sprite 1 784 Opublikowano 5 października 2018 Udostępnij Opublikowano 5 października 2018 Blantman i paolo wypowiadają się o stylu i klasie. Dusze się ze śmiechu xDDD Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 5 października 2018 Udostępnij Opublikowano 5 października 2018 30 minut temu, Rayos napisał: pięknie doopa pęka biedakom :minglee: Piękny zegarek Sprajcik, zazdro mocno, liczę na to, że uda mi się zakupić do końca roku Hururu mam automat właśnie na ręku kosztujący więcej niż aw... pisząc z pięknego Xa. Tu nie chodzi o pieniądze, po prostu z wyglądu mi nie lezy mogliby zrobi okrągła kopertę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 5 października 2018 Udostępnij Opublikowano 5 października 2018 (edytowane) jaki biedak, starego iphona używa xddd wez idz do roboty to se kupisz xs może to cie mroku zacznie szanowac Edytowane 5 października 2018 przez szejdj Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 9 października 2018 Udostępnij Opublikowano 9 października 2018 https://myapple.pl/posts/17971-apple-pay-juz-w-payu Na razie testują na jakiś serwisach charytatywnych i pomagamyzwierzakom.pl Lada dzień będzie można płacić zegarkiem na allegro i innych serwisach Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 085 Opublikowano 9 października 2018 Udostępnij Opublikowano 9 października 2018 Kurcze, co za cudowność Płacenie telefonem to jest absolutne 10/10 o czym przekonałem się wczoraj dokonując płatności internetowej przez aplikację PeoPay w niecałe 5s. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 294 Opublikowano 9 listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2018 stare foto z telefonu, pamiętam że się zdziwiłem tym wpisem o wózku inwalidzkim Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 9 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2018 (edytowane) Ale o co chodzi? Bardzo dobrze, że stworzyli taki trening. https://support.apple.com/pl-pl/HT207934#wheelchair Edytowane 9 listopada 2018 przez sprite Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 9 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2018 grzybiarz czy ty kiedyś badałeś sobie iloraz inteligencji? albo rozmawiałeś z psychiatrą na temat swojego zdrowia psychicznego? moim zdaniem powinieneś, bo to przestaje być śmieszne, możesz sobie zrobić krzywdę, albo co gorzej komuś innemu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 294 Opublikowano 9 listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2018 szejdi ty k0rwo, zdziwił mnie po prostu ten tekst o wózku inwalidzkim. Ja rozumiem że jesteś inwalidą (umysłowym to na pewno), no ale nie musisz mnie zaraz obrażać. Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 10 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2018 w którym momencie cie obraziłem? Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 294 Opublikowano 10 listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2018 (edytowane) . Edytowane 11 listopada 2018 przez grzybiarz Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 11 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2018 (edytowane) no co tam było? czemu usunales? Edytowane 11 listopada 2018 przez szejdj Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 21 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 grudnia 2018 Warto brac Apple Watch z dostępem do sieci komórkowej? Trochę kusi ale z drugiej strony telefon mam ze sobą przez 99% wiec raczej bez sensu, jedyny plus to streaming muzyki podczas biegania ale można sobie wrzucić playliste na zegarek, a i pewnie bateria krócej trzyma nie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 21 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 grudnia 2018 6 minut temu, kubson napisał: Warto brac Apple Watch z dostępem do sieci komórkowej? Trochę kusi ale z drugiej strony telefon mam ze sobą przez 99% wiec raczej bez sensu, jedyny plus to streaming muzyki podczas biegania ale można sobie wrzucić playliste na zegarek, a i pewnie bateria krócej trzyma nie? Według mnie nie, zwykła wersja wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 24 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 grudnia 2018 W takiej sytuacji tylko zwyklak. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 24 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 grudnia 2018 Dzięki, ale chyba szarpnę się na wersje cellular, bo podejrzewam ze za jakieś pół roku bateria w iPhone XS nie będzie tak super trzymać jak do tej pory, a dzięki zegarkowi dalej będę mógł być w kontakcie, tym bardziej ze u swojego operatora będę mieć rok połączenia Apple Watch za darmo. poczekam na jakieś promo i wezmę Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 29 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2018 Wczoraj miałem mieć Apple Watch ale kurier zdecydował zaje,bać paczkę xd no wiec lipa, czekam na zwrot hajsu i kupię raz jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 29 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2018 1 godzinę temu, kubson napisał: Wczoraj miałem mieć Apple Watch ale kurier zdecydował zaje,bać paczkę xd no wiec lipa, czekam na zwrot hajsu i kupię raz jeszcze Lipa Nike+ zamówiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 29 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2018 Zwykły 4 44mm z siecią komórkowa:) no nic po nowym roku zrobię drugie podejście Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 3 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 stycznia 2019 paczka sie jednak znalazla, kurier dostarczyl dzisiaj przesylke:) poki co jaranko mocno tylko musze pare rzeczy na spokojnie ogarnac Cytuj Odnośnik do komentarza
kes 1 462 Opublikowano 3 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 stycznia 2019 Z jakiej sieci korzystasz? Nie wiedziałem że za esim trzeba płacić coś ekstra u operatora Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 3 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 stycznia 2019 pomieszkuje w londynie i korzystam z vodafone pierwsze 6 miesiecy za darmo pozniej £5 dodatkowo miesiecznie - ale gadalem na infolinii i niby mam miec rok podlaczenia za free Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 8 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2019 Mały update odnośnie zegarka, przed kupnem miałem pewne obawy czy faktycznie jest mi potrzebny i szczerze mówiąc nie jest xd ale jezu jak to fajnie śmiga wszystko, płacenie zegarkiem goty, mapy na zegarku goty, odblokowywanie komputera goty, streaming muzyki goty Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 294 Opublikowano 8 stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2019 no telefon jak zapomnisz i wyjdziesz z chaty to lipa, czuję jakiś niepokój wtedy. A zegarek jak zapomnisz to nic się nie dzieje, bo to tylko gadzecik, a nie niezbędnik jak telefon Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 8 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2019 2 razy zapomnisz naładować i do szafy niesamowity sprzęt Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi