Skocz do zawartości

Gears of War (ustawki)

Salwador

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No jakbyście byli to dajcie mi znać jakąś wiadomością(odczytam na pc/smartglassie) to wbiję na klocka. 

Opublikowano

Pany, mnie jednak może nie być bo już trzeci klapek za moją namową przechodzi dzisiaj na zieloną stronę i muszę mu wyjaśnić jak sie poruszać po zielonym królestwie :xboss: ewentualnie jakby się coś zmieniło to wskoczę do party :lapka:

Opublikowano (edytowane)

Mialem iść na imprezę ruchac portugalki ale zostaje w domu i odpalam Gearsy wiedz mnie kuhwa dzisiaj nie zawodzić :lapka:

Edytowane przez hav3n
Gość DonSterydo
Opublikowano

Sorry, ze nie odbieralem zaproszen, ale gralem online w Magic i FM6.

Opublikowano

Wbiłem wczoraj późno na XBL i chciałem pograć, ale zobaczyłem, że jest was 9 w party więc i tak by nie było miejsca więc wyłączyłem klocka. :frog: 

Opublikowano (edytowane)

znajdzie sie ktos chetny na wygranie 25 meczow 2vs2gnasher ? piatek nocka, ewentualnie sobota / niedziela wiekszosc dnia i nocka ;d

Edytowane przez kubson
Opublikowano (edytowane)

Ale, że ty z kimś już dobranym na ustawkę czy szukasz kompana? 

No i te terminy. :/ W nocy się śpi. :kaz:

Edytowane przez suteq
Opublikowano (edytowane)

szukam kompana, bo z randomami sie nie da zrobic tego ;/ 

co do saboty / niedzieli to nie sprecyzowalem  chodzilo mi o dniowke i nocke 

Edytowane przez kubson
Opublikowano

No to ja mógłbym w sumie, bo pograć bym pograł i przy okazji jakieś osiągnięcie by wpadło. :lapka: 

Tylko nie wiem czy będziesz miał ze mnie jakiś pożytek, bo chyba ty jesteś ostrym wymiataczem. 

Opublikowano

nie no cienki jestem, czasem po prostu mam lepsze dni, 

daj znac kiedy ci pasuje, jak znajda sie jeszcze jacys chetni to pisac smialo mozna sie w 4 ustawic