wet_willy 2 163 Opublikowano 2 czerwca 2016 Opublikowano 2 czerwca 2016 Dobra kupilem mam nadzieje ze sie nie zawiode Cytuj
Cottage 343 Opublikowano 2 czerwca 2016 Opublikowano 2 czerwca 2016 Dobra kupilem mam nadzieje ze sie nie zawiode Nie zawiedziesz się gra się niesamowicie. Cytuj
Kris77 434 Opublikowano 2 czerwca 2016 Opublikowano 2 czerwca 2016 Chyba jest rzeczywiście dobrze, bo nie ma używek na Allegro ani na PT. Przynajmniej wersji na Xbox One. Chętnie bym sprawdził, ale nie za 230 zł. Cytuj
Janush 224 Opublikowano 2 czerwca 2016 Opublikowano 2 czerwca 2016 Ja przed chwilą kupiłem swój egzemplarz na ps4 Jakby ktoś był chętny to wspólnej gry dziś wieczorem to zapraszam, oprócz mnie będzie jeszcze dwóch moich ziomków pykało. PSN: OptimumOptimo Cytuj
Metoda 1 325 Opublikowano 3 czerwca 2016 Autor Opublikowano 3 czerwca 2016 (edytowane) twitter.com/ZhugeEX/status/738468561245638657 Overwatch is a Global Hit with 7 Million Players. One of the biggest game launches of all time. No, nie powiem, doyebali do pieca. Edyta: za mało piszę na forum i nie ogarniam jak wklejać linki z twittera Edytowane 3 czerwca 2016 przez Metoda Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 3 czerwca 2016 Opublikowano 3 czerwca 2016 tak woogle śmieszna "bójka" w tym tygodniu, mozna wybierać tylko genjiego i hanzo XD tylko szkoda ze to 4fun tylko, jak by dawali 1 skrzynie na tydzien za pierwszą wygraną jak to w heartstone jest, bo tak to smutna żaba Cytuj
Metoda 1 325 Opublikowano 3 czerwca 2016 Autor Opublikowano 3 czerwca 2016 Pewnie wprowadzenie tego to kwestia czasu. Ciekawe co będzie w tym patchu pod koniec czerwca poza rankedami. Z wypowiedzi devów, na officjalnych forach przymierzają się do nerfa combo Mcree i mają coś robić z Dz.iVą, bo teraz to jak jest w mechu, to mało co robi, a dopiero zadaje dmg jak się katapultuje i strzela z tego kapiszona Cytuj
yaczes 14 482 Opublikowano 3 czerwca 2016 Opublikowano 3 czerwca 2016 (edytowane) nie dziwi mnie ta sprzedaz, to jedna z najlepszych gier wszechczasow. Willy, ja moge poswirowac tez na ps4, chociaz gra sie oczywiscie o wiele gorzej (jak w kazdego shootera zreszta). Edytowane 3 czerwca 2016 przez Dave Czezky Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 3 czerwca 2016 Opublikowano 3 czerwca 2016 no diva z autodestrukcją to niezły troll, zasięg wybuchu jest gigantyczny, postacie wolniejsze nie zdążą odbiec przed wybuchem na tyle daleko by przeżyć. imo to samo z hanzo który metr od ciebie strzela ulta, no nie idzie odbiec Cytuj
yaczes 14 482 Opublikowano 3 czerwca 2016 Opublikowano 3 czerwca 2016 jak metr od ciebie strzeli to nie trafi Smok dziala dopiero po kilku metrach. Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 3 czerwca 2016 Opublikowano 3 czerwca 2016 Już dawno nie grało mi się w nic tak przyjemnie jak właśnie w overwatch Cytuj
Gumiś_JaGoDa 961 Opublikowano 3 czerwca 2016 Opublikowano 3 czerwca 2016 Też się chętnie przyłącze Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 3 czerwca 2016 Opublikowano 3 czerwca 2016 My juz gramy dawaj na ps4 Yaczes Cytuj
