Gość Orzeszek Opublikowano 6 czerwca 2016 Opublikowano 6 czerwca 2016 mi wczoraj legendarny zenyatta wypadł i fiolet smugi Cytuj
Metoda 1 325 Opublikowano 6 czerwca 2016 Autor Opublikowano 6 czerwca 2016 (edytowane) No mi na 34 lvl wypadły 2 skórki legendarne: bastion i mercy i legendarna skrzynia z "pienionszkami" - 500 Edytowane 6 czerwca 2016 przez Metoda Cytuj
easye 3 390 Opublikowano 6 czerwca 2016 Opublikowano 6 czerwca 2016 Wczoraj kupilem u kumpla, z prosba, czy bede mogl zwrocic w razie czego, jakby sie okazalo, ze Czezky juz wystawil na pchli .Pierwsze 30 minut z lekka bezplociowe - poza tym - 230 zl za 2 tryby multi ? No chyba kogos po(pipi)alo!Z kazda minuta zas coraz bardziej sie wkrecalem, by po kolejnej godzinie nie moc sie oderwac!Jak to ogole chodzi! dynamicznie, szybko, nawet solo gra sprawia wiele frajdy! Do tego ta animacja postaci, dbalosc o szczegoly - nim sie zorientowalem byla prawie 3cia nad ranem (a przeciez dzisiaj do pracy).Nie dziwia tez komentarze, ze gra uzaleznia, skoro po 1 nocy chcialbym jak najszybciej wrocic do domu i sprawdzic pozostale postacie! Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 6 czerwca 2016 Opublikowano 6 czerwca 2016 Panowie zapytam jeszcze raz bo mi zależy, czy w PS4 się rozkręca fan jak w U4 czy Doom? Czy cisza jak zawsze. Ziomek polecam oddać konsole do wymiany pasty pod procesorem aby mieć z głowy takie problemy. Cytuj
easye 3 390 Opublikowano 6 czerwca 2016 Opublikowano 6 czerwca 2016 U mnie jeszcze konsola Day One jest cicha przy wszystkich 3 tytułach, ktore wymieniłeś, ale niemal kazda PS4ka jest inna xD. Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 6 czerwca 2016 Opublikowano 6 czerwca 2016 CW: dokładnie, oddaj do serwisu, wymienią pastę, dysk na ssd, może podkręcą procka a jak nie to wymienią grafikę, możesz sobie zamontować dodatkowy wentylator, ew. jakąś podstawę dla lepszego chłodzenia precz z pecetami Cytuj
Gattz 217 Opublikowano 6 czerwca 2016 Opublikowano 6 czerwca 2016 u mnie na 42 lvle wypadly 5 legend i raz legendarna liczba coinow much skill such wow https://gfycat.com/RareFearfulHamadryas Cytuj
Kisiel-PL 38 Opublikowano 6 czerwca 2016 Opublikowano 6 czerwca 2016 u mnie na 42 lvle wypadly 5 legend i raz legendarna liczba coinow much skill such wow https://gfycat.com/RareFearfulHamadryas Naleciałości z konsol Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 7 czerwca 2016 Opublikowano 7 czerwca 2016 Kupilem gierke bo sluchac juz nie moglem jak wszyscy na party beze mnie krzycza "hiluj tanka", pogralem troche w goty towarzystwie i jest git, dalej nie rozumiem ocen 10/10 ale giereczka na pewno jest super, powiew swiezosci obok Dooma na rynku wypchanym po brzegi szaroburymi military shooterami. Calkiem fajne uczucie zdziwienia tez na mnie splynelo, kiedy w drugim rozgrywanym meczu po kupnie gry, biore Hanzo zeby sprawdzic jak sie nim gra na padzie (nigdy nie lubialem lukow w multi), i robie 27/4 + play of the game z killstreakiem 14, kiedy w pierwszym meczu probowalem McCree i szlo dosc srednio Pseudo montaz z tego meczu: Potem potestowalem jeszcze tego kowboja i jak juz sie rozegralem to tez zaczely fragi wchodzic, fajny tez mialem play of the game jak zarzucam It's High Noon i wszyscy robia szpagat do budynkow, wyhaczam trzech, a potem ze stunem na rolce wpadam jeszcze do bastiona z L2, zdziwil sie troche. Bedzie grane. Udane akcje ktore w tej grze odwalamy sa dosc pamietliwe, moze dlatego wszyscy maja takie jaranko? Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 7 czerwca 2016 Opublikowano 7 czerwca 2016 co sie wczoraj działo mieliśmy full team, każdy swoją rolę i miażdżyliśmy randomów jak walec, nie było sytuacji krytycznej. pisząc to mam erekcje. Cytuj
Metoda 1 325 Opublikowano 7 czerwca 2016 Autor Opublikowano 7 czerwca 2016 Orzeszek mówi jak jest. Cytuj
Kisiel-PL 38 Opublikowano 7 czerwca 2016 Opublikowano 7 czerwca 2016 Wpadaliśmy na punkt, jak lis do kurnika Jest szansa w przyszłości na crossplay między konsolami: Cytuj
Ader 383 Opublikowano 7 czerwca 2016 Opublikowano 7 czerwca 2016 (edytowane) Lepiej kupić na PC czy PS4? Chcę mieć z kim grać,ale z drugiej strony nie wyobrażam sobie grania w FPSa na padzie. Ch.uj,kupiłem na PC. Edytowane 7 czerwca 2016 przez Ader Cytuj
Ader 383 Opublikowano 7 czerwca 2016 Opublikowano 7 czerwca 2016 (edytowane) Myślę,że będzie grane Soul,też masz na PC? Macie jakąś ekipę ? Edytowane 7 czerwca 2016 przez Ader Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 7 czerwca 2016 Opublikowano 7 czerwca 2016 Jakby co to jest teraz miejsce u nas w ekipie na PS4, pisac na psn i jedziemy z koksem Cytuj
Gość Soul Opublikowano 7 czerwca 2016 Opublikowano 7 czerwca 2016 Ja na ONE jak ten wyrzutek ;D Cytuj
Ader 383 Opublikowano 7 czerwca 2016 Opublikowano 7 czerwca 2016 (edytowane) Ja dopiero co kupiłem PS4 i jestem nieobcykany w obsłudze pada w FPSach,toteż bezpieczniej dla mnie chyba było kupić na PC. Ściąga się Edytowane 7 czerwca 2016 przez Ader Cytuj
Kisiel-PL 38 Opublikowano 7 czerwca 2016 Opublikowano 7 czerwca 2016 Dali na konsolach jakiś aim assist? Miałem w becie sprawdzić i całkowicie o tym zapomniałem ... Cytuj
kakus 13 Opublikowano 7 czerwca 2016 Opublikowano 7 czerwca 2016 Murzyn_pl Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 7 czerwca 2016 Opublikowano 7 czerwca 2016 Dali na konsolach jakiś aim assist? Miałem w becie sprawdzić i całkowicie o tym zapomniałem ... Nie ma nic. Jedynie hitbox na bronie miotane jest zwiekszony, ale na PC chyba tez tak jest. 1 Cytuj
Sobies 173 Opublikowano 7 czerwca 2016 Opublikowano 7 czerwca 2016 Bansai proste pytanie: Doom / to Overcoś? Tylko poważna opinia Cytuj
easye 3 390 Opublikowano 7 czerwca 2016 Opublikowano 7 czerwca 2016 (edytowane) 2 zupełnie inne gry,z mega multiplayerem. Overwatch jest dla mnie bardziej casualowy, każdy się tutaj odnajdzie, od pierwszych minut można robić akcję meczu i wyniki 20:0. Doom to jednak nastawienie na ratio, refleks i mniejsze znaczenie drużyny, o ile nie trafisz na lebiegow z zyciowkami -25 xD. W Overwatch możesz nie oddać strzału i być najważniejsza postacią w drużynie. Edytowane 7 czerwca 2016 przez easye Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi