Opublikowano 1 października 20159 l Gramy, gramy tylko ze bede późno, no ale moze bedziecie jeszcze grac i znajdzie sie jedno miejsce
Opublikowano 2 października 20159 l jak wszystko pójdzie z planem to jo! https://www.youtube.com/watch?v=yRy4aszgZRc Edytowane 2 października 20159 l przez Banny
Opublikowano 2 października 20159 l No jakbyście byli to dajcie mi znać jakąś wiadomością(odczytam na pc/smartglassie) to wbiję na klocka.
Opublikowano 2 października 20159 l Pany, mnie jednak może nie być bo już trzeci klapek za moją namową przechodzi dzisiaj na zieloną stronę i muszę mu wyjaśnić jak sie poruszać po zielonym królestwie ewentualnie jakby się coś zmieniło to wskoczę do party
Opublikowano 2 października 20159 l Mialem iść na imprezę ruchac portugalki ale zostaje w domu i odpalam Gearsy wiedz mnie kuhwa dzisiaj nie zawodzić Edytowane 2 października 20159 l przez hav3n
Opublikowano 2 października 20159 l Jak z Wami zagrać? Wyśle ktoś zapro? Edytowane 2 października 20159 l przez yab
Opublikowano 3 października 20159 l haven ty je.bany piłowniku. ;/ Wczoraj było goty granie Sory że nie pogadałem ale dziewczyna poszła wcześniej spać. Headset miałem włączony i słuchałem Was tylko
Opublikowano 3 października 20159 l Sorry, ze nie odbieralem zaproszen, ale gralem online w Magic i FM6.
Opublikowano 3 października 20159 l Figus na kolanach Dzisiaj nie dam rady bo ide pic ale jakbym nie szedl pic to pewnie bede gral
Opublikowano 3 października 20159 l Poszedł raport zemsta jest słodka, tak się dać zrobić Edytowane 3 października 20159 l przez Figuś
Opublikowano 3 października 20159 l Wbiłem wczoraj późno na XBL i chciałem pograć, ale zobaczyłem, że jest was 9 w party więc i tak by nie było miejsca więc wyłączyłem klocka.
Opublikowano 3 października 20159 l Panowie było ekstra. To moj pierwszy GoW. Miod jaki sie wylewa z online
Opublikowano 6 października 20159 l znajdzie sie ktos chetny na wygranie 25 meczow 2vs2gnasher ? piatek nocka, ewentualnie sobota / niedziela wiekszosc dnia i nocka ;d Edytowane 6 października 20159 l przez kubson
Opublikowano 6 października 20159 l Ale, że ty z kimś już dobranym na ustawkę czy szukasz kompana? No i te terminy. W nocy się śpi. Edytowane 6 października 20159 l przez suteq
Opublikowano 6 października 20159 l szukam kompana, bo z randomami sie nie da zrobic tego ;/ co do saboty / niedzieli to nie sprecyzowalem chodzilo mi o dniowke i nocke Edytowane 6 października 20159 l przez kubson
Opublikowano 6 października 20159 l No to ja mógłbym w sumie, bo pograć bym pograł i przy okazji jakieś osiągnięcie by wpadło. Tylko nie wiem czy będziesz miał ze mnie jakiś pożytek, bo chyba ty jesteś ostrym wymiataczem.
Opublikowano 6 października 20159 l nie no cienki jestem, czasem po prostu mam lepsze dni, daj znac kiedy ci pasuje, jak znajda sie jeszcze jacys chetni to pisac smialo mozna sie w 4 ustawic