Cottage 343 Opublikowano 8 czerwca 2016 Opublikowano 8 czerwca 2016 Mnie staje za kazdym razem jak was lecze po 9k w meczu albo wytankuje wam 21k damage a ty mi o jakims 47:4 pewnie wiecej wyleczylem niz ty damage zadales XDDDDDDDDDD Kogo obchodzi murzyn na turbo rolkach Rozumiem, że dzisiaj wieczorem Bansai na ochotnika leczysz Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 8 czerwca 2016 Opublikowano 8 czerwca 2016 Ale ale ale... BANSAI NIE UMIE XDDDDDDDDDDDDDD Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 8 czerwca 2016 Opublikowano 8 czerwca 2016 Wrzuc ten gwalt to wczoraj poszedl w Temple of Anubis, domyslam sie ze to nic nadzwyczajnego ale w sumie 2 minutki na przejecie 2 punktow zawsze fajnie wyglada Cytuj
Kisiel-PL 38 Opublikowano 8 czerwca 2016 Opublikowano 8 czerwca 2016 Jeszcze odnośnie limitu bohaterów: https://gfycat.com/ThisFixedInvisiblerail Wintsonowie na pełnej kur#ie 1 Cytuj
Gumiś_JaGoDa 961 Opublikowano 8 czerwca 2016 Opublikowano 8 czerwca 2016 Trzeba pamietac, że te fragi to w większości robione na 2 albo i 3. Pewnie niewiele jest tych czystych - 100%. Każdy kto zada obrażanie dostaje likwidację. To jeszcze bardziej zmniejsza ważność ilości zabójstw Jestem zakochany w tej grze. Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 8 czerwca 2016 Opublikowano 8 czerwca 2016 Montazyk niektorych akcji z wczoraj: Niestety na dysku mam malo miejsca wiec kilka walcow musi odejsc w niepamiec Cytuj
yaczes 14 482 Opublikowano 8 czerwca 2016 Opublikowano 8 czerwca 2016 Montazyk niektorych akcji z wczoraj: Niestety na dysku mam malo miejsca wiec kilka walcow musi odejsc w niepamiec to celowanie po nogach no ale pad, wiec sie wiecej nie nabijam Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 8 czerwca 2016 Opublikowano 8 czerwca 2016 Nagraj swoje i sie pochwal. A z tą doktryną PCową skoncz juz, Ukyo cie ostrzegal a ty dalej swoje... serio, w (pipi)e to mamy, wbij to sobie do glowy. Moje ulubione akcje z dzisiaj, wszystkie play of the game, niektore dalem bez otoczki, bo ucinalo 1 czy 2 zabojstwa i ta ostatnia z Tracer cienko wyglada przez to. Jako Tracer udalo sie tez wreszcie wbic killstreak ponad 20 i wpadla trofka niestety po 21 killu mnie zgasili. Cytuj
wrog 609 Opublikowano 9 czerwca 2016 Opublikowano 9 czerwca 2016 Kiedy Mercy podniesie swój team w idealnym momencie: http://xboxdvr.com/gamer/wrog/video/18360249 Cytuj
teddy 6 884 Opublikowano 9 czerwca 2016 Opublikowano 9 czerwca 2016 Skusilem sie wczoraj na zakup no i z "wstepnego sprawdzenia" zrobilo sie cos okolo 6h i gdyby nie robota dzisiaj to pewnie byloby wiecej. Gra sie w to o wiele fajniej niz oglada, jak widzialem streamy na twitchu to wydawalo mi sie baaaardzo nudne, a tymczasem mam podobne uczucia jak przy TF2 przy ktorym spedzilem z 300h. Poki co gralem glownie tobjornem w defensywie i phara w ofensywie. Wiezyczki sa o wieeeele slabsze niz w TF2 a sama gra jest bardziej zbalansowana moim zdaniem. W tf2 wszystko sprowadzalo sie do przelamania pierwszego setupu obroncow a potem juz mozna bylo praktycznie przewalcowac sie na predkosci do kolejnego punktu zanim ekpia zdazyla sie odbudowac. Tutaj z tego co widze nawet jak obrona peknie to jeden, dwa dobre ulty moga znowu cofnac atakujacych. Nie zauwazylem tez tak absurdalnego combo jak heavy + medyk z tfa Co do rozgrywki to wiadomo blizzard, wszystko dopracowane w najmniejszych szczegolach. Graficznie jest ok bez rewelacji, mecze wyszukuje praktycznie instant, nie trafilem na zaden problem wczoraj jezeli chodzi o matchmaking. Teraz tylko poogrywac rozne postacie, wybrac swoje ulubione i czekac na update'y od blizzarda rozszerzajace dostepne tryby Cytuj
