Opublikowano 6 maja 20186 l Funfel nowka. Najwyżej sprzedam, i tak już nie mam odwrotu za bardzo o tym myślę xd
Opublikowano 7 maja 20186 l Da się stockowe appki usuwac? Chce się pozbyc tej calej aktywności, zeby zegarek nie pytał mnie o to.
Opublikowano 7 maja 20186 l Autor Da się usunąć te wszelkie rupiecie typu "siedzisz godzinę na du.pie". A apek raczej się nie da - w sumie nie próbowałem, a zegarek rozładowany Edytowane 7 maja 20186 l przez grzybiarz
Opublikowano 7 maja 20186 l Dobra juz jakos ogarniam, po prostu nie musze uzywac i wylaczylem wszystko. Pobawie sie jeszcze. Fajne tarcze, i duzo. Konfiguracja powiadomien super. Bedzie ok. zamowilem nawet 4 paski na alieekspres za 30zl xd
Opublikowano 7 maja 20186 l To uważaj potem na wysypkę po tych paskach. Edytowane 7 maja 20186 l przez sprite
Opublikowano 7 maja 20186 l Niezle opinie maja, zaryzykuje za te pieniadze. z innej beczki, po co moge podlaczyc skuchawki do zegarka?
Opublikowano 7 maja 20186 l Do muzki np. biegając nie musisz mieć przy sobie telefonu wystarczy zegarek i można słuchać kawałków
Opublikowano 8 maja 20186 l Apki warte uwagi? - ostatnio to słyszę o kasowaniu apek przez devow I co to sa aplikacje z kompilacjamk tarczy zegarka?
Opublikowano 8 maja 20186 l Ja nie używam chyba nic prócz systemowych. Zegarek jest do sprawdzania godziny, odbierania rozmów, wydawania poleceń Siri.
Opublikowano 13 maja 20186 l Jak to jest? Na reku zegarek laduje co niemal 3dni, Zostawilem gow domu na dzien i bateria zleciala do zera, uzycie 8h. Szukal telefonu czy o co chodzi? Zużycie ma takie jak w gotowości. Dziwne bardzo. I dalej sie rozladowuje. Na co mi to było:/
Opublikowano 14 maja 20186 l Tak. Apps are updated on the watch as and when the companion iOS app is updated.
Opublikowano 21 maja 20186 l Ehh no ja jakoś nie mogę się przekonać do tych smartwatchy, jak widzę kogoś z Apple Watchem to trochę śmiesznie wyglada mała, kwadratowa koperta
Opublikowano 21 maja 20186 l Napisz wprost, ze ten zegarek jest dla Ciebie za drogi i tyle w temacie.
Opublikowano 22 maja 20186 l Sam mam Apple Watch i czy taki drogi? Teraz można kupić za 1000zł a otrzymujemy kawał solidnego sprzętu z niezawodnym systemem
Opublikowano 22 maja 20186 l No właśnie, nie wydaje mi się, żeby był jakiś specjalnie drogi, biorąc pod uwagę, że to sprzęt Apple, a specyfikację ma naprawdę dobrą.
Opublikowano 22 maja 20186 l Ja mówiłem tylko o kwestii wizualnej. Z ciekawych smartwatchy to ostatnio znalazłem firmę KRONABY, ciekawe sprzęty robi, eleganckie.
Opublikowano 22 maja 20186 l Autor Coraz więcej widzi się ludzi ze smartwatchami. Ten od Apple jeszcze taki w miarę minimalistyczny i dość mały, ale niektóre faktycznie wyglądają jak zabawkowe. Pamiętam, jak byłem kiedyś na jakimś grillu i koleś zauważył że mam zegarek od Apple, a sam miał Szajsunga i zaczął chwalić swój zegarek że na jednym ładowaniu ileś tam dni mu chodzi:) ech...
Opublikowano 22 maja 20186 l No to jest najgorsze, masz sobie iZegarek bo czemu nie a typ jakiś zaczyna wypytywać a czemu Apple, a czemu nie Samsung, a czemu nie nakręcany od dziadka, a kolega pedał czy co heheh. Jakby za każdym zakupem musiała iść jakaś ideologia, jakby posiadanie czegoś firmy X sprawiało, że wszystko nie od firmy X jest gorsze itd. Ehhhh
Opublikowano 22 maja 20186 l Jeszcze parę lat temu to rozumiem, ale teraz to IMO Apple nie przeciera szlaków, nie jest innowacyjne ani nie jest najlepsze w żadnym aspekcie.
Opublikowano 22 maja 20186 l 9 godzin temu, grzybiarz napisał: Coraz więcej widzi się ludzi ze smartwatchami. Ten od Apple jeszcze taki w miarę minimalistyczny i dość mały, ale niektóre faktycznie wyglądają jak zabawkowe. Pamiętam, jak byłem kiedyś na jakimś grillu i koleś zauważył że mam zegarek od Apple, a sam miał Szajsunga i zaczął chwalić swój zegarek że na jednym ładowaniu ileś tam dni mu chodzi:) ech... A co ile te samsungi laduja? Garmin trzyma mi tydzien, bez nadmiernego biegania. martwilem sie o AW, ale laduje co trzy dni. Bez stresu. Uzycie mam 12h w czuwaniu 3 dni. Nie widze problemu.
Opublikowano 22 maja 20186 l Autor A nie pamiętam, chyba coś mówił że co trzy dni. Tyle że ja mam zegarek od premiery, pierwszej serii i tutaj po prostu na noc ładuję. Muszę powyłączać te przypomnienia o oddechu, czy siedzeniu godzinę - to niby znacznie zwiększa baterię, a i tak nigdy nie stosuję się do tych zaleceń. No może na początku wstawałem od konsoli, chwile połazić
Opublikowano 22 maja 20186 l Wy(pipi)alem to, tylko oddech zostawilem. To akurat fajne. do sportu mam inny zegarek, tu powiadomienia, fotki, fajne tarcze i tyle