grzybiarz 10 294 Opublikowano 22 maja 2018 Autor Opublikowano 22 maja 2018 A ktoś rozmawia do zegarka? Parę razy skorzystałem, ale raczej drę japę do zegarka, a i tak rozmówca mówi że słabo słyszy. Przydaje się jak siedzisz na kiblu, czy pichcisz żarcie i nie masz jak normalnie rozmawiać. Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 22 maja 2018 Opublikowano 22 maja 2018 A zdarzało mi sie, wygodne jeśli nie można sięgnąć po telefon za bardzo. Ale nie jest to idealna opcja, faktycznie bywały problemu z usłyszeniem mnie. Cytuj
Whisker 1 450 Opublikowano 22 maja 2018 Opublikowano 22 maja 2018 No to ja nie miałem problemów, owczywiście zegarek podniesiony do ust a nie wiszący Cytuj
seb.maz 722 Opublikowano 27 maja 2018 Opublikowano 27 maja 2018 Kolejny zakup tej firmy z którego jestem zadowolony. Jako zegarek się sprawdza, pokazuje godzinę, datę, stoper itp. Aktywności, widzimy spalone kalorie, oddech, tętno Powiadomienia, BAJKA! Dla mnie super sprawa, nie muszę ciągle sięgać do kieszeni spodni, dźwięki wyłączone, wszystko widzę na wyciągnięcie ręki (w pracy gdy kontakt z klientem dyskretne spojrzenie na zegarek, stacja benzynowa gdy tel w samochodzie, w domu gdy tel na ławie, a ja mam wszystko pod kontrolą na swoim nadgarstku. Dużo mi to daje, czas na rozmyślanie odp., segreguje w sekundzie kolejność ważnych czynność, prowadzić rozmowę, czy przeprosić, bo mam akurat ważny tel. ) Wygląd trochę z dupy, ale jak kupowałem wziąłem od razu sobie bransoletkę mediolańską, dużo zmienia w aspekcie wizualnym. a i pogadać też się da wady? Być może cena i paski też sporo kosztują No i ja żeby mieć spokojną głowę muszę co noc ładować. Ale najważniejsze, to wszystko działa, stabilnie! Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 28 maja 2018 Opublikowano 28 maja 2018 12 godzin temu, seb.maz napisał: Powiadomienia, BAJKA! Dla mnie super sprawa, nie muszę ciągle sięgać do kieszeni spodni, dźwięki wyłączone, wszystko widzę na wyciągnięcie ręki (w pracy gdy kontakt z klientem dyskretne spojrzenie na zegarek, stacja benzynowa gdy tel w samochodzie, w domu gdy tel na ławie, a ja mam wszystko pod kontrolą na swoim nadgarstku. Dużo mi to daje, czas na rozmyślanie odp., segreguje w sekundzie kolejność ważnych czynność, prowadzić rozmowę, czy przeprosić, bo mam akurat ważny tel. ) No, to jest chyba najlepsze w tym wszystkim. Telefon wiecznie na wyciszonym, a jedyne co dostaję to powiadomienia na nadgarstku. Dodatkowo jak ktoś dzwoni, to mi wibruje. W ten sposób nic nie przegapię, a jest dużo mniej rozpraszania się. Żeby jeszcze ajfony nie były takim obsranym gów,nem, a przynajmniej ich baterie ;/. Kupowałem AW S2 wraz z iP7, ten pierwszy wciąż trzyma po 3-4 dni na jednym ładowaniu i nie zauważam tutaj większej degradacji póki co, a to drugie to bym do śmieci najchętniej wyje,bał jak widzę spadki rzędu 50% w ciągu dnia przy 30 minutach włączonego ekranu. Cytuj
Marcin_wawa 449 Opublikowano 19 czerwca 2018 Opublikowano 19 czerwca 2018 Kupiłem sobie tydzień temu AW series 3, między innymi dla Apple Pay i jestem zachwycony. Szybkie odczytywanie smsów i proste odpowiedzi, lub dyktowanie, tworzenie listy do zrobienia w Things za pomocą siri i ich szybki dostęp przy sprawdzaniu godziny. Bardzo mi to ułatwia codzienną pracę. Podobają mi się nawet te aktywności, przypominanie o spokojnym oddychaniu, pomiar tętna i pogoda, wszystko wygodnie podane przy podniesieniu nadgarstka. Człowiek pamięta, żeby na chwilę się wyciszyć w tym zwariowanym świecie. Endomondo też się sprawdza jak jeżdżę na rowerze. Nie wiem też na ile są to dokładne dane, ale bardziej zwracam uwagę na swój organizm odnośnie stresu w pracy. xd Cytuj