bartiz 1 617 Opublikowano 3 czerwca 2016 Opublikowano 3 czerwca 2016 Od poniedziałku będę grał na PS4 to sprawdzę to multi wszechczasów (xDDDD) 2 Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 3 czerwca 2016 Opublikowano 3 czerwca 2016 Ale dzisiaj poszla sesja na 10 gier przegralismy tylko jeden mecz i jedna runde Ta gierka w party z ogarnietymi ludzmi jest niesamowita. Cytuj
Gattz 217 Opublikowano 4 czerwca 2016 Opublikowano 4 czerwca 2016 czy moze raczej vs nieogarniete randomy bez party? Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 4 czerwca 2016 Opublikowano 4 czerwca 2016 Nie za kazdym razem trafiasz na samych randomow biegajacych jak kurczaki bez glowy. Jak mecz jest zaciety to nawet lepiej. Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 4 czerwca 2016 Opublikowano 4 czerwca 2016 Ty chcesz wniesc cos do rozmowy czy tak sobie tylko piszesz jednolinijkowce? Cytuj
Metoda 1 325 Opublikowano 4 czerwca 2016 Autor Opublikowano 4 czerwca 2016 Wyczuwam sowity ból dupy u niektórych, że ktoś potrafi się przy overwatchu dobrze bawić Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 4 czerwca 2016 Opublikowano 4 czerwca 2016 No jest tak najwidoczniej. Wiadomo co co napisalem to oczywista oczywistosc ( bo co to za odkrycie ze gra sie lepiej w party i glosem ) chodzi raczej o to ze dawno nie bylo gry w ktorej czerpie sie z udanych Teamowych akcja taka satysfakcje. Wiadomo jest kilka rzeczy do poprawy z czego najbardziej denerwujaca jest mozliwosc wyboru tej samej postaci przez co Obrona punktu staje sie dosc prosta ( 2 Krasnale plus Tank z Shieldem i trzeba powaznie na glowie stawac zeby sie przebic ). Druga wada jest zalosna ilosc trybow a system rozgrywki az sie prosi o dodanie zwyklego CTF ktore moglo by byc super miodne ( wybory czy flage przejmuje szybki Genji czy moze powolny ale czesto prawie niesmiertelny Winston ). Cale szczescie Blizzard supportuje swoje gierki i miejmy nadzieje ze ver. PS4 bedzie updatowana tak samo jak ver. PC. Cytuj
yaczes 14 482 Opublikowano 4 czerwca 2016 Opublikowano 4 czerwca 2016 (edytowane) Wydaje ci sie willy, ze jest niezbalansowanowa, bo na razie trafiasz na retardy Piekne w overwatchu jest to, ze zmianiasz postac w zaleznosci od sytuacji na mapie. Moze pogram z wami dzisiaj na ps4. Wczoraj postanowilem ze moja druga postacia do mainowania bedzie genji <333333333333 niesamowity facet. To co jest chyba najpiekniejsze w tej grze to to, ze kazda postac i kazdy gracz ma swoje zadanie i to ze blizzardowi udalo sie, pierwszy raz w historii masowych gier osiagnac taki efekt, ze kazdy, nawet najbardziej egoistyczny gracz ma w (pipi)e statsy i gra dla druzyny. Kolejna rzecz, ktora mnie urzekla to to, ze czy lubisz quake'a, czy lubisz csa, call of duty, team fortress czy nawet (pipi) ninja gaiden ((pipi), sa tutaj nawet zapozyczenia z genialnego acz niedocenionego transformers fall of cybetron) - znajdziesz tutaj cos dla siebie, kazdy styl gry zostal tutaj zawarty. Ten szpil zostanie najwiekszym hitem shooterow na dlugie, dlugie lata. Edytowane 4 czerwca 2016 przez Dave Czezky Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 4 czerwca 2016 Opublikowano 4 czerwca 2016 Tu sie zgodze bo zazwyczaj jak gine czy przegrywamy to wiem dlaczego ogolnie Kill Cam jest strasznie przydatna funkcja powaznie czesto pokazuje co zrobiles zle. Genji <3 Morderca Bastionow <3 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi