Skocz do zawartości

Overwatch

Metoda

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

poczatki league of legends mi sie przypominaja, bylo kilka postaci gdzie na low rankedach miotly wszystko, a do mety sie nie lapaly, wystarczylo wiedziec jak je kontrowac. Ludzie sie jeszcze ucza postaci.

Opublikowano

poczatki league of legends mi sie przypominaja, bylo kilka postaci gdzie na low rankedach miotly wszystko, a do mety sie nie lapaly, wystarczylo wiedziec jak je kontrowac. Ludzie sie jeszcze ucza postaci.

AP Alistar, AP gragas :] Na low rankach hybrid akali.

Opublikowano

Starh#2881

Podawajcie Btagi to można pograć coś wspólnie - nie mam czasu grać na konsoli, ale co jakiś czas 15-30 min się znajdzie, a taki overwatch jest idealny do tego.

Opublikowano

Jednego nie czaje to jak lvl50-55 maja rzucane na pozarcie lvl2-20.

Ci nizsi dostaja taki w(pipi) niemilosierny, ze latwo aby sie zniechecili.

Widzialem i grinderow co posysali, ale ogolnie jak wysoki lvl na razie sie trafi to zazwyczaj premade i kosza nubkow.

Opublikowano

Bardzo mnie dziwi brak gier rankingowych, szczególnie ze pomysl na battle.net i gry rankingowe z Warcraft3 do patcha 1.14 uważam najlepszy system rankingowy jaki widziałem w grach.

Opublikowano

Rankedy były w becie, ale z racji opinii i uwag od graczy postanowili go przebudowa, dlatego go wywalili od czasu otwartej bety. Najprawdopodobniej pierwszy duży patch z rankedami i innymi pierdołami będzie pod koniec czerwca.

Opublikowano

Jak pełna wersja ma się do bety ? Wszędzie zachwalają, nawet znajomi ale w bete nie grali a dla mnie beta była średnia i bez szału. Jak to jest w końcu bo nie chciałbym czegoś przeoczyć i patrząc na oceny w serwisach to ta gra wychodzi na nieziemskie arcydzieło że aż z trudem w to uwierzyć.