Whisker 1 450 Opublikowano 20 czerwca 2018 Opublikowano 20 czerwca 2018 No Apple Pay na zegarku sprawdza się znakomicie Cytuj
Di 839 Opublikowano 14 sierpnia 2018 Opublikowano 14 sierpnia 2018 Czy możecie polecić jakiś androidowy zegarek w sensownej cenie? Cechy, które są dla mnie istotne: - możliwość parowania z telefonem (nie potrzebuję wkładać do niego karty SIM), - fizyczne wskazówki i długi czas działania na baterii, - powiadomienia z najważniejszych aplikacji (gmail, Twitter, Messenger, SMS-y) - wystarczy sam początek wiadomości, nie potrzebuję całej treści, - mile widziane sterowanie odtwarzaczem muzycznym uruchomionym na telefonie, - dodatki typu pulsometr itp. nie są dla mnie istotne. W teorii fajny wydaje się Lenovo Watch X, ale czytałem niepochlebne opinie o nim :(. Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 28 sierpnia 2018 Opublikowano 28 sierpnia 2018 Ja też szukam zegarka dla kobity na prezent, coś do 300-400PLN. Na razie najbardziej w oko wpadł mi Xiaomi Amazfit Bip, ale może coś innego polecicie? Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 1 września 2018 Autor Opublikowano 1 września 2018 https://plantwear.pl/drewniane-zegarki/ ja kiedys kupilem jakis z tych i byla zadowolona. tyle że to nie smart. Cytuj
sprite 1 784 Opublikowano 5 października 2018 Opublikowano 5 października 2018 (edytowane) No i przyszedł AW 4 Nike Edition Cudowny Ogromna różnica w działaniu w porównaniu do aw 2. Edytowane 5 października 2018 przez sprite 3 1 1 Cytuj
Gość ragus Opublikowano 5 października 2018 Opublikowano 5 października 2018 (edytowane) Szybciej czas pokazuje? Edytowane 5 października 2018 przez ragus Cytuj
sprite 1 784 Opublikowano 5 października 2018 Opublikowano 5 października 2018 Dokładnie tak. Nie ma szybszych. Cytuj
Paolo de Vesir 9 086 Opublikowano 5 października 2018 Opublikowano 5 października 2018 s t y l o w y Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 5 października 2018 Opublikowano 5 października 2018 Wyglada jak zabawka :E 1 1 Cytuj
sprite 1 784 Opublikowano 5 października 2018 Opublikowano 5 października 2018 Dlatego ma się po kilka pasków. Ten najk był brany tylko pod sport. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 5 października 2018 Opublikowano 5 października 2018 Czy ten pasek to guma z aligatora? Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 5 października 2018 Opublikowano 5 października 2018 pięknie doopa pęka biedakom :minglee: Piękny zegarek Sprajcik, zazdro mocno, liczę na to, że uda mi się zakupić do końca roku Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 5 października 2018 Opublikowano 5 października 2018 12 minut temu, Rayos napisał: pięknie doopa pęka biedakom :minglee: Piękny zegarek Sprajcik, zazdro mocno, liczę na to, że uda mi się zakupić do końca roku Cytat Eeeeeeeeh, życiową pustkę powinieneś wypełnić kobiecą miłością a nie nieużywanym plastikiem 3 2 Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 5 października 2018 Opublikowano 5 października 2018 Przecież zegarek będzie używany, więc argument biedackiego pantofla z czapy 1 1 Cytuj
Paolo de Vesir 9 086 Opublikowano 5 października 2018 Opublikowano 5 października 2018 Klasy nie kupisz. Co ty masz z tymi biedakami ciągle?? Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 5 października 2018 Opublikowano 5 października 2018 Teraz, blantman napisał: nieograniczoną skończoną* Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi