MatekDM 1 300 Opublikowano 30 września 2015 Opublikowano 30 września 2015 Cieszę się że nie jestem sam, co do apteczek. A komu jeszcze brakuje zwykłego podziału na poziomy? I kogo irytuje zanik walk z bossami w wielu grach? Kiedyś bossowie to była integralna część gry. Mi tego cholernie brakuje, że jest ta parszywa autoregeneracja i brakuje też dobrych, wymagających bossów. W ogóle mam słabość do starych gier, ostatnio bardziej się wkręcam w produkcje z lat 90 niż w najnowsze killery, teraz pewno dodatek do Wiedźmina trochę to zmieni. No i liczę na multi z Halo 5. Ale to i tak nie to samo co dziesiątki jak nie setki godzin spędzone niegdyś najpierw po lanie w Quake'u, HL i CSie w kafejkach, a potem w Quake Live. Jeszcze Unreal był przecież. Czasy skillsów, maksowania wyników. Nie o tym mowa, ale mnie nostalgia dopadła Cytuj
Croc 79 Opublikowano 30 września 2015 Opublikowano 30 września 2015 O akurat bossow nie lubie (Soulsy wyjątek).Moze dlatego ze rzadko juz sa fajnie zrobieni? Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 30 września 2015 Opublikowano 30 września 2015 Pierwszy self regend był chyba w CoD 2, bo w jedynce prawilnie się podnosiło apteczki. Mówie o zakończeniu czyli o pseudo bossach Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 30 września 2015 Opublikowano 30 września 2015 Dlatego byłem mocnop podniecony jak odpaliłem pierwszy raz Dead Space 2. Gierka z poziomem trudnosci w starym stylu. akurat ds2 ma dużo łatwiejszy poziom trudności na normal względem jedynki. survival zaczyna się od... survivor Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 1 października 2015 Opublikowano 1 października 2015 Ja nie skończyłem ds2 bo na końcu w okolicy chaptera 13 trafiłem na najgorszego bossa w życiu tak zwanego bugger bossa. Gry nie dało się ukończyć i w(pipi) mnie strzelił Cytuj
decoyed 707 Opublikowano 3 października 2015 Opublikowano 3 października 2015 (edytowane) Tak sobie wlasnie ogladam filmiki z Valkyrie Profile i mnie krwica bierze, ze nie zagram w to ponownie. Na psn gry brak. Na aukcjach nie widze. Bieda. Najblizej systemem/ukazaniem akcji w co udalo mi sie zagrac bylo Child of Light. Swietna gra ale ja chce jeszcze. Poprawka. Ebay uratowal sytuacje. Jest dostepna wersja na psp. Szkoda tylko, ze nie mam psp. Edytowane 3 października 2015 przez decoyed Cytuj
decoyed 707 Opublikowano 3 października 2015 Opublikowano 3 października 2015 Powyzej odpowiedz na pytanie: Czy jesteśmy zagrożonym gatunkiem? Ja tu o dostepnosci gry w sprzedazy a ten mi o emulatorach. Cytuj
Paliodor 1 817 Opublikowano 3 października 2015 Opublikowano 3 października 2015 Ja tu o dostepnosci gry w sprzedazy a ten mi o emulatorach. Emu to spoko sposób do ogrania danych gierek więc zawsze to jakieś wyjście. Cytuj
nieobchodzimnieto 484 Opublikowano 3 października 2015 Opublikowano 3 października 2015 http://www.twitch.tv/esl_csgo_pl a wy co, dalej 'turnieje' w fifa w tesco na 4 telewizory? hehe. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi