Velius 5 709 Opublikowano 21 listopada 2015 Opublikowano 21 listopada 2015 Dla mnie to troche połączenie Destiny z TF 2. TF 2 mi sie w ogole nie podoba, a to mnie zainteresowalo odrazu. Nie pisalem tez ze jest to skillowa gra ale gra sie naprawde przyjemnie i fajny jest jednak podzial na role. Moze i gra dla Januszy, ale przy wielu super serious strzelankach i mobach na PC szukalem wlasnie takiej odskoczni na relaks i ta gra spelnia moje zapotrzebowania w tej materii. Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 21 listopada 2015 Opublikowano 21 listopada 2015 Mnie się podoba, jak na konsolach ruszy to w 60 fpsach to biorę taką wersję. Od tej gry nie wymagałem aby była jakaś uber skillowa, wesoła rozpierducha i fajne postacie do wyboru, mnie to kupuje. Cytuj
UberAdi 2 288 Opublikowano 21 listopada 2015 Opublikowano 21 listopada 2015 (edytowane) Ja mam czasem wrażenie, że Blizzard mógłby wydać grę w papier, kamień, nożyce w odpowiednim stylu graficznym i z odpowiednim marketingiem a niektórzy tłumy by się tym zachłysnęły. Edytowane 21 listopada 2015 przez UberAdi Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 21 listopada 2015 Opublikowano 21 listopada 2015 Cóż poradzić, ich gry nie są skomplikowane, ale są podawane w świetny sposób. Cytuj
Metoda 1 325 Opublikowano 21 listopada 2015 Autor Opublikowano 21 listopada 2015 Czyli fałszywy mesjasz? Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 21 listopada 2015 Opublikowano 21 listopada 2015 Ja mialem syndrom "jeszcze jednej gry" i skonczylem grac o 6:15 rano Dla kogo falszywy dlatego falszywy, dla mnie masa zabawy, ale potrzeba wiecej trybow i map. Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 21 listopada 2015 Opublikowano 21 listopada 2015 Gierca ostro daje rade musze przyznac.Gorzej o ludziach. Pykam jako Mercy i ciezko o DPSa, ktory mnie bedzie bronic (99% czasu sam sie musze bronic - nawet do tripple killi dochodzi lol), wiec nie moge utilizowac postaci fajnie. Jednak jak sie trafi taki woah... ostra sieka Milutko sie gra. Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 22 listopada 2015 Opublikowano 22 listopada 2015 (edytowane) Pograłem parę godzin. Ogólnie gierka jest przepyszna jeżeli chodzi o gameplay Optymalizacja, heh to wersja beta a gra jest lepiej zoptymalizowana niż wszystkie inne tytuły blizza razem wzięte (mówię o SC2 i Hotsie, które hulają na innym powalonym silniku...). Fajne postaci, miła grafika dla oczu, w sumie gra wciąga ostro. Mam tylko obawy o to iż po kilkunastu godzinach ludzie nie będą mieli po co w to grać. Brak tablicy wyników, profilu gracza, drabinki etc. Nie wymagam tego w becie, ale blizzard mógłby chociaż o tym napomknąć, Ogólnie gra ma wyjść za 7 miesięcy, więc pewnie dodadzą sporo map/postaci. Aktualnie ta gra nie jest nawet warta 20-30$, a co dopiero mówić o 60 xDDD Pograłem chwilę z ekipą i wtedy gierka pokazuje pazur. Serio do 5v5 nadaje się wyśmienicie, a łączenie umiejętności postaci Team Comp w tej grze jest najważniejszą kwestią i niestety ale z randomami traci się jakieś 80% funu płynnącego z gry - gierka jest nastawiona na grę drużynową nawet bardziej niż moby. Widać również, że gra od samego początku była tworzona z myślą o konsolach. Uważam, że na ps4 ten tytuł zarządzi. Na XO będzie ciężej, bo tam króluje CoD i H5. Edytowane 22 listopada 2015 przez Starh Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 22 listopada 2015 Opublikowano 22 listopada 2015 Skonczyles grac i moge wskakiwac? Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 22 listopada 2015 Opublikowano 22 listopada 2015 Skonczyles grac i moge wskakiwac? yep, idę teraz czytać uzasadnienia. Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 22 listopada 2015 Opublikowano 22 listopada 2015 Pograłem parę godzin. Ogólnie gierka jest przepyszna jeżeli chodzi o gameplay Optymalizacja, heh to wersja beta a gra jest lepiej zoptymalizowana niż wszystkie inne tytuły blizza razem wzięte (mówię o SC2 i Hotsie, które hulają na innym powalonym silniku...). Fajne postaci, miła grafika dla oczu, w sumie gra wciąga ostro. Mam tylko obawy o to iż po kilkunastu godzinach ludzie nie będą mieli po co w to grać. Brak tablicy wyników, profilu gracza, drabinki etc. Nie wymagam tego w becie, ale blizzard mógłby chociaż o tym napomknąć, Ogólnie gra ma wyjść za 7 miesięcy, więc pewnie dodadzą sporo map/postaci. Aktualnie ta gra nie jest nawet warta 20-30$, a co dopiero mówić o 60 xDDD Pograłem chwilę z ekipą i wtedy gierka pokazuje pazur. Serio do 5v5 nadaje się wyśmienicie, a łączenie umiejętności postaci Team Comp w tej grze jest najważniejszą kwestią i niestety ale z randomami traci się jakieś 80% funu płynnącego z gry - gierka jest nastawiona na grę drużynową nawet bardziej niż moby. Widać również, że gra od samego początku była tworzona z myślą o konsolach. Uważam, że na ps4 ten tytuł zarządzi. Na XO będzie ciężej, bo tam króluje CoD i H5. TF2 nie ma tablic a mluca w niego ludzie. To nie jest przypadkiem 6v6? Nom, gra sie fajnie. Dobra casualowa gierka. Jednak jak trafi sie na zorganizowana ekipe a gra sie z randomami to nie wyjdzie sie czesto nawet z 'drzwi'. Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 20 grudnia 2015 Opublikowano 20 grudnia 2015 Dupy nie urywa trailer. Niech juz lepiej wypuszcza te gre Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 20 grudnia 2015 Opublikowano 20 grudnia 2015 Dobrze ze gra mi urwala dupe Cytuj
Metoda 1 325 Opublikowano 20 grudnia 2015 Autor Opublikowano 20 grudnia 2015 Mam ochotę pojechać pod siedzibę Blizzarda i im zostawić śmierdzącego kasztana na wycieraczce, za, to. że jeszcze nie udzieli mi dostępu do bety... :[ 1 Cytuj
Ziemniaki_Sprzedaje 3 Opublikowano 10 lutego 2016 Opublikowano 10 lutego 2016 Też nie dostałem dostępu do bety Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 14 lutego 2016 Opublikowano 14 lutego 2016 Tym razem nie dostalem invite'a... jeszcze. Z jednej strony szkoda, a z drugiej i tak mam tone gier do ogrania. Pierwsza betka byla super, jestem ciekaw wrazen z obecnej. Cytuj
SpacierShark123 1 509 Opublikowano 14 lutego 2016 Opublikowano 14 lutego 2016 Liczę że jak nie dostałem się do żadnej bety to chociaż będą jakieś triale 10 dniowe by sprawdzić grę . Cytuj
Shen 9 637 Opublikowano 14 lutego 2016 Opublikowano 14 lutego 2016 Mi tez zaluja kodu na bete. Gre chyba kupie na pc, bo widze jak diablo na konsolach traktuja. Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 15 lutego 2016 Opublikowano 15 lutego 2016 Niby " Blizzard have confirmed that they will be pulling from that pool again to start this test phase. If you had access before, don't worry - it carries over." - co jest jedna wielka bzdura. Cytuj
Zorak 7 Opublikowano 2 kwietnia 2016 Opublikowano 2 kwietnia 2016 (edytowane) jutro historia wdowy Edytowane 3 kwietnia 2016 przez Zorak Cytuj
Shen 9 637 Opublikowano 3 kwietnia 2016 Opublikowano 3 kwietnia 2016 Kurde ja ciagle sie zastanawiam czy brac na ps4 czy na pc. No ale patrzac na diablo 3 na konsolach to raczej wersja na blache jest lepsza opcja. Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 3 kwietnia 2016 Opublikowano 3 kwietnia 2016 Było jakieś potwierdzenie 60 FPS na konsolach? Mój jedyny wymóg, a wolę grać na konsoli. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi