Gattz 217 Opublikowano 4 czerwca 2016 Opublikowano 4 czerwca 2016 niby zachecaja do dynamicznej zmiany postaci a jednak jestes za to karany przez wyzerowanie ulta co przy stanie tak powyzej 70% jednak boli. rozumiem ze nie chca bym sobie zmienil postac tylko by odpalic ulta ale mogliby te strate zmniejszyc powiedzmy do 50% a nie calosci. i nie wydaje mu sie ze jest niezbalansowana stad zapowiedziany juz nerf Mccre i buff dva. poza tymi 2 przypadkami to wiekszosc niezbalansowanych bs sie zaczyna wlasnie przy duplikatach. na niektorych mapach juz dzialaja 6x mei i po 3 sciany na kazdy choke point bo zanim ostatni padnie to pierwszy sie juz odnowi. w quick match to niech sobie to zostawia bo nie jest to jakis ogromny problem ze co gre tak jest a beke od czasu do czasu mozna pokrecic ale w rankedach tego bym nie chcial widziec. ps. no i ten tick 20... Cytuj
wet_willy 2 166 Opublikowano 4 czerwca 2016 Opublikowano 4 czerwca 2016 Dobra uwaga z tym zeby zostawili quick play takim jakim jest bo jak mam team downow to sam lubie sie zmienic i dac im teleport w przepasc a pozniej ogladac ile razy jeden z drugim kretynem beda w nia wpadac. Cytuj
Kisiel-PL 38 Opublikowano 4 czerwca 2016 Opublikowano 4 czerwca 2016 Jest już jakaś ekipa na PC, w której znajdą się 2 miejsca? Gram ze znajomym wieczorkami, id na battlenet: Kisiel #2927 Cytuj
wet_willy 2 166 Opublikowano 4 czerwca 2016 Opublikowano 4 czerwca 2016 Yaczes odnosnie "Ten szpil zostanie najwiekszym hitem shooterow na dlugie, dlugie lata." Moze i zostanie moze i nie na razie to jest to tylko fajne Multi bo badzmy szczerzy gra ma CALE 2 TRYBY xD Kontrole Punktu i Atak/Obrona co oczywiscie nie zmienia faktu ze gra sie swietnie. Moze zrobimy jakis osobny temat z ustawkami oczywiscie jak bedzie zainteresowanie. Cytuj
Kisiel-PL 38 Opublikowano 4 czerwca 2016 Opublikowano 4 czerwca 2016 Moze zrobimy jakis osobny temat z ustawkami oczywiscie jak bedzie zainteresowanie. Jestem za BTW. Nie macie wrażenia ze ult smugi jest za słaby? Wczoraj żaden kill mi nie wpadł, a rzucalem bezpośrednio na postać... Cytuj
Gość yaczes Opublikowano 4 czerwca 2016 Opublikowano 4 czerwca 2016 Bo jej standardowa umiejetnosc jest jedna z najlepszych w grze. Dzisiaj o 18.00 ekipa pc? Cytuj
MaZZeo 14 242 Opublikowano 4 czerwca 2016 Opublikowano 4 czerwca 2016 Yaczes odnosnie "Ten szpil zostanie najwiekszym hitem shooterow na dlugie, dlugie lata." Moze i zostanie moze i nie na razie to jest to tylko fajne Multi bo badzmy szczerzy gra ma CALE 2 TRYBY xD przecież to standardowa hiperbola jaczesa. Szczerze to jeśli kierować się opiniami forumka to raczej nie ma co brać jego postów pod uwage. Cytuj
wet_willy 2 166 Opublikowano 4 czerwca 2016 Opublikowano 4 czerwca 2016 Mazzeo ale gierka sama w sobie jest swietna tylko ma strasznie malo trybow. Jak Blizz zepnie dupsko i doda juz z 2 w czerwcu z obowiazkowym CTF to powaznie moze byc to jedna z najlepszych gierek multi ostatnich lat. A jak nie to wszyscy pograja z 100 godzin bo jaranko ze nowosc i nawet pomysl bardzo ciekawy a pozniej do smieci jak to bywa z takimi grami. Cytuj
Starh 3 174 Opublikowano 4 czerwca 2016 Opublikowano 4 czerwca 2016 Blizzard za duzo wladowal $ w tę grę aby teraz spocząć na laurach. Overwatch to inwestycja na lata. Cytuj
smoo 2 256 Opublikowano 4 czerwca 2016 Opublikowano 4 czerwca 2016 Nie ma co popadac w hurraoptymizm, Bli$$ard to juz nie taki gwarant jakosci jak kiedys. W SC2 i D3 tez pompowali sporo pieniedzy, a wiadomo jak sie skonczylo Cytuj
teddy 6 899 Opublikowano 4 czerwca 2016 Opublikowano 4 czerwca 2016 (edytowane) W przypadku d3 to akurat z parujacego guwna zrobili bardzo fajną grę Edytowane 4 czerwca 2016 przez teddy 1 Cytuj
wet_willy 2 166 Opublikowano 4 czerwca 2016 Opublikowano 4 czerwca 2016 A Starcraft jest dalej bardzo dobra gierka. Cytuj
mmatys85 7 Opublikowano 4 czerwca 2016 Opublikowano 4 czerwca 2016 W przypadku d3 to akurat z parujacego guwna zrobili bardzo fajną grę Zrobili samograja dla retardów , z mechaniką o wiele uboższą niż kilkunastoletni D2. Zagraj w Path of Exile to zobaczysz jak zeszmacili Diablo 3 by pasowało pod konsole. 2 Cytuj
smoo 2 256 Opublikowano 4 czerwca 2016 Opublikowano 4 czerwca 2016 Diablo i Starcraft to ikony, tytuly ktore uksztaltowaly gatunki i byly kultem przez wiele lat. Dzis Starcraft tonie w rzece gierek multi i dzis nikt praktycznie w to nie gra, chyba nawet koreancy daja sobie powoli spokoj. Diablo 3 rownie dobrze moglo by wyjsc pod jakas randomowa nazwa np Torchlight 3 i wtedy nie mialbym pretensji. Ale to co zrobili z potencjalem tych serii to skandal i nazywanie ich "dobrymi gierkami" stawia je na rowni z gow.nami pokroju x odslony coda czy assasin creed (no bo te tez powszechnie uchodza za dobre gierki). No ale to nie temat o innych grach Blizza, wiec eot. Cytuj
Gość Opublikowano 5 czerwca 2016 Opublikowano 5 czerwca 2016 Dopadłem ją. Możecie sobie pogratulować ;] Wczorajszego poranka spędziłem chyba godzinę z tą rozbudowaną reklamą wdrażając się w klimat i upewniając, że wchodzę w to. Będzie grane Cytuj
wet_willy 2 166 Opublikowano 5 czerwca 2016 Opublikowano 5 czerwca 2016 Ja po zakupie gry przez 15 minut myslalem ze (pipi) besrane ale po pierwszym dobrze skleconym ataku juz sie w grze zakochalem 22 level w 2 dni ;f Zaczynam cos sobie pogrywac Tracer wczoraj juz bylo ruchane z bomba na plecach included xD U Alright Love? Cytuj
Kisiel-PL 38 Opublikowano 5 czerwca 2016 Opublikowano 5 czerwca 2016 Ja dziś doceniłem Symmetre, na którą wcześniej nie zwracałem uwagi. Podczas obrony punktu, dobrze postawione wieżyczki to podstawa. Ładną siekę robią, w dodatku ult w postaci portalu bardzo się przydaje. Cytuj
bid0n 3 Opublikowano 5 czerwca 2016 Opublikowano 5 czerwca 2016 Panowie zapytam jeszcze raz bo mi zależy, czy w PS4 się rozkręca fan jak w U4 czy Doom? Czy cisza jak zawsze. Cytuj
Kris77 435 Opublikowano 5 czerwca 2016 Opublikowano 5 czerwca 2016 Mam pytanie majstry: kupiłem używkę Overwatch na Xbox One i sprzedający wykorzystał 1 kod na DLC, a kodu na skórkę Noir dla Trupiej Wdowy nie wykorzystał. Co zawierał ten 1 kod DLC? 5 skinów dla postaci + dodatki do Diablo, Starcraft i Heartstone? Coś więcej? Cytuj
Bartolinsky 1 801 Opublikowano 5 czerwca 2016 Opublikowano 5 czerwca 2016 W edycji PC mam kupon na skórkę do wdowy, paczkę kart do Hearthston'a, postać do HotS'a i próbną wersję WoW'a. W origins dostaję się: 5 skórek Agent Blackwatch Reyes Dowódca szturmowy Morrison (skórka Żołnierza-76) Roślinny Bastion Szefowa ochrony Fara Strumieniowa Smuga Bohater w Heroes of the Storm – Smuga Zwierzak w World of Warcraft – Mały Winston Portrety w grze StarCraft II Rewers do kart Hearthstone Skrzydła Łaski w Diablo III Więc chyba to przepadło, kiedy gościu ją aktywował. 1 Cytuj
Kris77 435 Opublikowano 5 czerwca 2016 Opublikowano 5 czerwca 2016 W edycji PC mam kupon na skórkę do wdowy, paczkę kart do Hearthston'a, postać do HotS'a i próbną wersję WoW'a. W origins dostaję się: 5 skórek Agent Blackwatch Reyes Dowódca szturmowy Morrison (skórka Żołnierza-76) Roślinny Bastion Szefowa ochrony Fara Strumieniowa Smuga Bohater w Heroes of the Storm – Smuga Zwierzak w World of Warcraft – Mały Winston Portrety w grze StarCraft II Rewers do kart Hearthstone Skrzydła Łaski w Diablo III Więc chyba to przepadło, kiedy gościu ją aktywował. Dzięki za info. Czyli nic specjalnego nie straciłem... Cytuj
Kisiel-PL 38 Opublikowano 5 czerwca 2016 Opublikowano 5 czerwca 2016 http://fat.gfycat.com/DarkWebbedEwe.webm Pozamiatała Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 6 czerwca 2016 Opublikowano 6 czerwca 2016 ludzie już właśnie odkrywają takie "taktyki", wczoraj jak grałem widziałem bastiona, który po zamianie w czołga, strzelał rakietami pod siebie i robił rocket jumpy na wysokość wieży na mapie giblartar, tak sie przemieszczał jak wujek scrooge w duck tales na lasce pogo Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi