Skocz do zawartości

Gears of War (ustawki)

Salwador

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

No ja generalnie w weekend dostępny jestem, w piątek po 18 będę w domu dopiero jak coś. 

Wystarczy, że dasz mi znać, że chciałbyś i ja wbijam na kloca. 

Edytowane przez suteq
Opublikowano

W sumie to bym się pisał na piątek, zagadam z kumplem to też by był pewnie chętny i byłby komplet.

Tylko piatek pewnie bede koło 22-23 wiec bezpieczniej umówić sie na sobotę zeby suteq był:)

Opublikowano

Nie no ja w piątek spoko tylko, że po 18 będę w domu dopiero więc ta 22 spoko tylko tak max do północy, może 1 bo trochę mnie przeziębienie wzięło więc wolę się nie przemęczać. :P

Opublikowano

Bliżej piątku będę lepiej wiedział co i jak, sobota odpada bo w niedzielę jadę na mecz do wawy i muszę być wypoczęty :P w Piątek też tak max do pierwszej bo sobota do tyrki, ale jak sobie znajdziecie innych to problemu nie będzie :dog:

Opublikowano (edytowane)

12106734_1086725364701714_55773812511537

Chciałbym was wszystkich zaprosić na turniej 2v2 z nagrodami!!

Więcej info:  www.facebook.com/events/1047662035267360/

oraz 4v4!!!!

12047115_1086725704701680_13052353897055

więcej: www.facebook.com/events/1159364310758869/

Edytowane przez Salwador
Opublikowano

Zieloni bracia wiem ze poniedziałek nie jest najlepszym dniem na naerdalanie się gnaszerami ale właśnie taki dzień rzucam. Godziny standardowe ok 19-20. Kto jest za, a nawet przeciw?

• 1 miesiąc temu...
  • 4 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Panowie robimy dzisiaj/jutro jakąś świąteczną forumową ustawkę?

Jest podwójne xp jakby co no i nowa lista na publicu "strzelby i snajperki" - granie tylko tymi broniami. Ostatnio głównie gram tylko tam, ale można zwykłego deathmatcha zagrać czy annex.

Edytowane przez Słupek
Opublikowano (edytowane)

Ja raczej będę, co do trybu gry to sie dostosuje ale najchętniej zagrałbym blitz

Edytowane przez kubson
Opublikowano

16, 17?

Może być. Kubson będziesz ? Brakuje jeszcze jednej osoby, ktoś chętny ?

Ja raczej będę, co do trybu gry to sie dostosuje ale najchętniej zagrałbym blitz

Również jestem za tym trybem :)