Cottage 343 Opublikowano 9 czerwca 2016 Opublikowano 9 czerwca 2016 Skusilem sie wczoraj na zakup no i z "wstepnego sprawdzenia" zrobilo sie cos okolo 6h i gdyby nie robota dzisiaj to pewnie byloby wiecej. Pocieszające jest to, że z tą grą to standard Odkąd kupiłem Mesjasza Multi codziennie chodzę niewyspany do pracy, a najciekawsze jest to ,że nie widzę aby w najbliższych miesiącach miało się to zmienić (ostatni raz miałem tak jak grałem w Destiny ) Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 9 czerwca 2016 Opublikowano 9 czerwca 2016 no to jak ktos dobrze sie bawil przy destiny i porownuje ja do Overwatcha to ja jednak nie bede kupowal OW Cytuj
teddy 6 884 Opublikowano 9 czerwca 2016 Opublikowano 9 czerwca 2016 Tylko ze on nie porownuje OW do destiny tylko mowi ze tu i tu bawi sie dobrze. Dla mnie destiny to crap a w OW gra sie bardzo fajnie, jakichkolwiek podobienstw w tych grach nie zauwazam, no dobra jest ulti. Jak podobal ci sie TF2 to OW tez powinno bo to bardziej rozbudowana i zbalansowana wariacja tej gry Cytuj
Sobies 173 Opublikowano 9 czerwca 2016 Opublikowano 9 czerwca 2016 Pod koniec czerwca kupię tego Overwatcha, bo narobiliście mi hajpu Kilka stów u buka w czasie Euro się zrobi, więc będzie dodatkowy grosz na grę. Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 9 czerwca 2016 Opublikowano 9 czerwca 2016 Sobies ja gre kupilem w zeszly czwartek a wczoraj wbilem 38lvl i ponad 300 meczy rozegranych dodatkowo nie moge sie doczekac kiedy wroce do domu i odpale ponownie. Gra bedzie tylko sie rozrastac i znajac Blizz bedzie sie to dzialo dosc regularnie. Cholera calkowicie zapomnialem o Doom-ie Cytuj
easye 3 377 Opublikowano 9 czerwca 2016 Opublikowano 9 czerwca 2016 No tylko nie sprzedawaj, do flakow też wrocimy! Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 9 czerwca 2016 Opublikowano 9 czerwca 2016 Spoko ja nie sprzedaje gierek poza Uncharted. Cytuj
teddy 6 884 Opublikowano 9 czerwca 2016 Opublikowano 9 czerwca 2016 Sobies ja gre kupilem w zeszly czwartek a wczoraj wbilem 38lvl i ponad 300 meczy rozegranych dodatkowo nie moge sie doczekac kiedy wroce do domu i odpale ponownie. Gra bedzie tylko sie rozrastac i znajac Blizz bedzie sie to dzialo dosc regularnie. Cholera calkowicie zapomnialem o Doom-ie Magia blizzarda znowu zadziałała. Jakoś nie kojarzę, żeby gierka była mocno hypowana na forum przed premierą, a teraz prawie wszyscy tłuką Cytuj
Sobies 173 Opublikowano 10 czerwca 2016 Opublikowano 10 czerwca 2016 No tylko nie sprzedawaj, do flakow też wrocimy! Jeżeli o mnie chodzi to spokojnie, nie sprzedam Mesjasza. Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 10 czerwca 2016 Opublikowano 10 czerwca 2016 Masz od tego osobny temat Dawid. Cytuj
Stinkmeaner 12 Opublikowano 12 czerwca 2016 Opublikowano 12 czerwca 2016 Miał ktoś problemy z kodami na skiny dla postaci? Kupiłem angielską wersję, w środku był kod na skin dla Wdowy. Po wpisaniu go na Store, niby w bibliotece w dodatkach do Overwatch widnieje i teoretycznie jest zainstalowany. Jednak gra go nie widzi. Nie wiem czy jest to spowodowane tym, że był to kod z wersji ang, a z polskiego Store'a pociagnelo mi skin do polskiej wersji gry. Nie mogę tego usunąć, ani ściągnąć ponownie. Cytuj
Gumiś_JaGoDa 961 Opublikowano 13 czerwca 2016 Opublikowano 13 czerwca 2016 Mi też od razu się nie pojawił. Trochę cierpliwości i w końcu będzie. A swoją drogą to bez rewelacji ten skin. Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 13 czerwca 2016 Opublikowano 13 czerwca 2016 Ale sie wczoraj za(pipi)iscie gralo i padlo kilka zyciowkek 26 Killi Reinhardt-em 32 Reaperem i ponad 12k heala Lucio. Ta gra nie staje sie gorsza juz po 2 tygodniach grania praktycznie tylko w nia. Powaznie kto sie jeszcze zastanawia niech bierze zeby potrenowac przed Ranked."czy ty (pipi) w ogole umiesz leczyc ta Mercy?" xD Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi