzień kończę z 30% Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 068 Opublikowano 27 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 grudnia 2021 Ma ktoś Apple Watch SE? Żona chce sobie kupić - wersja bez eSIM bo tańsza. Jak się sprawuje? Trochę mnie przeraża praca na baterii 18 godzin, kiedy swojego Huawei GT Classic ładuje raz na 3 tygodnie. Wiem, opcji ma nieporównywalnie mniej ale różnica w czasie pracy jest kolosalna. Cytuj Odnośnik do komentarza
Smiti 313 Opublikowano 27 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 grudnia 2021 Cześć, ja posiadam. Przesiadłem się z gen. 0 na SE i dla mnie przeskok jest ogromny na plus. Co do baterii to w wersji 44mm odłączając zegarek o 5:00 rano podłączam go do ładowania nastepnego dnia o 22:00-23:00. Czyli około 42-43h - bateria wskazuje wtedy około 10-15%. Oczywiście w nocy kiedy śpię z zegarkiem mam załączony tryb "sen". Cytuj Odnośnik do komentarza
Sven Froost 486 Opublikowano 27 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 grudnia 2021 Samemu go posiadam i polecam, wczesniej mialem AW 3 i czuje roznice. Moge spokojnie polecic. Druga sprawa jest taka ze mam zbity ekran na samej gorze i po prawej stronie co nie przeszkadza w uzytkowaniu ale wzielem z nim prysznic i po wszystkim ekran jest czarny ale zegarek dziala normalnie tak samo jak dotyk, po prostu ekran nic nie wyswietla. Probowalem hard resetu, pukania w niego i dociskania panelu, ladowania na max, wysuszania i dalej to samo. Wie ktos co mozna zrobic zeby ekran znowu dzialal? Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 068 Opublikowano 27 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 grudnia 2021 Pewnie zepsuty po kontakcie z wodą, kąpiel z pękniętym ekranem to nie był dobry pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sven Froost 486 Opublikowano 27 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 grudnia 2021 No wlasnie przez dlugie miesiace nie bylo z tym problemu nawet z peknietym ekranem No nic, sprobuje go rozladowac na maxa i jak sie nie uda to wymieniam ekran ktory i tak jest do wymiany Cytuj Odnośnik do komentarza
lukas_k96 305 Opublikowano 1 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 czerwca 2022 Panowie, pytanie: szukam dla siebie jakiejś prostej opaski na start, z racji na to, że mam Xiaomi to myślałem o Xiaomi Mi Band 6. To będzie dobry wybór? Dodam, że nigdy nie korzystałem z tego typu urządzenia. Druga rzecz: poszukuję opaski dla osoby, która chce przede wszystkim korzystać z funkcji typu pomiar tętna, jakość snu itd. niż łączyć ją z telefonem. Co taniego, ale nie badziewnego polecacie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Szajka 408 Opublikowano 13 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 grudnia 2022 Te pomiary tętna to są fajne, zegarek nie na ręce i pokazuje puls ponad 70. Kiełbasa żywiecka tez pokazuje puls. Testowane na iWatch i Amazfit GTR i mi band 5. Także jakbym się miał sugerować pulsami z smart watchy to dawno bym musiał iść do kardiologa sie przebadać. Ale jak już pisze to napisze,ze używam wspomnianego wyżej Amazfita GTR i nie narzekam. Śpię w nim, tylko się w kim nie kąpie no ekran od wody głupieje,w sensie woda działa jak dotyk i się tandemowi wszystko włącza,na pływalni jak byłem to oszaleć można było. Bateria trzyma ok 2 tyg,a mam wszystko co możliwe do włączenia włączone. Twardy tez jest,bo nie raz w pracy nim o coś stuknę i ani ryski na ekranie,na kopercie tez śladowe ślady. Ojcu rok temu kupiłem Amazfita T-Rexa i tez sobie chwali szczególnie podczas górskich wędrówek. iWatche to dla mnie lekkie nieporozumienie z racji konieczności codziennego ładowania. Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 247 Opublikowano 13 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 grudnia 2022 Bo to na dobrą sprawę telefon, a nie zegarek. Jestem napalony na ultra, wygląda kozak, no ale cena przeraża. Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 859 Opublikowano 14 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2022 W życiu bym tego zegarka nie kupił. Cena tragiczna, wygląd rzecz gustu i do mnie nie trafia. Nieantyfan już wrzucił na Tweeta zdj rysek i odprysku na tym ultra. Jak ktoś chce AW to brać najtańszy Se bo to nie jest warte więcej niz kwota która trzeba dać za SE. Dla stricte sportu bym brał Garmina. Cytuj Odnośnik do komentarza
BieŃ 923 Opublikowano 16 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 grudnia 2022 W dniu 13.12.2022 o 22:25, Szajka napisał: Te pomiary tętna to są fajne, zegarek nie na ręce i pokazuje puls ponad 70. Kiełbasa żywiecka tez pokazuje puls. Testowane na iWatch i Amazfit GTR i mi band 5. Także jakbym się miał sugerować pulsami z smart watchy to dawno bym musiał iść do kardiologa sie przebadać. Ale jak już pisze to napisze,ze używam wspomnianego wyżej Amazfita GTR i nie narzekam. Śpię w nim, tylko się w kim nie kąpie no ekran od wody głupieje,w sensie woda działa jak dotyk i się tandemowi wszystko włącza,na pływalni jak byłem to oszaleć można było. Bateria trzyma ok 2 tyg,a mam wszystko co możliwe do włączenia włączone. Twardy tez jest,bo nie raz w pracy nim o coś stuknę i ani ryski na ekranie,na kopercie tez śladowe ślady. Ojcu rok temu kupiłem Amazfita T-Rexa i tez sobie chwali szczególnie podczas górskich wędrówek. iWatche to dla mnie lekkie nieporozumienie z racji konieczności codziennego ładowania. Galaxy watch 4 ,gear 3 frontier i galaxy fit 2 - minięcia z pulsometrem o 1 max 3 u/m imo nie jest źle Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 28 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 grudnia 2022 Kolega mi dzisiaj pokazał galaxy watch i jego funkcjonalność mierzenia body fat % i ogólnie composition. Mój Apple watch series 3 nie ma tego. Czy ktoś się orientuje czy series 7 lub 8 to ma? Czy jedna opcja w przypadku Apple to dokupienie Aura strap? Niby pani w apple c/s powiedziała ze ma ale jakoś jej nie wierzę bo coś nie mogę tego na internetach znalezc. Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 28 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 grudnia 2022 Nie mają. Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 616 Opublikowano 29 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2022 Body fat z nadgarstka o Chrystusie ukrzyżowany na fitnessie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Il Brutto 1 624 Opublikowano 29 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2022 wszystkie pomiary organizmu smart watchem sa o kant dupy rozbic, niektore az kluja w oczy od razu swoja glupota jak ten BF, niektore jeszcze moznaby jakos uargumentowac ale jak sami wyprobujecie to sie szybko przekonacie. Probowalem kiedys mierzyc parametry mojego snu i aplikacja nawet nie potrafila wylapac przebudzenia a co dopiero jakies tam fazy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 924 Opublikowano 29 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2022 4 godziny temu, Il Brutto napisał: wszystkie pomiary organizmu smart watchem sa o kant dupy rozbic, niektore az kluja w oczy od razu swoja glupota jak ten BF, niektore jeszcze moznaby jakos uargumentowac ale jak sami wyprobujecie to sie szybko przekonacie. Probowalem kiedys mierzyc parametry mojego snu i aplikacja nawet nie potrafila wylapac przebudzenia a co dopiero jakies tam fazy. brzmisz jak stary dziad. Akurat pomiary natlenienia, BPM, ilość oddechów czy hałas są bardzo fajnie mierzone i w normie w porównaniu do profesjonalnych sprzętów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 5 lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 5 lutego 2023 Postanowiłem kupić sobie pierwszego w życiu sportowca. Od dawna miałem na oku ten model, który jest już teraz do wyrwania w powiedzmy akceptowalnych pieniądzorach: https://zegarownia.pl/smartwatch-suunto-9-peak-granite-blue-titanium-ss050520000#reviews Czy ktoś może używa smartów tej firmy i potrafi powiedzieć o nich coś dobrego lub złego? A może w podobnej kasie jest coś lepszego? Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 859 Opublikowano 6 lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 6 lutego 2023 Wybrałbym Garmina Fenix 6x. Trochę ponad 2k jest z solarem. Dlaczego? Lepiej wyglada, multisportowy, garmin fajnie ogarnia apki. Można dokupić urządzenia do roweru np i fajnie to wszystko współgra. Cytuj Odnośnik do komentarza
proGrz3chu 5 Opublikowano 5 kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 kwietnia 2023 Mam Samsung Galaxy Watch 5 i gdyby nie to, że można nim płacić to wymieniłbym z chęcią na jakiegoś amazfita. Nieważne. Miałem sytuację, że sparowany telefon został w aucie, a z samym zegarkiem poszedłem do sklepu i nie mogłem zapłacić...mam wersję bt. To normalne ? Czy musiałbym mieć wersję z esim ? albo chociaż być podłączony do jakiegoś wifi np dostępnego w sklepie ? można zmienić nazwę tematu na just "smartwatche" bo mnie np. wkur...Apple na pierwszym miejscu jakby to ten technologiczny troll wymyślił zegarki ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 247 Opublikowano 5 kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 kwietnia 2023 W sumie dziwne, bo połączenie z internetem nie powinno być wymagane do płacenia kartą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Smiti 313 Opublikowano 5 kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 kwietnia 2023 W Apple watchu nie jest, chyba raz na pięć transakcji musisz złapać połączenie z telefonem, który ma połączenie z netem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Il Brutto 1 624 Opublikowano 5 kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 kwietnia 2023 Apple Watch normalnie placisz bez telefonu. Zegarek ma oddzielny token niz telefon ktory jest wykorzystywany do platnosci wiec nie musisz ani sie podlaczac do internetu ani byc sparowany z iPhonem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi