Opublikowano 21 września 20159 l Chainsaw Warriors! Założyłem tutaj ten temat aby nie spam-ować ogólnego.
Opublikowano 21 września 20159 l Moja lososiowa pila jest gotowa Dzisiaj I jutro wieczorem moge popykac ale pewnie nie tak ostro jak wczoraj Przyszly weekend odpada niestety z powodu urlopu Edytowane 21 września 20159 l przez hav3n
Opublikowano 21 września 20159 l u mnie w tyg może być ciężko, za to weekendy prawie zawsze wolne, puszczać propozycję na dany dzień i niech się chętni i wiedzący czy dadzą radę wpisują
Opublikowano 21 września 20159 l Nie wiedziałem, że wczoraj graliście, a to przez to, że nie zaglądałem do tematu. Wszedłem wieczorem zobaczyć czy coś z moim netem czy po prostu MM w TR jest zyebany. Zagrałem rudnkę w Gearsy i dostałem zapro od Słupka, ale nie wiedziałem, że o to chodzi bo bym pograł. Teraz już będę śledził, ale kermit musi być.
Opublikowano 21 września 20159 l zeby ten temat mial sens, ktos musi podac godzine / dzien i wtedy ludzie mowia kto bedzie a kto nie bo tak to co z tego ze dacie posta "ja moge po obiedzie", "ja w pierwsza nieparzysta niedziele grudnia", "ja nie gram bo myje nogi babci" itp
Opublikowano 21 września 20159 l No to zeby bylo konkretnie to czwartek-niedziela nie bede gral bo Kermit wpada do mnie na black pudding
Opublikowano 21 września 20159 l Dzień dobry, mam na imię Damian i chętnie zagram z pro ogarami i innymi jankami używającymi damskich kolorów na lancerach.
Opublikowano 21 września 20159 l ja z checia bede gral z wami, lvl 21, roznie ze mna bywa, ale powinienem byc wieczorami. dzis odpada, jutro chyba tez.
Opublikowano 21 września 20159 l Dzień dobry, mam na imię Damian i chętnie zagram z pro ogarami i innymi jankami używającymi damskich kolorów na lancerach. Po 20 mogę z wami dzisiaj popiłować
Opublikowano 21 września 20159 l gurwa nie działa mi online, też tak macie? edit już ruszyło gó.wno Edytowane 21 września 20159 l przez koval
Opublikowano 27 września 20159 l Elo, z chęcią pogram z Wami forumowicze. Jadę od pierwszego lvl - ostatni raz grałem w gears 3 na premierę
Opublikowano 28 września 20159 l Salwador jaki masz gamertag? Suprement dodałem Cię do znajomków mój to KostekWillemann, zazwyczaj gram 22/23 Edytowane 28 września 20159 l przez Banny
Opublikowano 28 września 20159 l Ok panowie trzeba rozkręcić jakas ustawke na piątek, powiedzmy ok 20-21? Kto chętny?