Skocz do zawartości

Czy jesteśmy zagrożonym gatunkiem?

Featured Replies

Opublikowano

Cieszę się że nie jestem sam, co do apteczek. 

A komu jeszcze brakuje zwykłego podziału na poziomy? I kogo irytuje zanik walk z bossami w wielu grach? Kiedyś bossowie to była integralna część gry. 

Mi tego cholernie brakuje, że jest ta parszywa autoregeneracja i brakuje też dobrych, wymagających bossów. 

W ogóle mam słabość do starych gier, ostatnio bardziej się wkręcam w produkcje z lat 90 niż w najnowsze killery, teraz pewno dodatek do Wiedźmina trochę to zmieni. No i liczę na multi z Halo 5.

Ale to i tak nie to samo co dziesiątki jak nie setki godzin spędzone niegdyś najpierw po lanie w Quake'u, HL i CSie w kafejkach, a potem w Quake Live. Jeszcze Unreal był przecież. Czasy skillsów, maksowania wyników. 

Nie o tym mowa, ale mnie nostalgia dopadła :/

• Odpowiedzi 184
  • Wyświetleń 10,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Historia gier to ciekawy aspekt ( jeszcze na studiach mocno zastanawiałem się nad napisaniem magisterki z tym związanej), naznaczony trendami (bo ryzyka w branży bano się zawsze), szybkim rozwojem ora

• jedyna gra która obejrzałem to Heavy Rain , ale pada trzymałem w łapie bo czasem musiałem wcisnąc kółko.   Oglądanie gier na youtube jest chore i swiadczy o pier.dolcu. Ostatnio pisałem co jakis typ

• figaro skad wiesz, ze nowe gry nie jaraja jak nie grasz w nie a na dodatek przeczysz sam sobie bo co nowa zapowiedz to z reguly firago pierwszy wali posta,ze nie potrafi sie doczekac

Opublikowano

O akurat bossow nie lubie (Soulsy wyjątek).Moze dlatego ze rzadko juz sa fajnie zrobieni?

Opublikowano

Pierwszy self regend był chyba w CoD 2, bo w jedynce prawilnie się podnosiło apteczki.

Mówie o zakończeniu czyli o pseudo bossach

Opublikowano

Dlatego byłem mocnop podniecony jak odpaliłem pierwszy raz Dead Space 2. Gierka z poziomem trudnosci w starym stylu. 

akurat ds2 ma dużo łatwiejszy poziom trudności na normal względem jedynki. survival zaczyna się od... survivor :reggie:

Opublikowano

Ja nie skończyłem ds2 bo na końcu w okolicy chaptera 13 trafiłem na najgorszego bossa w życiu tak zwanego bugger bossa. Gry nie dało się ukończyć i w(pipi) mnie strzelił :)

Opublikowano

Tak sobie wlasnie ogladam filmiki z Valkyrie Profile i mnie krwica bierze, ze nie zagram w to ponownie. Na psn gry brak. Na aukcjach nie widze. Bieda. Najblizej systemem/ukazaniem akcji w co udalo mi sie zagrac bylo Child of Light. Swietna gra ale ja chce jeszcze.

Poprawka. Ebay uratowal sytuacje. Jest dostepna wersja na psp. Szkoda tylko, ze nie mam psp.

Edytowane przez decoyed

Opublikowano

Powyzej odpowiedz na pytanie: Czy jesteśmy zagrożonym gatunkiem? Ja tu o dostepnosci gry w sprzedazy a ten mi o emulatorach.

Opublikowano

Ja tu o dostepnosci gry w sprzedazy a ten mi o emulatorach.

Emu to spoko sposób do ogrania danych gierek więc zawsze to jakieś wyjście.