Opublikowano 30 maja 20168 l Autor Akurat to jest racja. Bastion nie jest w niczym op, jak się zna chociaż podstawy mechaniki gry.
Opublikowano 30 maja 20168 l poczatki league of legends mi sie przypominaja, bylo kilka postaci gdzie na low rankedach miotly wszystko, a do mety sie nie lapaly, wystarczylo wiedziec jak je kontrowac. Ludzie sie jeszcze ucza postaci.
Opublikowano 30 maja 20168 l poczatki league of legends mi sie przypominaja, bylo kilka postaci gdzie na low rankedach miotly wszystko, a do mety sie nie lapaly, wystarczylo wiedziec jak je kontrowac. Ludzie sie jeszcze ucza postaci. AP Alistar, AP gragas :] Na low rankach hybrid akali.
Opublikowano 30 maja 20168 l Starh#2881 Podawajcie Btagi to można pograć coś wspólnie - nie mam czasu grać na konsoli, ale co jakiś czas 15-30 min się znajdzie, a taki overwatch jest idealny do tego.
Opublikowano 30 maja 20168 l Jednego nie czaje to jak lvl50-55 maja rzucane na pozarcie lvl2-20. Ci nizsi dostaja taki w(pipi) niemilosierny, ze latwo aby sie zniechecili. Widzialem i grinderow co posysali, ale ogolnie jak wysoki lvl na razie sie trafi to zazwyczaj premade i kosza nubkow.
Opublikowano 31 maja 20168 l Jak ktoś by grał dzisiaj wieczorem (PS4) to bardzo chętnie się przyłącze. Edytowane 31 maja 20168 l przez Gumiś_JaGoDa
Opublikowano 1 czerwca 20168 l Bardzo mnie dziwi brak gier rankingowych, szczególnie ze pomysl na battle.net i gry rankingowe z Warcraft3 do patcha 1.14 uważam najlepszy system rankingowy jaki widziałem w grach.
Opublikowano 1 czerwca 20168 l Autor Rankedy były w becie, ale z racji opinii i uwag od graczy postanowili go przebudowa, dlatego go wywalili od czasu otwartej bety. Najprawdopodobniej pierwszy duży patch z rankedami i innymi pierdołami będzie pod koniec czerwca.
Opublikowano 1 czerwca 20168 l Jak pełna wersja ma się do bety ? Wszędzie zachwalają, nawet znajomi ale w bete nie grali a dla mnie beta była średnia i bez szału. Jak to jest w końcu bo nie chciałbym czegoś przeoczyć i patrząc na oceny w serwisach to ta gra wychodzi na nieziemskie arcydzieło że aż z trudem w to uwierzyć.
Opublikowano 1 czerwca 20168 l Jak masz z kim grać, to jest ekstra. Sporo daje łączenie umiejętności i komunikacja. Jak będziesz grać sam, nie polecam.
Opublikowano 1 czerwca 20168 l odpalilem na ps4. Oprocz oczywistej rzeczy czyli 3 x gorszej grafy, rzuca sie w oczy FULL BUTTON MAPPING. Blizzard niesie do konsol kaganek oswiaty
Opublikowano 2 czerwca 20168 l jesli nic nie zrobia ze swoim 20 tic to gra zdechnie dosc szybko a o esport to moze zapomniec
Opublikowano 2 czerwca 20168 l Jest sens to kupic na ps4? Jest, z tego co widziałem u kumpla pyka sie rownie przyjemnie co na pc.