Skocz do zawartości

Gears of War (ustawki)

Featured Replies

Opublikowano

gears_of_war_wallpaper___clash_by_damien

Chainsaw Warriors!

Założyłem tutaj ten temat aby nie spam-ować ogólnego.

• Odpowiedzi 85
  • Wyświetleń 26,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Po 20 mogę z wami dzisiaj popiłować

• Elo, z chęcią pogram z Wami forumowicze. Jadę od pierwszego lvl - ostatni raz grałem w gears 3 na premierę 

• Figus na kolanach         Dzisiaj nie dam rady bo ide pic ale jakbym nie szedl pic to pewnie bede gral

Opublikowano

Moja lososiowa pila jest gotowa :fsg: 

Dzisiaj I jutro wieczorem moge popykac ale pewnie nie tak ostro jak wczoraj ;) Przyszly weekend odpada niestety z powodu urlopu :(

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Ja jestem chętny, najwiecej gram piatek / sobota wieczór i nocki

Opublikowano
  • Autor

Ja, prawie to każdy wieczór mama wolny.

Opublikowano

u mnie w tyg może być ciężko, za to weekendy prawie zawsze wolne, puszczać propozycję na dany dzień i niech się chętni i wiedzący czy dadzą radę wpisują

Opublikowano

Nie wiedziałem, że wczoraj graliście, a to przez to, że nie zaglądałem do tematu. Wszedłem wieczorem zobaczyć czy coś z moim netem czy po prostu MM w TR jest zyebany. Zagrałem rudnkę w Gearsy i dostałem zapro od Słupka, ale nie wiedziałem, że o to chodzi bo bym pograł. :(

Teraz już będę śledził, ale kermit musi być. :cool::lapka: 

Opublikowano

zeby ten temat mial sens, ktos musi podac godzine / dzien i wtedy ludzie mowia kto bedzie a kto nie

bo tak to co z tego ze dacie posta "ja moge po obiedzie", "ja w pierwsza nieparzysta niedziele grudnia", "ja nie gram bo myje nogi babci" itp

Opublikowano

No to zeby bylo konkretnie to czwartek-niedziela nie bede gral bo Kermit wpada do mnie na black pudding :cool:

Opublikowano
  • Autor

Więc, dzisiaj godzina 19:00?kto chętny?

Opublikowano

ja z checia bede gral z wami, lvl 21, roznie ze mna bywa, ale powinienem byc wieczorami. dzis odpada, jutro chyba tez.

Opublikowano

Dzień dobry, mam na imię Damian i chętnie zagram z pro ogarami i innymi jankami używającymi damskich kolorów na lancerach.

:Coolface:

Po 20 mogę z wami dzisiaj popiłować

Opublikowano

gurwa nie działa mi online, też tak macie?

edit już ruszyło gó.wno

Edytowane przez koval

Opublikowano

u mnie dziala, rozegralem 2 mecze

Opublikowano
  • Autor

Jeśli będzie ekipa to na pewno  będę również!

Opublikowano

Elo, z chęcią pogram z Wami forumowicze. Jadę od pierwszego lvl - ostatni raz grałem w gears 3 na premierę  :sorcerer:

Opublikowano

Salwador jaki masz gamertag? Suprement dodałem Cię do znajomków

mój to KostekWillemann, zazwyczaj gram 22/23

Edytowane przez Banny

Opublikowano

Ok panowie trzeba rozkręcić jakas ustawke na piątek, powiedzmy ok 20-21? Kto chętny?