Opublikowano 7 czerwca 20168 l Tylko Overwatch, Doom w multi nie ma do tego startu pod względem funu z zabawy Edytowane 7 czerwca 20168 l przez Maciomaniak
Opublikowano 7 czerwca 20168 l Oczywiście ze ma, ale w Dooma zdecydowanie bardziej trzeba ogarniac strzelanie, tu zaś ze zgranymi teamami czasami trudno nawet punkt zajac, nawet jak sam jesteś w stanie wyeliminować pół druzyny... Edytowane 7 czerwca 20168 l przez easye
Opublikowano 7 czerwca 20168 l Ja na ONE jak ten wyrzutek ;D No co Ty powiesz, to tak jak ja Mój GT: Mr Krzychoo - dodaj mnie do znajomych. Może kiedyś uda nam się zagrać wspólnie. Z innej beczki, pytałem kiedyś o dodatki z edycji Origin, a dotarła dziś do mnie używka - skórki są od razu na płycie, nie ma żadnego kodu. Kod był chyba na dodatki do innych gier Blizzard. Edytowane 7 czerwca 20168 l przez Kris77
Opublikowano 7 czerwca 20168 l Kriss77 dopisz się w temacie z ustawkami overwatch, będzie nas paru na X1. Widziałem parę dni temu na livie, że Zeratul cisnął z kimś, zmontujemy coś. Od soboty zaczynam konkretnie także pododaję was (też Vex i Soula).
Opublikowano 7 czerwca 20168 l Czy w wersji na płycie, wydanej w Polsce istnieje możliwość zmiany języka na inny niż polski/rosyjski?
Opublikowano 7 czerwca 20168 l Bansai proste pytanie: Doom / to Overcoś? Tylko poważna opinia Dopiero dzisiaj powaznie przysiadlem, caly dzien w party miotamy, pogram jeszcze jutro i wtedy ci odpowiem sensownie Ale poki co, sama gra jest bardzo fajna, jesli sie zastanawiasz nad kupnem to smialo mozna sprobowac, uzywki wkrotce pewnie uderza na allegro, a ekipa jest NON STOP do grania. Przed chwila prawie w pelnym squadzie niezly gwalt poszedl na randomach, 2 minuty 6 sekund i mecz wygrany. Rage quity poszly masowo przy glosowaniu xD Za ch*j do killstreaka 20 dobic nie moge zeby trofke zdobyc, mialem dzisiaj 3 razy 18 i ciagle mnie ktos zabijal
Opublikowano 8 czerwca 20168 l Mój montaż z ostatnich akcji. Nie siliłem się na coś wyjątkowego, poskładałem do kupy to, co akurat miałem Gierka jest mega miodna i ciężko mi się od niej oderwać. Dzisiaj graliśmy ekipowo w 5 osób, a ludzi do grania jest mnóstwo!
Opublikowano 8 czerwca 20168 l Bansai proste pytanie: Doom / to Overcoś? Tylko poważna opinia Dopiero dzisiaj powaznie przysiadlem, caly dzien w party miotamy, pogram jeszcze jutro i wtedy ci odpowiem sensownie Ale poki co, sama gra jest bardzo fajna, jesli sie zastanawiasz nad kupnem to smialo mozna sprobowac, uzywki wkrotce pewnie uderza na allegro, a ekipa jest NON STOP do grania. Przed chwila prawie w pelnym squadzie niezly gwalt poszedl na randomach, 2 minuty 6 sekund i mecz wygrany. Rage quity poszly masowo przy glosowaniu xD Za ch*j do killstreaka 20 dobic nie moge zeby trofke zdobyc, mialem dzisiaj 3 razy 18 i ciagle mnie ktos zabijal no bez kitu, genji na konsolach ma zupełnie inny gameplay XD na pc głównie używa sie dasha i meele a gwiazdki do dobijania
Opublikowano 8 czerwca 20168 l albo gramy na innych mmr albo mowicie o innych pc te co ja spotykam to tylko ciagle skacza i rzucaja tym badziewiem a dash ewentualnie na dobicie
Opublikowano 8 czerwca 20168 l Genjim fanie można zrobić szybkiego combosa: Później tylko szybka dobitka.
Opublikowano 8 czerwca 20168 l Na konsolach polecam przemapowianie skoku Genjiego pod lewy trigger (shirukeny rzucane szerokim łukiem rzadko się przydają, więc przypisałem je do wcześniejszego przycisku skoku). Dzięki temu faktycznie może on być ciągle w ruchu i celować podczas skoków. Nie jest to łatwe zadanie, ale z czasem można nabrać wprawy.
Opublikowano 8 czerwca 20168 l No nie skacze sie tyle ile by sie chialo na konsolkach tak samo jak sie nie przemapujesz to nici z wallride i spychania ludzi do studni Lucio. Kolejnym problemem moga byc dziadki i te ich wierzyczki bo nie mamy tak szybkiego i dokladnego celowania, trzeba bardziej dealowac chyba ze gra sie Reaperem czy Tracer. Ale tak czy inaczej gra sie swietnie i nie zaluje ze kupilem ver. PS4. BTW na konsolkach to chyba bedzie jedna z najtrudniejszych platyn teofki taki jak 3 kille z 8 pociskow Reaperem albo The Floor is Lava Lucio ktore wydaje sie powaznie niemozliwe.
Opublikowano 8 czerwca 20168 l na wieżyczki to juz mam patent Farą: jej rakietnica i umiejką z odpychaniem, albo żołnierz call of duty pół magazynka + rakiety i wieżyczki nie ma, chyba ze stoi rainhard albo odpalony krasnal ;/ no to wtedy gorzej
Opublikowano 8 czerwca 20168 l BTW na konsolkach to chyba bedzie jedna z najtrudniejszych platyn teofki taki jak 3 kille z 8 pociskow Reaperem albo The Floor is Lava Lucio ktore wydaje sie powaznie niemozliwe. To osiągnięcie Lucio jest do zrobienia, wystarczy na otwartych mapach spychać przeciwników w przepaść i tuź po tym od razu wjechać na ścianę - gra zaliczy to jako zabicie przy "wallride".
Opublikowano 8 czerwca 20168 l Wiadomo Pharah, Hanzo, Widowmaker, Reaper, 76, Dobrze ukryty Genji wszyscy sobie radza chodzi tylko o to ze na konsoli dostaniesz z 3 kulki wiecej zanim zabijesz bo dluzej sie w to (pipi) celuje. Oooo Vexilium dzieki
Opublikowano 8 czerwca 20168 l farą nie trzeba celować ( ͡° ͜ʖ ͡°) zawsze można lobować granatnikiem zza winkla złomiarzem
Opublikowano 8 czerwca 20168 l Autor Rainhardt + ktoś kto ma daleki zasięg strzału (76, widow, hanzo, phara) i każda wieżyczka jakoś padnie. Mi się coraz bardziej podoba Winston, kontruje dosyć nieźle popularne postacie i ma wesołkowate ulti.
Opublikowano 8 czerwca 20168 l Kazda postac jak sie nia umie grac i zgrac jest swietna i chyba dlatego ta gra jest taka dobra tylko do Mai sie przekonac nie moge bo pokemon w uj xD Mysle ze magia tej gry jest wlasnie to ze nie ma na nic parcia poza oczywiscie wygrana. Jak kupilem gre to bylo nie ma (pipi)a to ja bede DPSem i z niego nie zejde. Pogralem kilka dni i praktycznie z rolek Lucio nie zchodze sa w Teamie lepsi niz ja do fragowania a jak sie okazalo ja dobrze lecze wiec tego coraz czesciej sie trzymam.
Opublikowano 8 czerwca 20168 l jeszcze jest śmiesznie jak grasz supportem a masz więcej killów niż damage dealerzy.
Opublikowano 8 czerwca 20168 l Dlatego dobrze że w tej grze nie ma ogólnej tabeli z wynikami. Ludzie skupiają się na teamplayu i objectivach, a nie na fragach, żeby wykręcić jak najlepsze ratio. Chociaż nawet i wsparciem można pozamiatać przeciwników. Wczoraj dostałem POTG Symmetrą, za wejście na plecy i ściągnięcie 3 gości jej bronią na bliski kontakt, ale to strasznie nieogarnięta drużyna była
Opublikowano 8 czerwca 20168 l Wywiad z Jeffem Kaplanem - dyrektorem gry. http://www.eurogamer.net/articles/2016-06-07-overwatch-blizzard-answers-the-big-questionsZ najważniejszych rzeczy: - W grze pojawi się nowy bohater o nazwie "Sombra", który prawdopodobnie będzie supportem z wykorzystaniem snajperki. - Twórcy planują do końca roku zmienić trochę zagranie meczu. Kamera będzie bardziej kinowa, a same algorytmy będą wyszukiwać zagrania niekoniecznie zadające największe obrażenia. - Obrażenia McCree zostaną zmniejszone. - Twórcy przyglądają się mocno Trupiej Wdowie (zastanawiają się nad kilkoma poprawkami) - D.Va dostanie buffa. Aktualnie nie wiadomo, czy zwiększone zostaną jej obrażenia, czy umiejętność przeżywania, ale to na ten moment najsłabszy z tanków. - Sezon w grach rankingowych będzie trwał 3 miesiące. Drużyny będą tak balansowane, że jeżeli będziemy grać 4 zawodnikami, to przeciwko nam stanie 4 zawodników. Nie będzie można grać tymi samymi postaciami w jednej drużynie. Przegrywanie gier wpłynie na spadek z dywizji, a całość ruszy pod koniec czerwca. Będzie oczywiście więcej bohaterów i więcej map całkiem za darmo. Polecam przeczytać ten wywiad, jest wiele więcej ciekawostek. btw. będę chciał skompletować ekipę pod gry rankingowe
Opublikowano 8 czerwca 20168 l Z takich ciekawostek jeszcze - do 2 czerwca zeszło 7 milionów egzemplarzy tej gry, z czego 47% na PS4, 36% na Xone i tylko niespełna 18% na PC. Jak na typowo PCtowego developera, jestem nawet trochę zaskoczony tym wynikiem Edytowane 8 czerwca 20168 l przez Maciomaniak