Opublikowano 21 listopada 20159 l Dla mnie to troche połączenie Destiny z TF 2. TF 2 mi sie w ogole nie podoba, a to mnie zainteresowalo odrazu. Nie pisalem tez ze jest to skillowa gra ale gra sie naprawde przyjemnie i fajny jest jednak podzial na role. Moze i gra dla Januszy, ale przy wielu super serious strzelankach i mobach na PC szukalem wlasnie takiej odskoczni na relaks i ta gra spelnia moje zapotrzebowania w tej materii.
Opublikowano 21 listopada 20159 l Mnie się podoba, jak na konsolach ruszy to w 60 fpsach to biorę taką wersję. Od tej gry nie wymagałem aby była jakaś uber skillowa, wesoła rozpierducha i fajne postacie do wyboru, mnie to kupuje.
Opublikowano 21 listopada 20159 l Ja mam czasem wrażenie, że Blizzard mógłby wydać grę w papier, kamień, nożyce w odpowiednim stylu graficznym i z odpowiednim marketingiem a niektórzy tłumy by się tym zachłysnęły. Edytowane 21 listopada 20159 l przez UberAdi
Opublikowano 21 listopada 20159 l Cóż poradzić, ich gry nie są skomplikowane, ale są podawane w świetny sposób.
Opublikowano 21 listopada 20159 l Ja mialem syndrom "jeszcze jednej gry" i skonczylem grac o 6:15 rano Dla kogo falszywy dlatego falszywy, dla mnie masa zabawy, ale potrzeba wiecej trybow i map.
Opublikowano 21 listopada 20159 l Gierca ostro daje rade musze przyznac.Gorzej o ludziach. Pykam jako Mercy i ciezko o DPSa, ktory mnie bedzie bronic (99% czasu sam sie musze bronic - nawet do tripple killi dochodzi lol), wiec nie moge utilizowac postaci fajnie. Jednak jak sie trafi taki woah... ostra sieka Milutko sie gra.
Opublikowano 22 listopada 20159 l Pograłem parę godzin. Ogólnie gierka jest przepyszna jeżeli chodzi o gameplay Optymalizacja, heh to wersja beta a gra jest lepiej zoptymalizowana niż wszystkie inne tytuły blizza razem wzięte (mówię o SC2 i Hotsie, które hulają na innym powalonym silniku...). Fajne postaci, miła grafika dla oczu, w sumie gra wciąga ostro. Mam tylko obawy o to iż po kilkunastu godzinach ludzie nie będą mieli po co w to grać. Brak tablicy wyników, profilu gracza, drabinki etc. Nie wymagam tego w becie, ale blizzard mógłby chociaż o tym napomknąć, Ogólnie gra ma wyjść za 7 miesięcy, więc pewnie dodadzą sporo map/postaci. Aktualnie ta gra nie jest nawet warta 20-30$, a co dopiero mówić o 60 xDDD Pograłem chwilę z ekipą i wtedy gierka pokazuje pazur. Serio do 5v5 nadaje się wyśmienicie, a łączenie umiejętności postaci Team Comp w tej grze jest najważniejszą kwestią i niestety ale z randomami traci się jakieś 80% funu płynnącego z gry - gierka jest nastawiona na grę drużynową nawet bardziej niż moby. Widać również, że gra od samego początku była tworzona z myślą o konsolach. Uważam, że na ps4 ten tytuł zarządzi. Na XO będzie ciężej, bo tam króluje CoD i H5. Edytowane 22 listopada 20159 l przez Starh
Opublikowano 22 listopada 20159 l Skonczyles grac i moge wskakiwac? yep, idę teraz czytać uzasadnienia.
Opublikowano 22 listopada 20159 l Pograłem parę godzin. Ogólnie gierka jest przepyszna jeżeli chodzi o gameplay Optymalizacja, heh to wersja beta a gra jest lepiej zoptymalizowana niż wszystkie inne tytuły blizza razem wzięte (mówię o SC2 i Hotsie, które hulają na innym powalonym silniku...). Fajne postaci, miła grafika dla oczu, w sumie gra wciąga ostro. Mam tylko obawy o to iż po kilkunastu godzinach ludzie nie będą mieli po co w to grać. Brak tablicy wyników, profilu gracza, drabinki etc. Nie wymagam tego w becie, ale blizzard mógłby chociaż o tym napomknąć, Ogólnie gra ma wyjść za 7 miesięcy, więc pewnie dodadzą sporo map/postaci. Aktualnie ta gra nie jest nawet warta 20-30$, a co dopiero mówić o 60 xDDD Pograłem chwilę z ekipą i wtedy gierka pokazuje pazur. Serio do 5v5 nadaje się wyśmienicie, a łączenie umiejętności postaci Team Comp w tej grze jest najważniejszą kwestią i niestety ale z randomami traci się jakieś 80% funu płynnącego z gry - gierka jest nastawiona na grę drużynową nawet bardziej niż moby. Widać również, że gra od samego początku była tworzona z myślą o konsolach. Uważam, że na ps4 ten tytuł zarządzi. Na XO będzie ciężej, bo tam króluje CoD i H5. TF2 nie ma tablic a mluca w niego ludzie. To nie jest przypadkiem 6v6? Nom, gra sie fajnie. Dobra casualowa gierka. Jednak jak trafi sie na zorganizowana ekipe a gra sie z randomami to nie wyjdzie sie czesto nawet z 'drzwi'.
Opublikowano 20 grudnia 20159 l Autor Mam ochotę pojechać pod siedzibę Blizzarda i im zostawić śmierdzącego kasztana na wycieraczce, za, to. że jeszcze nie udzieli mi dostępu do bety... :[
Opublikowano 14 lutego 20169 l Tym razem nie dostalem invite'a... jeszcze. Z jednej strony szkoda, a z drugiej i tak mam tone gier do ogrania. Pierwsza betka byla super, jestem ciekaw wrazen z obecnej.
Opublikowano 14 lutego 20169 l Liczę że jak nie dostałem się do żadnej bety to chociaż będą jakieś triale 10 dniowe by sprawdzić grę .
Opublikowano 14 lutego 20169 l Mi tez zaluja kodu na bete. Gre chyba kupie na pc, bo widze jak diablo na konsolach traktuja.
Opublikowano 15 lutego 20169 l Niby " Blizzard have confirmed that they will be pulling from that pool again to start this test phase. If you had access before, don't worry - it carries over." - co jest jedna wielka bzdura.
Opublikowano 3 kwietnia 20169 l Kurde ja ciagle sie zastanawiam czy brac na ps4 czy na pc. No ale patrzac na diablo 3 na konsolach to raczej wersja na blache jest lepsza opcja.
Opublikowano 3 kwietnia 20169 l Było jakieś potwierdzenie 60 FPS na konsolach? Mój jedyny wymóg, a wolę grać na konsoli.